Отговори
# 195
Майчета това с отоците на краката е много гадно, - вчера сутринта реших да сляза до аптеката, и добре че им под нас аптека. Отивам да си обуя чехлите и ужас немога да ги обуя, подули ми се ходилата а иначе краката не бяха подути и слизах по домашни джапанки че са по широки и цял ден с подути ходил чак тази сутрин се опраивха.
Сега ходих на дългоочаквания зъболекарски преглед и се оказа че нямам нищо за правене, само почистихме зъбния камък и сега трябва да си мия зъбите с Лакалут- Актив и да вземам таблетки Флуорин 6 на ден.
Ок мамажени

# 196
Аз отоци по краката нямам,но....полудявам от схващания SickНаправо ходя като куц кон Crazy и нищо не помага.Майтапя се 4е е по-добре да ме гръмнат.Преди малко прибирайки се е колата така ми се схвана прасеца........... #Crazyи то на десния крак,докато бях на газта ShockedЧак се изплаших.Ина4е- пия магнезий от време на време,ама- явно така ще бъде Rolling Eyes
  Относно работата- и аз си 4акам медал Crossing ArmsАма от ония тиквените"Герой на труда" JoyСега ми търсят достатъ4но голяма тиква LaughingАз от 1 седмица ве4е се водя в боони4ен,но...ей ме на- на работа първа"пушка" #2gunfireНе знам на кое да викам: ходене до последно на работа Crazy"/КОлегите се шегуват с мен и ме питат към коя болница съм се насо4ила,4е да знаят ако тръгна да раждам накъде да ме карат Grinning

# 197
ЧРД на didika много здраве и щастие и прекрасно бебче през август!!! newsm59

# 198
Честит Рожден Ден на didika
Да си много здрава, щастлива и да получиш най-прекрасния  август месец!

# 199
мили мамчета!
честито на всички рожденнички, а на ема и пунита пожелавам безброй прекрасни мигове с техните бебчета!
и аз днес си взех болничния и обменната карта и дори се запознах с андиВ случайно на консултацията! утре със сигурност ще се видим на лекцията на 9месеца.
и ние вече имаме легълце и много други придобивки, но съм ги прибрала, за да не ги гледам. ще започна да пера всичко  в началото на 9ти месец!
цунки на тумбачетата!

# 200
Мами, здравейте Hug

Ема, да са ти живи и здрави бебочетата, на Didika пожелавам много щастие и един прекрасен бебок след известно време Laughing Heart Eyes

Eliona , честито за придобивките...наистина е много приятно когато стаята на малкия човек започва да се запълва...

Наистина днес съвсем случайно се запознахме с alexsb, но за сметка на това хубаво се набърборихме и я затрупах с въпроси за покупките... Laughing Аз също си взех обменната карта и сега следва слушане на тонове и мерене на кръвно всяка седмица... Crazy А относно покупките засега не сме купили нищо, но днес се осмелих и разгледах гащеризончета и бодите...незнам, но още не мога да се настроя на вълна пазаруване... Embarassed

А тази година за първи път през живота си гледаме всички мачове с мъжа ми (който по принцип никога не е обичал футбол Shocked) и засега съм много доволна от резултатите... Laughing

Много се радвам, че утре на лекцията ще се съберем толкова августинки... Hug

Лек и прохладен ден  bouquet

# 201
  • у дома
newsm59  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА didika    ura
newsm51много късмет, безоблачно щастие, безпроблемна бременност до край и едно прекрасно и здраво бебче август месец! newsm32

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА didika!
Tada  Tada  Tada
С най-добри пожелания!

Ех, че хубава групичка се заформяме за утре!  Hug
И аз днес си взех обменната карта и болничния за бременност и раждане. Голямо чакане беше. Иначе резулаттите от изследванята ми са супер, хемоглобин 124 е това не е било никога.  Hug и урината е чиста. Иначе отоци че имам - имам, ама...
Ами това е!

# 203
Здравейте мили момичета, след близо два месеца пак се завръщам в групата!!! много ми беше  мъчно за вас, ама много. Имах страшно много работа отначало, в офиса беше ужасно, после сменяхме апартамента, брокери, огледи, направо се побърквах, това след 18,30, след работа. Следва пренасяне на багажи и мебели, за три дни трябваше да оправя целия апартамент, че заминавах на море по женски и оставях таткото сам, та ако не бях вкарала всичко в ред, просто рискувах той две седмици да не се прибере в новата къща, в кочина на кой му се прибира, само щеше да мери улиците и да обикаля заведенията по цели нощи, той това го умее, та щеше да е едно море!!!  И като се върнах, се започна, майстори, щори, климатици, кабелна, интернет, ходене по магазини за бебка, по лекари, че имам проблеми с костите на ръцете и краката, изследвания за ревматизъм, по тия жеги, направо луднах. Като ми пуснаха нета, летях от щастие, почнах да чета поне тази тема отначалото, а той след десет минути се скапа нещо и пет дни нямах. днес сутринта вече се бях настроила да ги направя на трътки доставчиците, а те го пуснали гадовете!
Иначе ние сме наред, без сериозни проблеми, изследванията ми са супер, явно тия схващания и болки в костите ще отминат после. Подуват ми се също краката и ръцете много, но бебка е добре, слава богу. Миналия ден я гледахме, беше 2,700, даже малко дебеличка! Слушка ме много. Всички по формата на корема ми казват, че ще е момче. Като ми мериха тоновете, жената там също ми каза, че това отвсякъде си е мъжко сърце! Егати, направо ме уби! Аз съм купила безброй женски дрехи вече! Но, това да е проблема, както се казва, може и да има изненада! Само всичко да е наред!
За утрешната лекция на 9м, имате ли уговорка да се видите предварително някъде, искам да дойда, ама сама не ми се ходи, ще се радвам да се видя най - накрая с някой от бандата!
Милички, засега това от мен, имам много въпроси, супер съм объркана, но започвам да чета, че то не остана време за подготовка, аз утре влизам в деветия! А, за статистиката - 36гс - 14кг.
Целувки на всички ви и на бебоците от нас!

