Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 594
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, влезнах в Д&П да разгледам и гледам - Шанел - Кенди...Open Mouth ...какво е това чудо, за пръв път чувам такъв парфюм..? Някой пробвал ли го е, има ли впечатления?

Шанел дали знае, че имат такъв парфюм?
Simple Smile
Чак намален от 180 на 65 лв. 100% оригинал. Във всички оферти това. Значи и офертите отпадат, щом са позволили такова нещо.

# 61
  • Sofia
Аз първо си помислих Прада - Кенди, нещо сигурно са объркали като са писали.. Grinning
Както и да е, тенк ю. Simple Smile

# 62
  • До сърцето...
Не можах нищо да си харесам от escentual, но не останах капо.
В Нотино имат добра промоция на Филорга и се утеших. Че и едно Нарцисо, да не съм парфюмно необезпечена.
Вече съм добре  Mr. Green

# 63
Аз доста се колебах за escentual, но в крайна сметка се изкуших и поръчах два парфюма насляпо - Alien Man и Alien Man Fusion на Мюглер. Не съм ги виждал нито във физическите магазини тук, нито из българските сайтове, а много искам да ги пробвам и мисля, че ще ми харесат (всъщност на първия имаше само тестер някъде, но аз не искам такъв вариант).
Реших направя поръчката до английски адрес на превозвач - така излиза доста по-изгодно, отколкото директна доставка от сайта. За първи път поръчвам по този начин, надявам се всичко да бъде наред. Simple Smile

# 64
Отказах се аз от еscentual, един от парфюмите, който исках се оказа с намалението на цената на сайта на бранда и доставка да му платя не ми допадна. Изгодните неща ги има на тези цени и пи сайтове без такава скъоа доставка или пазаруване с доставчик.
Чакам осмомартенски намаления да се хвърля в атака.

# 65
Някой знае ли, дали парфюми в parfum-bg с описание "без кутия" имат капачка? Питам, защото има и "без кутия, с капачка" и се чудя, дали това само "без кутия" означава, че е и без капачка.
Много се оплетох в обясненията, надявам се, че сте ме разбрали Grinning

# 66
не зависи от търговеца, а от производителя

# 67
По принцип да, но си харесах един парфюм, който е без кутия с капачка, а в друг магазин е без. За това ми се иска да разгадая техните описания Simple Smile.

# 68
Получих си пратката от makeup.bg.
Cartier La Panthere Edition Soir (тестер), Guerlain Black Perfecto By La Petite Robe Noire (тестер) и Charriol Infinite Celtic (мостра).
Добре опаковано всичко, в оригиналността на парфюмите не се съмнявам, познавам ги вече. Доволна съм. Пак ще поръчвам оттам.

# 69
Малко не е за парфюмената тема, но понеже тук ме подкокоросаха за поръчката, та да се отчета. И аз си получих козметиката от makeup.bg, подредена в кашончето и добре опакована, със срокове на годност две-три години от тук нататък и съм доволна.Със сигурност пак ще поръчам, харесах си и други продукти на сайта им. Peace

# 70
  • Бургас
И аз подготвям поръчка от тях,харесала съм си много маски за лице особено една на Holika Holika.Момичета,за колко време пристигат поръчките от makeup.bg,благодаря предварително.

# 71
Моята, направена на 12.02 пристигна днес. Като през това време имах 2 или три уведомителни писма, че се опакова, изпраща и подобни, не ги запазих. Да добавя, имах определена дата за доставка 22.02., но днес я получих.

# 72
  • София
Моята, направена на 12.02 пристигна днес. Като през това време имах 2 или три уведомителни писма, че се опакова, изпраща и подобни, не ги запазих. Да добавя, имах определена дата за доставка 22.02., но днес я получих.
+1 на мен даже ми се обадих накрая да кажат, че предават пратката на куриер и кога да я очаквам. Доставката излезе по сроковете горе-долу както от Парфимо /една седмица/. Доволна съм и аз от makeup.bg Peace

# 73
При мен доставката от makeup.bg дойде за 5 работни дни, докато от Парфимо чакам до към 10 работни дни. Така че нямам никакви забележки към доставката като се има предвид цената, за която взех парфюмите  и подробността, че не бързам с доставката.
Когато ми трябва бърза доставка – Нотино, perfume-bg.eu или Parfium.bg.

# 74
Знам, че не е по темата, но ми се ще да пробвам руска козметика за тяло и коса, гледам в makeup.bg доста има. Може ли някой да сподели за успешни покупки, може и на ЛС?

Общи условия

Активация на акаунт