Звездни компромати- 398

• 69 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Viena
Виолета беше, на мой познат гадже  преди да стане Мис България . Излизали сме в дискотека Ритъм(само за познавачи)и наистина беше страхотна красавица.

# 586
Хаха, да, вярно!

# 587
Трайчо Манекена е баща на дъщеря и да.

# 588
Той почина преди повече от 5 години. Аз Виолета я помня като гадже на мистър България-Александър.
Барбарела, с глас се смея! Много си начетена, а за гледачката леля Стефче, забрави да питаш!

# 589
Трайчо Манекена не беше ли онзи все на първия ред по всичките представления в НДК?

Виолета беше, на мой познат гадже  преди да стане Мис България . Излизали сме в дискотека Ритъм(само за познавачи)и наистина беше страхотна красавица.

"Ритъм" и като "млечен бар" го помним някои.  Laughing И беше едно от първите места /да не кажа първоТО/ с концепцията за детски дискотеки.  Crazy

# 590
  • Viena
Ритъм си е само за познавачи!

# 591
И аз съм била с Виолета в една компания преди 10-ина години. Камерите не я обичат нея, на живо имаше страхотна харизма. Наистина приковаваше погледите. Имаше фризьорски салон тогава. Дали не беше завършила Фризьорския (техникум) тя.

# 592
Трайчо Манекена не беше ли онзи все на първия ред по всичките представления в НДК?
Това беше Трайчо Талисмана.

# 593
Лелеее, Барбарело, ти ще изядеш ‘ляба на Венета! Имаш талант, почвай роман! Първия от поредица разбира се!
Но питай гледачката кога да го печаташ и пускаш, много е важно!

Аз помня един откачалник гробар с жена си и децата беше и май спечелиха. Държеше се ужасно с жена си, пълен психопат.
Имаха и кучета, които цапаха и бяха повод за скандали.

Зара и Нед на една маса ги помня. И после имаше още. Не знам така как му вика ма
си беше живо...

# 594

Виолета беше, на мой познат гадже  преди да стане Мис България . Излизали сме в дискотека Ритъм(само за познавачи)и наистина беше страхотна красавица.

"Ритъм" и като "млечен бар" го помним някои.  Laughing И беше едно от първите места /да не кажа първоТО/ с концепцията за детски дискотеки.  Crazy

Преди това си беше топ дискотека! А в следващия подлез на България, имаше още една - Аквариума. Това беше в средата на 80-те...

# 595
  • Варна
Пък аз помня един зъболекар, който няма с какво да го запомниш, пък аз що съм го запомнила не знам.
Сигурно, защото стигна до финал, без да му се чуе гласа, без да му се види "актьорската" игра.
Нито секс помня, нито кучешка колибка, за 99% участниците ровя в нета да си ги спомня, но файда йок.

# 596
  • Sofia
Мои близки са му пациенти и са много доволни.

# 597
Зъболекаря не беше ли женен за съфорумка? Или за някоя известна. Нещо ми се върти за него, но не мога да си спомня.

# 598
А лудият в един сезон, той защо се правеше на луд? Обаче колкото и хаховци да е имало, нашите ВИП-вр им разказаха играта по лудост и тъпост.

# 599
На Гробаря жена му си сложи силикони и си направи операция за изрязване на кожата на корема. Няколко пъти гостува на Гала.
Разведени са отдавна. Тя бръмчеше с някакъв затворник.
Той е много пропаднал, стигнал е дъното. Карбовски беше правил предаване с него миналата година, абсолютно неадекватно беше.

Общи условия

Активация на акаунт