Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 707
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Пристигна ми Cacharel - Yes I am от Парфимо и всичко е точно. Напомня ми на този парфщм малко
Поръчах си от парфюми-шоп един дълго искан от мен парфюм Baiser Vole на Cartier (тестер на добра оферта за стотица) Стискам палци и оттам всичко да е наред, че ми е първа поръчка от сайта.

# 151
  • Бургас
Аз имам една поръчка от Парфюми-шоп коректни са,честити парфюми,много харесвам Baiser Vole.

# 152
  • Sofia
Благодаря. Simple Smile
Чудих се известно време дали да го поръчам, защото не помнех как мирише, но добре че една колежка си пази един сампъл и тя реши съмненията ми. Ще си се пръскам с кеф като се стопли. Simple Smile

# 153
Дами трябва ми помощта ви, защото искам да купя оригинален парфюм, а това е доста трудна мисия, просто пазара е наводнен с ментета и е доста трудна мисия това, но нямам право да се излагам с менте парфюм за подарък.

Труден е и избора на конкретен парфюм от мъж за жена, но попаднах на един като разглеждах "Chanel Allure EDT" има и EDP, аз търся първият. Нямам никакво доверие на сайтовете и не вярвам от там да ми пратят оригинал.

Не живея обаче в София, а там има магазин официален представител на Шанел. В сайта на шанел излизат тези адреси по долу:

Според вас добра ли е идеята и дали ще стане да се обадя и да ми изпратят с куриер от самият магазин ?
Мисля, че в тези магазини парфюмите на Шаел трябва да са оригинални и да нямам притеснения за това ?

Някоя от вас ползвала ли е този парфюм, само да кажа, че има голяма разлика с EDP варианта !

Видях, че на предната страница много се коментира сайта parfimo, ако от там са сигурни оригинални и това ще ми е опция, но ако го поръчам утре дали ще пристигне до другият четвъртък ? То май и цената там ще е много добре, за разлика от магазините по долу !

PRETTY SHOP VITOSHA
FRAGRANCE & BEAUTY
13 UZUNDJOVSKA ST / VITOSHA BLVD
1000, SOFIA
(359)35929885190
2
PRETTY SHOP VITOSHA
FRAGRANCE & BEAUTY
3 POZITANO ST / VITOSHA BLVD.
1000, SOFIA
(359)35929809685
3
DANIS PRESTIGE
FRAGRANCE & BEAUTY
44 YANKO SAKUZOV BLVD.
1504, SOFIA
(359)3592468533
4
LERO SOFIA
FRAGRANCE & BEAUTY
3 LEGE ST.
1000, SOFIA
(359)35929867830
5
FRACOM
FRAGRANCE & BEAUTY
130 KNIAZ BORIS I ST.
25 AL. STAMBOLIISKI BLVD.
1000, SOFIA
(359)35988469059
6
ROYAL HOUSE
WATCHES
9, SABORNA STREET
1000, SOFIA
+359 2 989 2892

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 17:46 от Stallion001

# 154
  • от един красив град
Stallion001 не те съветвам точно от Парфимо да поръчваш подарък. А и със сигурност няма да пристигне до четвъртък. Погледни този сайт https://perfume-bg.eu/chanel-allure-parfyum-za-zheni-edt-50-ml-p-6429/, обаче има само 50мл. от ЕДТ.

# 155
Мостри само Нотино, Парфюми-шоп и Парфимо ли предлагат?

# 156
Stallion001 не те съветвам точно от Парфимо да поръчваш подарък. А и със сигурност няма да пристигне до четвъртък. Погледни този сайт https://perfume-bg.eu/chanel-allure-parfyum-za-zheni-edt-50-ml-p-6429/, обаче има само 50мл. от ЕДТ.
Мале тва верно е много сложна мисия купуване на парфюм Fearful
Аз от доста прочетени постове останах с впечатление, че parfimo е най-сигурен, имаше и жени закупили Шанел от там и бил оригинален. Иначе, писах имейл на parfimo да питам срока на доставка и кога бих го получил ако днес го поръчам и не са ми отговорили, което е доста зле от към обслужване.

Този сайт който предложи коментиран ли е тук, трябва да потърся дали има и други доволни.

# 157
Мале тва верно е много сложна мисия купуване на парфюм Fearful
Аз от доста прочетени постове останах с впечатление, че parfimo е най-сигурен, имаше и жени закупили Шанел от там и бил оригинален.
Аз казах, че съм купувала Шанел от Парфимо, да. И си беше оригинален Шанел.
Предполагам, че Divina не те съветва да купуваш подарък от там,  не защото се съмнява в сайта, а защото срокът за доставка е 5 работни дни и има вероятност (ако подаръкът е за 8 март) той да не пристигне навреме. Всъщност, вече ако днес поръчаш, няма да пристигне за 8 март със сигурност, защото има 4 работни дни до тогава.

