Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 744
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
  • София-Младост
То и Mon Guerlain няма. Ала Бала тествала ли си Florale?
Да, много ми харесва...при предишната покупка даже се колебаех кой от двата и взех само Mon Guerlain.
Надявам се на великденско намаление вече:)

# 391

Леле много сте бързи! Отварям сега makeup.bg и гледам почти всички Герлени сте ошушкали! Еми който се чуди😩 така е.

# 392
Мон Флорал никога не съм го засичала в Нотино,а проверявам много често за всичко и следя яко.Мон едп се появява от дъжд на вятър на супер добра цена,но трябва да се дебне.Аз се влюбих в Boucheron Quatre en rouge вчера,удивително красив парфюм за мен с шипрови нюанси,моля ако някой го засече онлайн да пише.

Има го в ибей! От франция около 65 евро за 100 мл. с доставката. Само една обява е.

# 393
Поръчах Теракотата на Герлен от makeup.bg изкуших се от смешната цена и да видим дали ще се смея като я получа. Не знам дали е търговски трик, но беше се пообрал сайта вчера, днес гледам отново в наличност. Имам още от парфюма, купуван от Дъглас и ще сравня.Ще се отчета с коментар.

# 394
Момичета, за пръв път пиша в темата, моля за помощ.
Аз съм много консервативна по отношение на парфюмите, от години ползвам само Шанел Шанс. Трябва да си купя нова опаковка, решила съм да поръчам от сайт. Има ли опасност от Нотино да ми продадат имитация? С тези 15% намаление цената е доста добра (244 лв за 100 мл).

# 395
  • ново
Никой не може да ти даде гаранция какво ще получиш. Щом познаваш аромата и имаш база за сравнение поръчаш, тестваш, оглеждаш и ако се усъмниш, че не е ОК, връщаш.

# 396
  • До сърцето...
... възползвах се от минималната промоция и добрите цени на elfragrance.bg
Скрит текст:
Избрах си два: за дамата на средна възраст - Lalique Le Parfum (Red) (и по-прилична цена и от нотино)
 и Guess 1981 for Women Eau de Toilette за именничка скоро.
Не ги познавам и двата, но ще докладвам за обслужването поне Blush

Получих си поръчката. Много съм впечатлена от обслужването, просто рядко добро на фона останалите (бг) онлайн магазини. Направиха всичко възможно да си получа пратката когато помолих, успях с подаръка тъкмо навреме Grinning

Тъй като Лалик в исканата от мен разфасовка не беше наличен, смених парфюма (нали си повисях в сайта ден-два, преди да поискам съвет от тук). Запазиха ми безплатната доставка, като компенсация за неудобството. Много вежлив и приятен персонал.

Ще ги ползвам в бъдеще, харесаха ми!

# 397
Кайлис, описали са ти как се процедира.
Иначе, никак не е добра цената в Нотино. Отдавна завишиха и не са конкурентни. И под 200 лв. се намира. Дори и тестер може да си вземеш, щом познаваш всичко по парфюма.
Ако си от София, на Патриарх Евтимий м/у Витошка и Раковска отляво има една парфюмерия в момента с отстъпки. Продуктите са със стикери на Нотос и ги хванах, че може би нещо са се договорили. Ха-ха, как ли пък не в Прити Шоп на Гладстон ще им плащам с 20-25% отгоре. Проблемът е, че стоките са "единични" бройки и асортиментът не е кой знае колко голям.
Chance го има всеки случай и ЕDT, и EDP.

# 398
Благодаря, момичета.
Ще проверя и в тази парфюмерия Simple Smile

# 399
Благодаря, момичета.
Ще проверя и в тази парфюмерия Simple Smile

...и Момчета. Успех!

# 400
Шанс си е нормално на тази цена в Сефора, даже май и малко по-надолу, какво е това намаление в нотино не го разбирам..
Често правят 15, 20 процента и просто трябва да следиш.
Във въпросната парфюмерия, доста са се поизчерпали наличностите.

# 401
Кайлис, още едно място ти казвам, където е много по-евтино.
Ул. Париж № 4 зад Общината. На домофона пише Клео 2001 ЕООД. EDT 100ml ти е 174 лв., а EDP 214 лв. Сайтът е 1001-bg.com.
През годините най-много оттам съм пазарил Simple Smile. Последният ми Шанел от ноември месец е именно оттам.
Та, ето ти още едно място в района с лека разходка да си сравниш и вземеш по-изгодното.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 16:29 от FragranceFanatic

# 402
Благодаря! Аз наистина отдавна не съм купувала и не съм в час нито с цените, нито с местатат за покупка, признавам си.

# 403
Поръчка от Елинор на  Versace Pour Femme Oud /тестер/ пристигна в срок и перфектен вид.  В транспортна опаковка на бранда и с капачка, въпреки, че на снимката няма. Това е втора бутилка която купувам и нямам забележки към аромата.

# 404
Нотино са пуснали код NOTINO15GODINI в чест на това, че са 15 години на пазара Simple Smile пише, че е валиден на всички парфюми, но не видях да пише до кога Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт