Отговори
# 210
Добро утро,момичета! HugАз съм на работа и си дрема пшред компютъра. SadМИслех си 4е в4ерашния ден ще ми бъд епоследен работен,но.....май ещ изкарам и тази седмица CrazyВзе да ми писва ве4е,а бях такъв ентусиаст.....Ве4е се уморявам пове4е от преди.В4ера не съм се спряла ooooh!.Като се прибрах от работа  цял следобед със свекървата едно 4истене.........Тя все ми вика да седя и да по4ивам,ама на мен ми е неудобно и все гледам с нещо ,макар и минимално да помагам.Абе- и само да се въртя  около нея- пак се уморявам.Подреждах целия гардероб,тя бърса шкафовете в кухнята  а аз после се ка4их да ги подреждам.....Абе- наистина ми помага жената.Нищо 4е резултата от акцията не  се вижда много - много.НО- нещата малко по малко си идват на мястото .Снощи таткото сглоби и креват4ето,4е само го преска4ахме в насипно състояние в коридора.
На мен единия ми крак от в4ера е със схванта прасец и доста ме боли мускула SickАБе- направо съм като куц кон- по-добре да ме гръмне някой #2gunfire
Приятно изкарване на срещата днес.Аз  ще с еопитам другта седмица да дойда на някоя лекция.Надявам се да има такъв интерес от нашите редици и да се видим много августинки там. HugСпирам до тук за сега.После пак! Laughing
Поздрави на вси4ки!

# 211
 newsm59  Честит Рожден Ден, blueeye,  newsm67
Много здраве и щастие, безпроблемна бременост до края и едно прекрасно бебче да те радва август !!!  lovekiss

# 212
  • София
blueeye, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, любов, леко раждане и прекрасно  бебче след няколко седмици. smile3525 smile3525

# 213
Здравейте мами!  Laughing
Аз днес пропускам лекцията, за мое голямо съжаление!  Cry
Снощи цяла нощ ме мъчиха гадните киселини и от сутринта съм със стомашни проблеми.  Sick Стомаха ми по принцип е чувствителен, но сега направо ме побърква. От днес съм на диета и дано до четвътрък се оправя Tired за следващата лекция.  
nadence какви са тези тостери дето са ни се излюпили?  Laughing
blueeye® хайде разказвай как мина концерта на Ерос?
Чао засега момичета и целувки!  Heart Eyes

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН blueeye®!
Желая ти много здраве и любов и най-сладката бебка през август!

# 215
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , BLUEEYE!!!   bigdance2
Желая ти много здраве,щастие,любов,а през август да гушкаш най-сладкото беб4е!
 Hug

# 216
Блу естит рогден ден мила  bouquet наи-красижия подарак през август,много 6тастие,касмет и лубов Hug

# 217
Blueeye, честит рожден ден и от мен! Пожелавам и много здраве, само положителни емоции и най-сладкото бебе през август!  bouquet  bouquet  bouquet

# 218
newsm59 blueeye®!МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ! БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И ЛЕКО РАЖДАНЕ! 

# 219
  • София
Blueeye честит рожден ден  newsm51
Много щастие и любов и най-прекрасното бебе през август да те радва  ylinfant

Честит рожден ден и на дидка на патереци   bouquet Любов и щастие и едно прекрасно бебе желая и на теб

Честито и на ема за двамата юнаци - желая ти бързо възстановяване и съвсем скоро да се приберете заедно вкъщи и да се радвате едни на други.

Аз съм вече вкъщи и общо взето умирам от скука. Останах една седмица повече на работа, но за повече, нещо взех да се уморявам вече. Пък и трябва да почна покупките и приготовленията вече, че досега освен легло, което още не е вкъщи, нямаме нищо купено. Но чакам вдругиден да изпратя милия котарак на почивка за няколко месеца при нашите, че хигиената с котка трудно се поддържа. И тогава почвам да пера дрешки ( имам един куп от приятелки) и подредба. Пък и да купувам малко по-малко другите неща. А как ще се разделим с котката -направо не знам, така сме свикнали с него и двамата с мъжа ми..... Cry, но решихме, че временно така е най-добре.
Утре съм на преглед, най-после при моята си докторка и ще се разбираме за раждането и тн. Тогава ще докладвам.
Целувки на всички  Heart Eyes

А какво става с Мама иги и Лорекса, някой знае ли?

# 220
Честит Рожден Ден blueeye®!

Желая ти мооого здраве, усмивки и август сладка бебка да си гушкате!

Днес се глася да изляза малко по бебешките магазини със систъра да направим един оглед, че ако се престраша и много харесам нещо смятам да купувам, защото си нямаме нищичко още.
Иначе утре съм на лекар за мерене тоновете на бебката , до сега не са ни ги мерили, тъкмо ще видя какво е  newsm78.
И още нещо абе мамчета я да ви питам, че само за това си мисля, акушерката ми беше казала, че в 36 седмица ще съм давала анален секрет (звучи много гадно) Sick. Някоя от вас ще давали за да се успокоя, че няма да съм само аз  Laughing и в крайна сметка за какво се прави това изследване, знаете ли?

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 11:11 от val_stef

# 221
                                                Честит Рожден Ден blueeye !!!
                                                                                         nbirthday
  Mного здраве , късмет и най-сладкото и послушно бебче да гушкате с татито през август !!!

# 222

[И още нещо абе мамчета я да ви питам, че само за това си мисля, акушерката ми беше казала, че в 36 седмица ще съм давала анален секрет (звучи много гадно) Sick. Някоя от вас ще давали за да се успокоя, че няма да съм само аз  Laughing и в крайна сметка за какво се прави това изследване, знаете ли?]

val_stef анален секрет се взема за установяване на чревно заразоносителство- /Е.Коли и салмонела ,това са диарийните бактерии и са по опасни при бебчетата,отколкото при възрастните/. Явно е политика на болницата и се застраховат. На мен не са ми казали че ще правя такова изследване.

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН blueeye®!

Преди малко се върнах от лекцията на сп. "9 месеца"  Самата лекция беше интересна.  После презентацията на NUK  нещо не ме зарадва особено , но като цяло съм доволна.
Видях АндиБ и явно е имало и други августинки, но не се запознахме... както и да е. Ще се опитам (по светлия пример на Кабив) да ви предам малко от наученото днес.Надявам се да е от полза , макар и откъслячни части Simple Smile Само да си систематизим записките и след малко ще постна Simple Smile

# 224
  • у дома
Благодаря ВИ момичета!
По едно парченце торта за всяка от вас, може и по две Mr. Green

emelle, концерта беше страхотен! страшно много ни хареса.. Ерос пя над два часа без почивка. Имахме огромен бинокъл с който го дебнехме през цялото време за гаф , но такъв нямаше!   малко снимки

Последна редакция: вт, 04 юли 2006, 12:47 от blueeye®

Общи условия

Активация на акаунт