Отговори
# 360
  • in Wonderland
Добро утро и ЧБМ!!!

От снощи нюзфийда ми във фб е препълнен с .... гледа ДГ и разни статии от страницата им и всички се изказват положително. Такова нещо за др сериал не е било. Май само за последния сезон на Под прикрите, който пък се оказа пълен шит, поне за мен.

Аз пък нищо кой знае какво издайническо не забелязах в тези откъси, които дават, но не съм и от най- наблюдателните де. Иначе ако нашият човек е някой от ченгетата на Филката, залагам на Стоян Радев ( не му запомних името), с тоз фейс си е точно за убиец- психопат 😆 Но не мисля, че ще е някой от тях.
Диана Димитрова нали беше казала, че има малка, но ключова роля в сериала, да не е тя?? Или поне замесена в деанието?

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 09:44 от ~ Dee_Dee ~

# 361
Ох, Стоян Радев е жесток, много ме кефи! Изобщо подбрали са интересен екип.

Да, героят на Васил Банов е баща на Филип и Асен Чанови.
А Теодора е агент - профайлър от ДАНС.

# 362
  • Берлин
Стартът беше на ниво. Никога не бих предположила,че зад продукцията стоят Милошев и компания (след пародията ОЖ). Явно могат,ама що да се напъват за сапунката.
Не виждам нито Вики в Мия, нито Ицето във Филип.
Ще гледам с интерес. Дотук-мнооого добре.

# 363
  • Пловдив

А Асен кой беше?

# 364
Владо страшно ми хареса снощи. Гледала  съм го в какви ли не постановки, никога не ме е пленявал като в сериала вчера.

# 365
  • in Wonderland
Eдна весела, цветна снимка Joy

А, ето го моя човек, уникален е!! Такава роля направи в Дървото на живота, че още настръхвам като го видя!!

Да попитам запознатите- профайлър не означава ли по- скоро психологически портрети да прави и изготвя на убийците, да им влиза в главите и по-малко оперативна дейност на терен или нещо бъркам?

# 366
Някой беше писал за децата и т.н., ами аз специално в този епизод не видях нищо особено,  което не сме виждали в От местопрестъплението, даже и по-нагледно са ни го показвали трупове, кървища, части от тела.

Според мен убиецът трябва да има някакви медицински познания, щом е извадил очите без да нарани очните ябълки. И продължавам да залагам на мъж-убиец.

# 367
  • Кърджали
"Тотален хепиенд няма да има. Някой ще изтърпи негативните последствия от това, което е направил, ще си понесе отговорността. Но много зависи от това, зрителите към кои герой ще насочат симпатиите и вълненията си. От тази гледна точка, ще има и хепиенд.Надявам се, че повечето хора ще приемат идеята за щастлив край като тържеството на истината над измамата и лъжата; като тържество на професионализма над инертността."
Това от консултанта им  криминален психолог. Това ми прокара идеята, че убиеца може да е някой така да се каже вътрешен човек или поне доста често ще ни го показват. Въпроса е кой ще се усети.

Асен Чанов - брат на Филип. Горски ли, какъв беше не запомних, но казаха че познавал много добре гората...
Не съм била кой знае какъв фен на Владо Карамазов, но в тази му роля много ми хареса и май ще му стана фен

# 368
  • София
Сериала е обещаващ.
Единственото лошо е, че ще се излъчва един път седмично.
Владо Карамазов е без коментар, аз не съм очаквала и друго. Много добър актьор.
На Духовникова също тази роля и е залепнала.
Слабо звено няма, всички са много добри.

# 369
  • in Wonderland

А Асен кой беше?

Мистик, виж тук има визитки на актьорите, може да ти се разясни малко кой кой е. Но то от 1 епизод е трудно да се запомнят др ☺

https://nova.bg/diavolskotogurlo

# 370
Aсен е братът на Филип.
Тук може да се прочете повече за героите. Има интересни подробности за живота и характера на всеки - https://nova.bg/diavolskotogurlo/profiles

# 371
  • София (Възраждане)
Мен и ДГ и ОЖ ми харесват по различен начин.
Но ДГ засега е много добре направен, дребните несъответствия, както ги определихте, не ме дразнят, а и това е измислен сюжет - в сюжета къщата се намира, там където се намира, няма никакво значение реално къде е - в Долен, Горен Смолян или не в България...

Eстествено че няма значение!  Все пак не всеки ден виждаш радното си място като филмов декор, свидно ти е някък:innocent:

Не прочетох тук да се коментира, може би съм пропуснала, излиза, че героят на Карамазов също има свръхестествени способности, возпроизвежда реални сцени ли?

# 372
Eдна весела, цветна снимка Joy

Скрит текст:
А, ето го моя човек, уникален е!! Такава роля направи в Дървото на живота, че още настръхвам като го видя!!

Да попитам запознатите- профайлър не означава ли по- скоро психологически портрети да прави и изготвя на убийците, да им влиза в главите и по-малко оперативна дейност на терен или нещо бъркам?
Покрай фона на снимката, обаче, малко съм се объркала и ви подведох, че е от Дяволското гърло. Явно е от Г.н Х и морето, където героят му ще е известен като Лилавия  Laughing Фантастичен е Cтоян Радев  Grinning

# 373
  • Пловдив
Благодаря ви!  bouquet

# 374

Четох, че Мия е профайлър, но вероятно копират американсите кримки. Например в "Престъпни намерения" агентите са профайлъри но "работят" и на терен.

Общи условия

Активация на акаунт