Смешки от форума 31

• 86 068
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Цитат
Аз вярвам, имала съм човек до себе си които беше много силно сексуален и ме обичаше, обичаше много да прави и любов и секс с мен но аз не бях толкова силно сексуална след време. Той е красив мъж, спортист и военен, има си своите фенки и е разкрепостен, много добър любовник поради тази причина.

GrinningGrinning

# 331
Бреййй, кви мъже имало... Че и с фенки... Laughing
      Ще взема да кажа на ММ че съм му голям фен и ще щракна една снимка да му увековеча физиономията  Laughing

# 332
Това е много добро, особено в контекста на темата, от която е:

"Прекарала съм детските лета при баба на село и да ви кажа... на цяло село козите се казваха - Рич, Стефани и т.н. от "Дързост и Красота".

На баба ми козата се казваше Андрея Селесте. Кучето на дядото на мъжа ми е една черна мастия и затова е кръстено Перла (от "Черната перла).

# 333
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Аз вярвам, имала съм човек до себе си които беше много силно сексуален и ме обичаше, обичаше много да прави и любов и секс с мен но аз не бях толкова силно сексуална след време. Той е красив мъж, спортист и военен, има си своите фенки и е разкрепостен, много добър любовник поради тази причина.

GrinningGrinning

ако може по-подробно за разликата между двете, че съм негрАмотна. Wink

# 334
Скрит текст:
Цитат
Аз вярвам, имала съм човек до себе си които беше много силно сексуален и ме обичаше, обичаше много да
прави и любов и секс с мен
Скрит текст:
но аз не бях толкова силно сексуална след време. Той е красив мъж, спортист и военен, има си своите фенки и е разкрепостен, много добър любовник поради тази причина.
GrinningGrinning
[/quote]
[/spoiler]
ако може по-подробно за разликата между двете, че съм негрАмотна. Wink
[/quote]

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile И аз така. Тц, тц, тц...какви мъже имало...че и им вярват.

# 335
  • София
Разбира се, че има разлика. Любов е едно, секс е друго, а бебеправене си е съвсееем отделно Grinning

# 336
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
водя си записки, че едно такова ненаучено ходя по света бели. TrollfaceTrollface

# 337
  • Варна
GrinningВинаги коментарите са по-забавни.
Всяко нелепо изказване има и тънка философска нишка. Хвърли ме в размисли.
Ако и любовниците на описания
"плейбой" са по -фешън или тунинговани, авторката си е вдигнала акциите. Joy
Miamim , може ли линкче към темата ?

# 338
Може ли превод на тунинговани  Praynig Simple Smile

# 339
Това е много добро, особено в контекста на темата, от която е:

"Прекарала съм детските лета при баба на село и да ви кажа... на цяло село козите се казваха - Рич, Стефани и т.н. от "Дързост и Красота".

На баба ми козата се казваше Андрея Селесте. Кучето на дядото на мъжа ми е една черна мастия и затова е кръстено Перла (от "Черната перла).
На село една от козите пък се казваше Шарън Стоун, защото беше шарена. Joy

# 340
  • Варна
Sunglasses Ха-ха-ха. Язък за сексапила и.

# 341
  • Варна
Може ли превод на тунинговани  Praynig Simple Smile
С "инвестиции" -силикон, екстейшъни и др. безумия. Grinning

# 342
Може ли превод на тунинговани  Praynig Simple Smile
Ти пък сега - с подобрения по балкона, малко повдигната задна броня, заглаждане на извивките... лъсване на фасадата и трайна декорация на ведИчките Smiling Imp такива ми ти работи...

Ох, вчера какво "девойче" видях, в гръб нежно и дребно... обръща се и.... о ужас: гърди С към D, подути устни като... напомпан детски пояс и дорисувани черни вежди ала Брежнев Close нещо такова
Скрит текст:

# 343
  • София
Suzanita?

# 344
Май не Thinking Студентка беше момичето, но се ужасих от "подобренията" Rolling Eyes без тях сигурно щеше да е едно "обикновено" момиче, което можеше да спре погледа просто с една усмивка... та да се чудиш тоя тунинг за привличане точно на какво се ползва Head Band

Ей с имената на тия кози ме разсмяхте... в на баба и деде селото, всички кози са "Цеца" или "Цана", на кой как му дойде... Деде казваше "Жена, виждаш ли - Кажи му Цана/Цветана и е ясно, че е козъ!" Това е нейното име... Една възрастна коза (от моето детство) в на деде обора се казваше на майка ми с името (с местното извъртане в изказа) Smiling Imp Надминала майка си (Цветана) по вироглавост Joy Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт