Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 778
  • 761
  •   2
Отговори
# 450
Коментираше се сайт за онлайн търговия, защо са го изтрили, да няма някакво правило кои сайтове може само да се коментират.

# 451
Понеже в този форум трият без да предупреждават, да се повторя, дано големите магазини си развият програмата за лоялни клиенти онлайн извън кръга на балканския стил Simple Smile

Постът Ви е изтрит заради откровеното заяждане в него.

Коментираше се сайт за онлайн търговия, защо са го изтрили, да няма някакво правило кои сайтове може само да се коментират.

Не са изтрити постове, които са в съответствие с правилата на форума. Погледнете на предишната страница - всеки един коментар е там.

# 452
И какво, има ли някой с покупки от намаленията на Дъглас и Зоната?

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 21:51 от bubanka

# 453
Не разбирам на какво се дължи еуфорията за въпросния онлайн магазин на Дъглас. Цените са тройно по-високи, отколкото в Парфимо и Елфрегранс примерно, а качеството на продуктите еднакво.

# 454
Не разбирам на какво се дължи еуфорията за въпросния онлайн магазин на Дъглас. Цените са тройно по-високи, отколкото в Парфимо и Елфрегранс примерно, а качеството на продуктите еднакво.
Не е като да не сме виждали нормална пазарна политика към лоялни клиенти, че да изпадаме в еуфория от цитирания сайт Simple Smile
Аз съм питала местната "Сефора", няма ли да пуснат онлайн сайт, но адекватна реакция липсваше.
Културата на Интернет общуване и комуникация  е малко като първите 7 Simple Smile

# 455
  • Sofia
Аз се израдвах, защото няма да ми се налага да ходя до физически магазин, за да гледам промоции, ще си го погледна онлайн и ще преценя дали си заслужава. Иначе съм казвала, че предпочитам онлайн магазините, има предостатъчно сигурни сайтове. Simple Smile

# 456
  • Пловдив
Само че доста от промоциите в магазина,ги няма на онлайн сайта. Например цената на златните Dupont. В магазина до края на април са намалени на 156лв.

# 457
  • София
Да се отчета и аз с една покупка от Makeup - Llanvin Eclat d´Arpege 100 мл. Пристигна бързо, добре опакован, в идеален вид, с празен ход, мирише си като оригинал (три пъти ходих да го пробвам в реален магазин преди да го поръчам). Има еднакъв бачкод на кутията и шишето, обаче в сайта за проверка беше отразен като несъществуващ. Приемам, че не всички кодове са въведени, защото всичко друго му изглежда наред. Днес ще се наглася с него, да видя как е на трайност.

# 458
Определено не всички кодове фигурират в тези сайтове, затова не може напълно да им се доверяваме. При последната ми покупка проверих в сайтовете и кодът не съществуваше, но нямам съмнение в оригиналността на парфюма.

# 459
Така е за качеството.
Обаче сега с 20% намаление в Дъглас цените ще са почти същите. Сравнявам декоративна козметика, отдавна ми трябва една пудра на Clinique, цената й с намалението в Дъглас е 55 лв., а онлайн - 56. Като сложиш и доставка, излиза доста по-скъпо.

# 460
  • На черешатааа
Има ли  пазарували от този сайт, ако може мнение за качеството на предлаганите парфюми http://parfumite.eu/

# 461
  • Бургас
Има ли  пазарували от този сайт, ако може мнение за качеството на предлаганите парфюми http://parfumite.eu/
Пазарувала съм от физическия им магазин в Бургас - Givenchy Dahlia Noir и Bottega Veneta Eau de Velours - без забележки.

# 462
  • на Мелмак
http://parfiumbg.com/carolina-herrera-c-110_117/?zenid=irp4ho7na8kqh2h5es5tis3bd0

Няма го на първа страница, предполагам, че не струват, но пак да попитам.

# 463
Парфюмче поръчано в Неделя от Парфимо днес ще бъде при мен.
Направо не мога да повярвам Laughing
Дано не надуят цените Praynig

# 464
http://parfiumbg.com/carolina-herrera-c-110_117/?zenid=irp4ho7na8kqh2h5es5tis3bd0

Няма го на първа страница, предполагам, че не струват, но пак да попитам.
Скъпи за ментета,така ми отговориха тук,и звучи логично.Най големите разфасофки на нищо пари за оргинал.

Общи условия

Активация на акаунт