Въобще не ми е целта да те агитирам, поръчвай откъдето решиш. Даже предпочитам, ако някой потребител е по-подозрителен и надъхан, че всичко онлайн е менте, да не купува от сайт, препоръчан от мен и после да реве във форума как е излъган, как парфюмът не е траен, а колко е траен върху съседката Пенка и т.н. И да се чувствам едва ли не виновна. Мне, мерси.
Писали сме многократно откъде смятаме, че е сигурно да се купува. Оттам-нататък всеки си прави преценка кое му е най-читаво и изгодно.

Доколкото знам, представители на Шанел за БГ официално са Sephora и Pretty shop, но те не доставят по пощата. Може и някой по-запознат да се включи и да каже как стоят нещата с доставка от тези магазини.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 14:33 от Анонимен

# 158
  • Бургас
Сефора изпращат с куриер,просто звънни и се уговори с тях.Иначе аз ползвам в момента Алюр ЕДП/но не е от сайт,а от магазин Мико,още докато се продаваше Шанел в единия мол/ ,не са чааак толкова големи разликите при мен с едт версията.Едт е с повече цветя,а едп е по-ванилов/ЗА МЕН/ Разликата е само във връхните нотки при мен.

# 159
Много благодаря за включването на всички и мненията ви. Едва ли някой трябва да се сърди ако има лошият късмет да попадне на менте от препоръчан сайт, защото в никой такъв сайт няма 100% оригинални продукти. Те имат хиляди артикули и винаги на някои марки и модели ще има ментета дори и в сайтове с добър рейтинг. Въпроса е от кой сайт има повече доволни спрямо недоволни и аз на базата на този критерий си правя изводи.

Мислих и този вариант за поръчка по телефон от pretty shop ако е възможен, но още не съм проверявал.

Не съм чел мнения за този сайт perfume-bg.eu и сега трябва да го разучавам, да видя дали има и други доволни, макар, че е доста по ценно ако има доволни закупили точно шанел, защото както казах няма как всичките парфюми да оригинал в който и да е сайт !

А иначе знаете ли дали има голяма разлика в цените в pretty shop спрямо сайтовете ?

# 160
  • Бургас
Човек,щом ти самия имаш съмнения в бг. сайтовете по-добре го поръчай от Сефора,така ще си спокоен,че дамата ще получи напълно оригинален парфюм и няма да се питаш оригинал ли е не е ли.Обаче да ти кажа,че според мен едп е по-хубавата версия на този парфюм,по-трайната върху мен и с по-добро излъчване.

# 161
Сефора изпращат с куриер,просто звънни и се уговори с тях.Иначе аз ползвам в момента Алюр ЕДП/но не е от сайт,а от магазин Мико,още докато се продаваше Шанел в единия мол/ ,не са чааак толкова големи разликите при мен с едт версията.Едт е с повече цветя,а едп е по-ванилов/ЗА МЕН/ Разликата е само във връхните нотки при мен.
Благодаря много за мнението, аз доста четох ревюта във fragatnica, но ми е ясно колко е индивидуално всичко. Там имаше мнения, че точно EDT е по лек, ефирен и на цветя от EDP, тоест би се приел по лесно от повече хора. Докато EDP бил малко по "силен"...

# 162
 Една идея към младежа, колебаещ се относно Шанел- защо не се обадиш в Сефора и не закупиш гифт карта за примерно 200 лв от тях? Така дамата на сърцето ти ще може да отиде на място и да избере каквото й е на душа. Иначе рисковете са много- да не й хареса точно този парфюм, да има нужда от скъпа козметика или пък качествени гримове..
Просто идея  Grinning

# 163
Сериозно ли изпращат с куриер?
При толкова добре развита система за обслужване на лоялни клиенти, продължавам да се 'впечатлявам" на политиката им в България.

# 164

Човек,щом ти самия имаш съмнения в бг. сайтовете по-добре го поръчай от Сефора,така ще си спокоен,че дамата ще получи напълно оригинален парфюм и няма да се питаш оригинал ли е не е ли.Обаче да ти кажа,че според мен едп е по-хубавата версия на този парфюм,по-трайната върху мен и с по-добро излъчване.
От това най-много се страхувах да чуя, тъй като вече съм се настроил като избор и аз четох точно обратни мнения във fragatnica, на жени които казват, че за тях EDT им е много по хубав от EDP, някои направо го сравниха с котешка урина хаха луда работа Joy. Направо съм шах и мат, пффф ако бях по-богат щях да ги купя и двата и тя да си избере ....

Една идея към младежа, колебаещ се относно Шанел- защо не се обадиш в Сефора и не закупиш гифт карта за примерно 200 лв от тях? Така дамата на сърцето ти ще може да отиде на място и да избере каквото й е на душа. Иначе рисковете са много- да не й хареса точно този парфюм, да има нужда от скъпа козметика или пък качествени гримове..
Просто идея  Grinning

Уфф би било супер, но нито аз нито тя живее в София, иначе тази идея ако беше усаществима решаваше много проблеми. Знам, че парфюм за подарък е нож с две остриета, но реших тоя път да рискувам.

Общи условия

Активация на акаунт