Отговори
# 615
Роси, и аз изгледах серията с интерес и нямах забележка. Но след, като прочетох постовете на Mooimeiske –местен жител и лингвист, чиито постове са много интересни и на Hal Gardner 622822 – вероятно човек от службите, се замислих, защо има толкова недогледани, недоизкусурени важни факти и обстоятелства, които  се пропускат и които естествено дразнят хората запознати с това. Не, че няма да гледам сериала, но си мисля, че сериозна подготовка на продукцията не е излишна преди започване на снимките.
Според мен повече достоверност не е излишна, а и сериалът ще се гледа и след много години, мисля аз.LaughingLaughing

Алфея, така е.

# 616
Аз останах с впечатление, че Мия пристигна в Смолян  за да разследва канала за  трафик на емигранти. Този Петър Кехайов е бил начело на този канал.  Може да съм в грешка.

Така беше, тя точно пристгаше, когато й казаха по телефона, че са го открили мъртъв.

# 617
Аз останах с впечатление, че Мия пристигна в Смолян  за да разследва канала за  трафик на емигранти. Този Петър Кехайов е бил начело на този канал.  Може да съм в грешка.
Точно така е. Съмсем по друга линия е тя и пътищата и се пресичат с героя на Владо.

# 618
Нашите сценаристи никога не изпипват чак толкова детайлите,  да не говорим, че забравят явно и сюжетите, и актьорите и тн. Давам пример с друг сериал, но идеята ми е- те толкова си могат  😁. В момента в Откраднат живот въвеждат нов образ, като актрисата/ от рекламите на праха за пране/, вече е участвала в предишните сезони на сериала. В епизодичната й роля и отрязаха гърдите, а сега ще го играе анестезиолог май/ спрях отдавна да го гледам, от рекламите на епизодите ли е инфото/. Ми мен като физиономист и човек с услужлива памет за такива неща,  такива изцепки ми се струват недопустими, ама сценаристите явно  са  над такива подробности. Освен това, друг гаф- първи сезон се сблъскват с най- тежкото усложнение в анестезията/ забравих термина, ама е алергична реакция към упойката, нещо в този стил/, последния сезон- пак същата ситуация. Та, мисълта ми е, както казах, те толкова си могат; да не очакваме чудеса все пак 😆😉😜

# 619
....Точно така е. Съмсем по друга линия е тя и пътищата и се пресичат с героя на Владо.

Сега ако  пунтират американските  сериали/всеки вади някаква значка и  се прережда/  , местните ченгета ще започнат  да си  мерят репутацията с  тази на Миа и ще си правят гадни номера -вашият случай пречи на мойто разследване , аз съм с предимство и т.н..
Може пък да чуем  гайдите , би било изключително тъпо точно на наш сериал да  не включат такова звучене .

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 15:08 от Ели-ТАЛ

# 620
Сериозно? Кога е участвала Гергана Стоянова? В кой сезон и епизод? Наистина не си спомням това, но мога и да греша.

# 621
Е, чак такава памет нямам😁😁😁. В сезона, в който участваше и Луиза Григорова. Беше пациентка, на която ще отстраняват гърдите/ гърдата и й беше особено трудно да се разделят. Много нелепа сцена.

# 622
Сериозно? Кога е участвала Гергана Стоянова? В кой сезон и епизод? Наистина не си спомням това, но мога и да греша.

Това и аз не си го спомням, но виж в Уикипедия пишеше кой сезон е било.
Още като обявиха участието й в този сезон, го споделих в темата, но май никой не се сети, че сме я гледали.

Усложнението май беше малигнена хипертермия / как го помня не знам и аз 😀/

# 623
Мъдро беше,  че Карамазов и Духовникова излязоха /дори и временно/ от другия сериал, който върви паралелно. поне за мен щеше да се развали ДГ, ако гледам същите артисти

# 624
  • София
Да, така е, уникален гаф в ОЖ с Гергана Стоянова  Joy ooooh!

А за Мия, тя отиде по съвсем друга задача в Смолян и на този етап не е чак толкова нереално тази тишина от София. Но при второ убийство вече няма да е така и надявам се, че Милошев и компания са се сетили за това, за да не им сипват феновете... Wink

# 625
  • София
Мия отиде заради бежанците в Смолян. И се държа напълно според това, за което е пратена там - супер изиграно от Духовникова, за пореден път. Особено момента, в който Мия навря картата си в лицето на Филип, и подканването му да побърза - реално, Мия бързаше да не изпусне бежанчето, главно заради своя интерес. Оттук-нататък ще има развитие в нейното по-пряко участие относно разследването на убийството (или убийстваТА, разбира се).

# 626
  • Разпиляна във въображението
На мен зъбенето на Мия с картата и последната информация, която ще получиш... ми беше смешна. Пристигането с Форда на главния на местопрестъплението също. Мия, която води дъщеря си на следене... Малко са се престалали с това, само защото целта им е да продават сериала навън. Нереален. Най-много ми хареса сцената с разпита на майката и сина. Полицаят, заедно с бременната, да не би току-що да е завършил гимназия? Някакво недоносче.

Лятото ходихме на езерата. Имаше толкова много хора. Не знаех, че не оставяме никакви следи в прахта, или на влажните места.

# 627
На мен пък странното ми беше, клечането на мия посред нощ, с късата рокличка да дебне в гората. Абсолютно безумие. Да не говорим колко хладно е вечер в гората, дори през лятото.

# 628
  • София
Чак сега намирам време да седна да пиша.  ooooh! Хареса ми сериалчето на мен. Ще продължавам да го следя с интерес. Определено смятам, че си е за 22.00 ч.

# 629

За супер-екипа на ДГ обаче  това явно не е така .

Общи условия

Активация на акаунт