ЧЕСТИТО ЗА ТРИМАТА  МЪЖЕ, ГОЛЕМИ ДА ПОРАСТНАТ И ДА СА МНОГО ПОСЛУШНИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

# 204
totelly, чакаме се направо в Up Stairs на Витошка към 9-9.15. Аз ще съм с червен панталон и блуза на черни, бели и червени ивици, така че лесно ще ме познаеш.... Grinning

tedi79, разчисти си, please, кутията, защоте не мога да ти пиша... Cry

# 205
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА didika! Много здраве, късмет, любов и през август - най-прекрасния подарък!   bouquet  bouquet  bouquet
За утре се заформяме огромна група значи - днес звъннах и аз да се запиша на у-щето на "9 месеца"  Peace Ще се радвам да ви видя и да се запозная с тези, които не познавам!  Hug
Относно разговорите с бебо - при нас ситуацията е следната - аз се опитвам да накарам таткото да му каже нещо, а той се смее - срам го било  Crossing Arms Иначе аз говоря, но не много и то като съм самичка. И на мен ми се струва странно малко. А според вас дали е възможно да усеща (по-точно да чува) като съм под душа - винаги като се къпя почва да шава много. Много ми става мило и сладко.  Heart Eyes
AndyB и на мен ми беше малко странно да почна с пазаруването, но взех че се пристрастих  Blush Днес пак ходих по магазините и все повече се настройвам на тази вълна. Честити покупки на всички, които са ги направили, ще видя албумчето после.
Обменна карта аз още не съм си взела  newsm78 Казаха, че ще ми я дадат следваща седмица.
Ох, стана пак дълго, а нещо може да съм пропуснала. Целувки от нас и до скоро писане и виждане с някои от вас утре!  Heart Eyes  bouquet

# 206
  • София
totelly, чакаме се направо в Up Stairs на Витошка към 9-9.15. Аз ще съм с червен панталон и блуза на черни, бели и червени ивици, така че лесно ще ме познаеш.... Grinning

tedi79, разчисти си, please, кутията, защоте не мога да ти пиша... Cry
Готово! Съжалявам!  Embarassed  Heart Eyes  bouquet

# 207
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА didika! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ И СЛАДКО БЕБЧЕ ДА Я РАДВА!

След вчерашния дъжд и последвалото захлаждане снощи спах много спокойно. И днес се чувствам много добре.Приятно е за разходка навън. Относно говоренето на бебчето - аз си му говоря понякога когато съм сама, и таткото му приказва отвреме на време,но задължително му казва "лека нощ". Heart Eyes Тези дни сестра ми беше на гости и тя му приказва. Дори се получи нещо като диалог и ме разсмя. Wink Тя казва: "Хайде ако си момче ритни 1 път, ако си момиче ритни два пъти!" И то наистина ритна 2 пъти. hahaha Понеже с таткото решихме че ще чакаме да се роди за да раберем какво е , сега малко се надявам да се сбъдне желанието ни. Praynig

Divas дано да сте се прибрали благополучно в Пловдив.

Lorexa къде се загуби?

Лека вечер на всички и погалете тумбачетата. preggo

# 208
честит рожден ден didika!!!
 newsm59  bigdance2 newsm59
най-хубавото бебче през август ти желая!!!
  party023  party023  party023  party023  party023

# 209
Здравеите мами!Днеска сам 4истила то как 4истя като оьлув бебо ме подпира,тежи ми и ваоб6те накрая пак не о4истиь като хората ,но и утре е ден Grinning лека полека.И аз си говоря на бебо а на6ия тати не6те даже да ни бутне,като си сложи раката и то спира да рита и тои се ядосва, но много разбира когато сме двамата и тои си доиде от работа веднага се сабужда и става лудница в Grinning корема ми.ДА 4еститя на рождрни4ката много 6тастие,касмет,лубов ,наи-сладкото бебе и наи-лекото ражане  bouquet.ЛОРЕХА каде се изгуби мила дано вси4ко е наред Praynig при вас.Днеска мама е купила последните работи за бебо и е по4ти готов 4акам само скрина да изпера дрехите и подредя,Целувки на вси4ки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт