СЕДМИ КЛАС. С розмарин и бЕло - за просветно дело

• 49 277
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
stanislavchen, не само до амбиция, а и до това да дадеш на детето си друга по-добра възможност.
Както споменах имам нематематик, за който не намерих алтернатива да попадне в добро училище

Разбирам те напълно. И аз си имам от двата вида - математик и нематематик. Проблемът е, че след 4 клас има класове с подбор само с математическа насоченост, Какво да ги правим децата с други таланти. Simple Smile От друга страна след толкова математика, синът ми математик седмокласник отсече, че математическа гимназия не иска. Поне си спестихме курсове в 7 клас, разбира се, за сметка на тези в 4 клас.

# 541
Предложение за държавен план-прием - ВИДИН

Предложение за държавен план-прием - СЛИВЕН
 Към момента проекти са публикувани за области - Варна, Враца, Видин,Габрово, Добрич, Кърджали, Монтана, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сливен и Стара Загора. Към всички съм дала линкове в темата.

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 10:17 от Анонимен

# 542
Тъкмо мислех да направя обобщение колко от РУО-тата са качили проектите на план - приема и колко не са. Дидева естествено ме е изпреварила. Гледам, че  горе-долу половината са публикували, което ме навежда на мисълта, че може би всички ще осигурят някаква предварителна публичност. Мен ме интересува София-град, но вероятно при тях обемът от информация е най-голям и ще се позабавят.

# 543
Проектите са готови за всички области. Все пак по наредба до 1 март началникът на регионалното управление на образованието представя на министъра на образованието и науката обобщеното предложение за държавния план-прием. При положение, че в медиите се появи известна информация за общия брой на паралелките в София, въпрос на време е да го качат. Имам подозрения, че негласният срок е 15. март. Ще видим.

# 544
Честит празник, дами!
Колко добре би било ако можем да не пренебрегваме себе си в тази особена година! Да бъдем обичани и обичащи, а битките ни да са по-лесни и по-малобройни!

# 545
Честит празник!
Да сме здрави, щастливи, устойчиви!

Че...."България цяла сега нази гледа"Flowers Tulip

Честитити да са и девойките в темата, да радват и красят семействата си, да получат най-желания подарък през юни!

# 546
  • София
Честит празник, дами! Много щастие и красиви мигове!
Дидева, започна ли със залозите Wink!
Аз пък само рефрешвам страницата на РУО- София и страницата на природни науки - няма ли да изкарат резултатите по математика и физика - синът ми се подготвя психически за национален кръг по физика, ама да видим...
Лек и красив ден на всички!

# 547
  • Пловдив

Аз пък само рефрешвам страницата на РУО- София и страницата на природни науки - няма ли да изкарат резултатите по математика и физика - синът ми се подготвя психически за национален кръг по физика, ама да видим...

И аз чакам резултатите по Физика, не че ще ни трябват за нещо, но все пак да видим как се е справил наборът!
Честит празник мили дами!!! Бъдете здрави, обичани и ценени!!!

# 548
# 549
Дидева, специален поздрав за празника! Апосиопеза-  нямам думи да изразя благодарността си! Да ти се връща всичкото добро със същата безкористност и отдаденост!

# 550
  • непостоянно
Честит празник и от мен, мили дами! Бъдете здрави, усмихнати, уважавани, обичани, даващи и получаващи! 💐

# 551
  • burgas
Честит  празник Flowers Hibiscus.Младежа малко ми развали настроението днес-на двата пробни изпита има 62 точки.Ако не се стегне ,през крив макарон ще гледа желаната гимназия.

# 552
  • нейде там, където ....
Честит празник!
Бъдете уверени, щастливи, обичани и обичащи!

Аз чакам резултатите по география. Една идея по-спокойно, защото химията беше прилична. Физиката я чакам по-нетърпеливо, но не заради седмокласника.

Доживях да чуя, че биологията била интресна и възможните варианти се увеличиха с един, но с по-висок бал. От трън, та на глог, че по-висок, но щял да се справи, за да избира в последния момент.

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт