Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В кои училища посещават нашите деца?
Какви са ваканциите и неучебните дни за учебната 2018/2019 година?
Какви са отзивите за курсовете в учебните заведения 'Веди' и 'Регалия'?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В кои училища посещават нашите деца?
-
Какви са ваканциите и неучебните дни за учебната 2018/2019 година?
-
Какви са отзивите за курсовете в учебните заведения 'Веди' и 'Регалия'?
-
Какви са отзивите за други училища?
-
Какви са преживяванията на родителите с хранителните предпочитания на техните деца?

, а тя милата едни кремове и каши само не ядеше, това й бе като прокоба и стана по-злояда и от него.

/, а наборите сега са в най-рисковата възраст. Затова е говорено много по въпроса още от малки и са предупредени, че ще бъдат тествани още преди да навлязат в рисковата възраст, дори и да нямам никакви съмнения. 
При толкова бело дето се изпи в темата... В нашата къща кафе е разрешено, пие се, но не често, аз обожавам. Газирано не се пие и не се купува, случва се наборката да пие навън, малчо никога, неговото безалкохолно е айран. ..., Но и двамата налитат на 🍷, пробват и на празник имат свои чаши. Пробвали са и твърд алкохол, от чашата на баща им. Не му се мръщят. Енергийни напитки, мисля че не са пробвали. Аз така като се замисля, май сме много ларш вкъщи. И гости с преспиване разрешавам, даже ми е приятно, като гостито е у нас.