Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 754
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
  • на Мелмак
Не работи сайта на Елинор, може би е временно!

# 406
  • ново
Не работи сайта на Елинор, може би е временно!
А дано го оправят малко!

# 407
  • Стара Загора
В емаг има 10% намаление на парфюми. Който си търси Мон или Мон флорал, излизат доста изгодно. Току що ми пристигна поръчката на мон флорал, подаръчен комплект със спирала. Перфектен е.

# 408
Получих си поръчката от makeup.bg, доволна съм. Видях Dolce garden тестер на смешната цена от 75лв за 75мл и си казах - знак от съдбата, по-евтино няма къде да намеря. Всичко е точно, има си капачка, произведен март 2018, опакован добре. Само мостри няма, явно не пращат за зарибявка.

# 409
Аз също рискувах,с парфюм от емаг,като търговеца си беше емаг,всичко е точно и съм доволна.

# 410
Вчера реших да изпробвам parfumeria.bg - поръчах Karl Lagerfeld Bois de Vetiver и днес пристигна. Много добре опакована пратка с безплатна доставка за София, отново бих поръчал.

# 411
  • на последния етаж
Поръчвали ли сте парфюми Chanel от Notino? Чудя се да рискувам ли с Chanel 5 Eau Premiere.

# 412
Поръчвали ли сте парфюми Chanel от Notino? Чудя се да рискувам ли с Chanel 5 Eau Premiere.

За какъв риск говорите? Направо се чудя понякога. В мола е без рискове.

# 413
Искам да ви попитам за fragrino.com. Знам, че вече е писано, върнах се и прочетох Simple Smile, но може би има вече някой с впечатления от сайта. Изкушава ме много Chanel Intense, на който цената там е смешна.

# 414
Искам да ви попитам за fragrino.com. Знам, че вече е писано, върнах се и прочетох Simple Smile, но може би има вече някой с впечатления от сайта. Изкушава ме много Chanel Intense, на който цената там е смешна.
Не бих поръчал от този сайт. Според мен това са скъпи ментета.

# 415
Поръчвали ли сте Мюглер от Нотино? Ейлиъните оригинални ли са?

# 416
Nikolay87, благодаря Simple Smile. Явно наистина не си заслужава да рискувам.

# 417
Мисля,че това стига за Фрагрино...

Здравейте! Някой поръчвал ли е от fragrino.com?
Само там ми излиза бакара роудж, само тестер имат за 240 лв. Моля за отзиви. Има и физически адрес посочен, ако това е от значение.
Аз им звънях един ден да питам за парфюм и може ли от физическия адрес да отида да го взема,но ми отговориха, че са от КОЛ център. Между другото моята зъболекарка е на този адрес кабинета й, а тя даже не е чувала за такава фирма при тях и ми станаха много съмнителни.😕
Още по-лошото е, че нито фирмата като име нито такъв ЕИК има в Търговския регистър.
Фрагрино ЕООД, ЕИК:208297142

# 418
Оригинални са... Все пак фирмата е една от най-големите в Европа.

Поръчвали ли сте Мюглер от Нотино? Ейлиъните оригинални ли са?

# 419
  • Sofia
Доволна съм от парфимо и елинор, днес си взех поръчките. В поръчката от елинор имаше и мостричка на блумарин - инамората.

Общи условия

Активация на акаунт