Смешки от форума 31

• 86 082
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Манифестира се на митница... сакън да манифестират бебета

# 316
Аз манифестирам само на манифестации Naughty Ама вече няма и затова само чета клюкарника Mr. Green

# 317
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
...В чужбина са споделяли форумки, че е забранено през нощта да си пуснеш водата в тоалетната...

Trollface даже са виждали.
във филма за Еблю Мадърфакър (забравих му заглавието).

# 318
Цитат
...В чужбина са споделяли форумки, че е забранено през нощта да си пуснеш водата в тоалетната...

Trollface даже са виждали.
във филма за Еблю Мадърфакър (забравих му заглавието).

JoyJoyJoyJoy
Smiling Imp май във Meet the Fockers беше (Meet the Parents / Запознай се с нашите, Meet the Fockers / Запознай ме с вашите, Little Fockers / Запознай се с малките)

# 319
Цитат
чудя се как успяват тия момчета да дадат всичко от себе си, като отзад термометър, отпред тест за бременност и мацката псува като каруцар?

Joy Joy Joy

# 320
  • Другата България
 hahaha Joy
Това е много яко, сама се хиля от 5 минути.

# 321
усещам, че днес ми е ден.
Wink напущам ви с чувство за изпълнен дълг.

# 322
Цитат
Innocent Innocent Innocent
Най-добре да се изчака започването на сейла, цените падат драстично тогава и си е кеф да пазаруваш.

Цитат
Чакаме го ...сейла. 
Аз лично от 2 г някъде ..го чакам ☺

# 323
Да, отплаването или разпродажбата чакат?😂 И аз го говоря всеки ден, ама още не съм забравила българските думички.

# 324
Това е винтидж, от 2010 година, във връзка с дискусията нАука ли е кирлиановата фотография и снимките на аурата:

"Човекът X, се занимава с нетрадиционна медицина и акупресура и по китайския часовник засича, че не му фунционира жлъчката, отива на лекар, който му казва, че няма такова нещо... Shocked След това X отива на кирлианова фотография в Трета градска, където снимката показва, че на мястото на жлъчката е оцветено в черен цвят т.е. ТРЕВОГА!  Shocked Жлъката, разбира се е навреме отстранена прди да се взриви в тялото на пациента... Praynig"

Има си всичо - засичане по китайски часовник, кабинет в Трета Градска за снимки на аурата и хирург, който веднага оперира на базата на тази снимка, заради ВЗРИВЯВАЩА СЕ ЖЛЪЧКА!!1!!

# 325
Не ни трябват терористи камикадзета, щом жлъчката от вътре те взривява. Даже не мога да си го представя.

# 326
  • here and now
Цитат
Благодаря много!!!  Свинявам се на останалите Blush
Да подчертая, че потребителката е грамотна жена, просто забавно се е получило.

# 327
Това е много добро, особено в контекста на темата, от която е:

"Прекарала съм детските лета при баба на село и да ви кажа... на цяло село козите се казваха - Рич, Стефани и т.н. от "Дързост и Красота".

# 328
При козите на свеката на времето водеха най-видния пръч на града -  Радой Ралин. Щот беше рунтав Joy

# 329
водя ви с една дължина.
 козата се казваше Роза - кръстена на директорката на детската градинка.
Wink не без причина Wink

Общи условия

Активация на акаунт