СЕДМИ КЛАС. С розмарин и бЕло - за просветно дело

• 49 579
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Само аз ли не мога да отворя тези стъпки?

# 91
  • София
И в линка, който е дала Дидева, се вижда, че в края на процедурата по заявлението, се въвеждат ръчно и нарочно данни, без които заявлението не може да се подаде.
Така, че спрял ток, прекъсната връзка... докато вие сами не стигнете до бутона за подаване на заявлението и въвеждането на данните, няма подадено такова!
Който обаче не се чувства достатъчно сигурен в уменията и познанията си,  най-добре да си спести притесненията и да си подаде заявлението в гнездо. И без друго, нервите около кандидатстването са достатъчно, за да се притеснява и от това! Stuck Out Tongue Winking Eye

А експериментите са били първата година, когато наистина нищо не се е знаело за системата. Едва ли ще има такова цъкане сега...

# 92
  • у дома с любимите си хора
Слънчева,много точно казано.

# 93
  • София
Дидева, благодаря за препратката. Когато преди години подавахме документите на баткото нямаше такива "екстри". Двамата с баща си подадоха бавно и внимателно нещата Simple Smile. Спестих си това удоволствие Flushed - признавам си. Сега онлайн ще се включа, надявам се да няма бъгове в системата.

Светкавица, видях миналото лято във Фейса на една позната резултатите от класирането на детето - ами какво да ви кажа - бяха кандидатствали в 4 области: Русе, София, Пловдив и не помня точно дали Варна или Бургас.
Наистина ми се видя неправилно. Ясно е, че няма да учи във всичките тези градове. Първото класиране доста се обезсмисля. Но съм сигурна, че пак ще има такива и то доста.

# 94
Няма да се плашите от областите Simple Smile
Приемате го за "бъг" на системата и участвате и на второ класиране, ако не сте класирани по първо желание и не ви харесва съвсем паралеката, в която сте класирани.
Само че преглеждате кои паралелки са посочени преди нея, понякога се оказва, че на предни позиции са записани паралелки, които след първо класиране вече не са толкова желани (по една или друга причина).
Отплеснах се, рано е за това  Wink

Недостатък е, че малко се разместват почивките, но ще ги наместите  Peace

# 95
Лоренца, ще разчитаме на вас! Всичко ми звучи ужасно чуждо. Като прибавим и стреса от момента (онзи, който приближава), наистина ще следва да ни хванете за ръчичка и като на деца да обяснявате - "внимавай, тук може да се спънеш"...Но пък какво спокойствие е да знаеш, че пътят е отъпкан и всичко е отлично проиграно! Благодаря на всички вас (мами - набор 04), които ни подкрепяте, вразумявате и разсмивате! Ако преживеем, ще правим същото!

# 96
Аз много смело резервирах къща в Гърция за периода 13-20 юли. Смятам, че ще ни се отрази чудесно да отпуснем покрай трудната година. Даже вече нямаме търпение да ходим на море цялото семейство.
За кандидатстването в 2 области. Ако Мила има оценки, с които да сме сигурни, че ще влезе в поне едно от 5-те училища, които харесва няма да пишем училището в Божурище/то е в София област/. Тя иска да се премести в ново училище, да учи различни неща и да се запознае с нови деца. При нас училището е с английски и  ИТ, не е нейното нещо това.

# 97
Ние решихме за почивка да откраднем дните между подаване на документите и излизане на първо класиране. Ще имаме по два дни в София за подаване на заявлението и после за записване, ако ни удовлетвори класирането..При мен е сложно с отпуските, та това на този етап изглежда оптимален вариант.

# 98
  • На топло в неговото сърце.
Ооо,аз дори не смея да организирам по рано от Август!

# 99
Аз спонтанно резервирах за последната седмица на юни, веднага след матурите. Наборката се тръшна, че искам да и отнема най-хубавите и последни дни с класа. Угодия няма.
Имам втория пробен на Милениум. Ако го няма в пощата, мога да го препратя за почистване.

# 100
Ами точно най-досадното чакане ще "покрием" с морето, даже и резултатите ще излязат докато сме там, та дано да ги понесем по-леко Joy Ако не се запишем на първо класиране ще сме на линия за второ, трето и т.н.

# 101

6tiplio - Ентусиаст
# 97 14 фев. 2019, 13:56 ч.

Ние решихме за почивка да откраднем дните между подаване на документите и излизане на първо класиране. Ще имаме по два дни в София за подаване на заявлението и после за записване, ако ни удовлетвори класирането..При мен е сложно с отпуските, та това на този етап изглежда оптимален вариант.

И ние така, още миналата година съм резервирала и така ми се иска всичко да е приключило, за да тръгваме!:cry:

# 102
  • Sofia
Мисля да резервирам от края на юли, пък ако (дано) приключим по-рано, ще организирам нещо набързо Simple Smile

# 103
  • На топло в неговото сърце.
По принцип в началото на юни ходим в Турция,а Август на нашето море.Тази година ще пропуснем първото море!

# 104
  • София
Спунк благодаря за новата тема! Hug
За мен лично още е рано за бЕло.Червеното ми е добре,засега!
И да попитам разбрах кое е прогресивното,но кое е частното прогресивно? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт