Звездни компромати- 398

• 69 692
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Мои близки са му пациенти и са много доволни.
Не оспорвам професионалните му качества.

# 601
  • Viena
Не го слуша главата!

# 602
  • софия
Зъболекаря не беше ли женен за съфорумка? Или за някоя известна. Нещо ми се върти за него, но не мога да си спомня.
За съфорумка.
Аз помня някакви мяукания на Мел и Тишо под едно одеало, кучешката колибка не я помня.

# 603
А лудият в един сезон, той защо се правеше на луд?
За него колко съм ревала  Embarassed Това беше мисия от ББ да се прави на луд, за да му дадат пари за инвитро, които в крайна сметка не му дали или поне не бяха достатъчно, защото моя приятелка е доплащала опита. Има детенце вече!

# 604
Това пък с лудия не го помня. В кой сезон е било?

# 605
А лудият в един сезон, той защо се правеше на луд?
За него колко съм ревала  Embarassed Това беше мисия от ББ да се прави на луд, за да му дадат пари за инвитро, които в крайна сметка не му дали или поне не бяха достатъчно, защото моя приятелка е доплащала опита. Има детенце вече!

Това направо... нямам думи. FlushedRage

# 606
  • София
Тошко май се казваше, беше от ББ4, единствения Брадър, който водеше Милен Цветков. Този със самолета.

# 607
Аааа да! Този сезон почти не го гледах, въпреки че имах познат сред участниците. Даниела-Манол дето беше влюбена с Иванина. Между другото често ги виждам двете заедно по квартала. Иванина има детенце.

# 608
  • Viena
Имаше много интересни персони в предаването!

# 609
И беше много по-интересно, отколкото с ВИПовете

# 610
  • Viena
Точно! Помнят се във времето, а сега дори не мога да се сетя последните години нещо интересно с Виповете!

# 611
Тошко май се казваше, беше от ББ4, единствения Брадър, който водеше Милен Цветков. Този със самолета.
Казваше се Филип, иначе влезе да се прави на бавно развиващ, като Тошко. Трябваха му пари за ин витро процедури.
После май разбрах две близначета има.
Тогава още нямаше фонд и затова, човекът се подложи на подобна подигравка с хората с умствени дефицити.

Аз помня почти всички участници. Следях много Брадъра с обикновени хора.

Зъболекарят е Виктор, бяха в коалиция със Здравко и Алиджан , който беше запомнен с тениската си на ЦСКА и мръсните си боси крака.

# 612
Първите участници събраха най-много дивиденти от участието си в Брадъра, другите след това не. А виповете са си тотална излагация, как се навиват да се излагат ми е много чудно.
И като сме на тема брадъра ето Зара. Обичам да и гледам снимките.
https://www.instagram.com/p/BtoIOKHHp9T/?utm_source=ig_share_she … shid=a3p7io2s8jbt

# 613
Нея няма да я коментирам, но някои снимки са много хубави, била е на хубави места.

# 614
Той почина преди повече от 5 години. Аз Виолета я помня като гадже на мистър България-Александър.
Барбарела, с глас се смея! Много си начетена, а за гледачката леля Стефче, забрави да питаш!
Не съм чак толкова начетена, доста съм посредствена. Аз затова ходя след работа в Столична библиотека и сигурно ще се ударим челно с Венетка поне още веднъж. Така че, чакай продължение с леля ти Стефка.😉

Общи условия

Активация на акаунт