Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 806
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
  • София-Младост
Здравейте! Някой поръчвал ли е от fragrino.com?
Само там ми излиза бакара роудж, само тестер имат за 240 лв. Моля за отзиви. Има и физически адрес посочен, ако това е от значение.
Аз им звънях един ден да питам за парфюм и може ли от физическия адрес да отида да го взема,но ми отговориха, че са от КОЛ център. Между другото моята зъболекарка е на този адрес кабинета й, а тя даже не е чувала за такава фирма при тях и ми станаха много съмнителни.😕
Още по-лошото е, че нито фирмата като име нито такъв ЕИК има в Търговския регистър.
Фрагрино ЕООД, ЕИК:208297142

# 211
Здравейте, поръчвали ли сте парфюми на chanel от parfumi-shop.net.  Имат промоция на тестери на Chanel, но цените ми се виждат нереално ниски. Някой с отзиви?

Лятото си купих тестер на Chanel Allure Sensuelle, 100 ml. от там, нямам никакви съмнения, познавам парфюма.Тестерът беше в картонена опаковка, имаше празен ход.Дано съм била полезна.

# 212
Пореден + за Парфимо, поръчка от 26ти пристигна днес.
Долче лайт блу интенз на снимката беше без капачка, но пристигна с капачка. И бентли фор мен абсолю изглежда ок, не съм го отварял още, но той си е продукт а не тестер. Бяха обвити в пукащо фолио и имаше още буфери с въздух, какво всеки път.

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 15:30 от gordanz

# 213
Преди няколко дни взех втора поръчка от makeup.bg. Много съм доволна от тях- оригинален парфюм, отношение, опаковка- всичко много точно.
Не съм поръчвала досега от емаг парфюми. Току- що поръчах и се надявам и там  всичко да е наред.

# 214
Здравейте, поръчвали ли сте парфюми на chanel от parfumi-shop.net.  Имат промоция на тестери на Chanel, но цените ми се виждат нереално ниски. Някой с отзиви?

Не трябваше да разбирам за тази промоция Wink. Сега само за allure мисля, че и още един парфюм мисля взема Simple Smile.

Получих пратка от parfum-bg.com с два парфюма. Всичко е точно, а доставката светкавична Simple Smile.

# 215
  • София
Не знам дали се вижда добре:

Скрит текст:

Аз не знам и не мога да разбера от тази снимка какво точно са изрязали, но бач код на кутията и този на шишето трябва да съвпадат. Всъщност, ако нещо ви притеснява, говорете с Нотино и преценете.

# 216
Минавам да похваля elfragrance.bg.

Получих си днес двете парфюмни "момичета" от Пако Рабан, които попълниха цялата ми колекция от серията Black XS (освен новата "фръцла" Black XS for Her Eau de Parfum Paco Rabanne, на която още съм сърдита, че е толкова посредствена и може би ще купя, когато спра да ѝ се сърдя:)) и съм супер доволна.
Парфюмите дойдоха прилежно, старателно и дори красиво опаковани поотделно, а после и заедно с изолация. По телефона ми се обадиха преди да изпратят пратката – супер любезно и интелигентно звучащ мъж, който ми пожела дори приятно прекарване на 8-ми март в аванс.
В парфюмните госпожици Black XS Los Angeles и Black XS for Her (класическата версия от 2007) и тяхната оригиналност нямам съмнение. Много бърза доставка – 2 дни.

Доволна съм и пак ще си пазарувам оттам. Препоръчвам!

# 217
# 218
Честит празник, мили дами! Flowers Bouquet
Взех си поръчката от 28.02 от Парфимо, както обикновено добре опакована. Взех Agent Provocateur Fatale Intense , Elizabeth Arden Green tea Cucumber и няколко пробички, всичко им е наред, кодовете им съвпадат, макар че ги няма в сайтовете за проверка. При предишната ми поръчка се случи същото, това не ме притеснява и нямам съмнение за оригиналност. Първият парфюм го взех на сляпо, много ми е особен, но не в лош смисъл, струва ми се с малка трайност. Някой, ако го познава, би ли споделил дали и при него е така? Flowers Tulip

# 219
  • Пловдив
Честит празник, мили дами! Flowers Bouquet
Взех си поръчката от 28.02 от Парфимо, както обикновено добре опакована. Взех Agent Provocateur Fatale Intense , Elizabeth Arden Green tea Cucumber и няколко пробички, всичко им е наред, кодовете им съвпадат, макар че ги няма в сайтовете за проверка. При предишната ми поръчка се случи същото, това не ме притеснява и нямам съмнение за оригиналност. Първият парфюм го взех на сляпо, много ми е особен, но не в лош смисъл, струва ми се с малка трайност. Някой, ако го познава, би ли споделил дали и при него е така? Flowers Tulip

Аз също го поръчах по съвет на приятелка и го чакам да пристигне. Как го намираш като аромат на какво ти напомня, защото според нея е като звездата на Мюглер...

# 220
И аз прочетох, че ги сравняват във Фрагрантика, но не съм го пробвала и не мога да потвърдя. Изобщо не съм добра в описанията, но за мен е силен и сладък ориенталец, напомня ми на Madonna truth or dare naked, слагам ги в една категория. Усещам много изгоряла захар като тази в ЛВЕБ, но не е толкова накъртващо сладка. Бих го носила вечер и евентуално в голям студ през деня. Половинката категорично каза, че не му харесва, аз в началото бях със смесени чувства, тъй като по принцип си падам повече по леки флорални и плодови аромати, но има нещо в този, което ме кара непрекъснато да си душа китката. Излъчва добре и изпълва стаята, но сякаш се задържа около 4 часа само.

# 221
Не знам дали се вижда добре:

Скрит текст:

Аз не знам и не мога да разбера от тази снимка какво точно са изрязали, но бач код на кутията и този на шишето трябва да съвпадат. Всъщност, ако нещо ви притеснява, говорете с Нотино и преценете.
В крайна сметка реших да го задържа. Парфюма изглежда оригинален,просто може би е един вид незаконен. Аромата е същия, траен,а и цената му е доста добра.
Беше ми интересно защо им е да изрязват този код. Аромата е уникален!
Честит празник на всички дами!

# 222
  • София
Защото е предназначен за друг пазар, коментирано е многократно.

# 223
Не знаех, благодаря! Извинявам се,ако съм досадила!

# 224
Цъкнах сега в мострите на Парфимо и се умилих от смях. Направо са убили змея с тези цени на мострички по 1 мл на нисък до среден клас парфюми, които по принцип се раздават безплатно по магазините, с цени от 2,80-3 лв. и горница. Ами, пичове, прекалявате! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт