Отговори
# 90
Темата заслужава да се понапълни. Вече има доста жени, които опитват в Чехия, Гърция и другаде. Хубаво ще е да споделим опит. Има ли някой, правил опити именно в тия две държави?

# 91
Здравейте, някой може ли да сподели как стоят нещата с инвитрото в Чехия? Клиники, цени, условия...

# 92
Момичета, случайно някой да е слагал инжекции Lentogest и да има останали?

# 93
Здравейте, в момента със съпруга ми проучване възможности за инвитро с донорски яйцеклетки в Европа. Разглеждаме клиники основно в Чехия и Испания. Като понапредне комуникацията ни ще споделя ако има нещо интересно. Въпросът ми е към дамите, които вече са минали по тоя път - кой лекар ви наблюдава локално в БГ? Все си мисля, че ако чуждата клиника няма някои партньори тук, друга клиника тук няма да иска да ме наблюдава и да си съдейства с тях. Все пак са нещо като конкуренция. От друга страна е добре АГ-то да има опит точно с инвитро. Тука в БГ съм от 2 години по IVF клиники, не ходя на профилактични прегледи другаде, и на практика нямам независим лекар. Та, ако има някой с такъв опит, как се справихте с това?

# 94
Мц Калчев съдейства в проследяване и подготовка тук. И повече от това - търсене на причини за неуспехи, подготовка на матката.

# 95
А успяват ли да те вмъкнат в графика си навреме (да речем, предстои ми трансфер след месец, почвам подготовка след 2 седмици). За независим профилактичен преглед специално при Калчев дават часове за след 6 месеца. Не съм опитвала да записвам час при някой от другите лекари, но така или иначе ако не могат да реагират до седмици, на практика би било трудно.

# 96
Като кажете че сте за трансфер в чужбина ще ви намерят час веднага спрямо нуждите при друг специалист.

# 97
Здравейте бих пробвала при др Бранков или др Пиперкова в Неовитро. Запишете си предварително час при някой от тях. Обсъдете ситуацията и се уговорете как ще процедирате. А те и по принцип работят с испанската банка. Така че може иза ДЯ да си направите консултация при тях.

Общи условия

Активация на акаунт