Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 740
  • 761
  •   1
Отговори
# 480
Искам да похваля http://www.elfragrance.bg.
В понеделник поръчах тестер на One direction between us, а във вторник вече беше при мен. Отворих пакета пред куриера, за да се убедя, че не тече и го платих. По-късно като отворих кутията установих, че в бутилката плуват някакви бели неща. Веднага се обадих на посочения телефон в сайта и обясних проблема, даже изпратих снимки на Вайбър. Отговориха ми, че на следващия ден ще проверят и останалите тестери и ще ми изпратят друг, а междувременно ще заявят куриер да вземе моя тестер за тяхна сметка. Така и стана, още на другия ден ми се обади Иво Дойчинов от сайта и ми каза, че цялата партида е проблемна и да преценя дали искам да ми върнат парите или да ми изпратят друг, избран от мен парфюм. Избрах да ми възстановят парите и предадох на куриера моя парфюм. Уведомих човека, че съм изпратила парфюма, а той ми писа, че са ми изпратили по Еконт паричен превод, включващ и парите за доставка.
Впечатлена съм от коректното отношение и светкавична реакция за разрешаването на проблема. Извиниха ми се няколко пъти за ситуацията. Отново бих поръчала оттам и препоръчвам магазина.

# 481
  • Sofia
Deetron, може ли да споделиш мнение за него? Бях се хвърлила да го купувам на сляпо, но се спрях. За Lancome Hypnose Senses. Може и в другата тема, за да не спамим тази. Благодаря. Simple Smile

# 482
  • Стара Загора
Здравейте, бихте ли ми препоръчали от кой сайт е най-удачно  да се закупи Hermes. По-конкретно се интересувам от Twilly.
Аз чакам днес Градините на Мосю Ли от Елфрагранс. Виж там на каква цена е. Много съм доволна от този сайт.

# 483
  • Стара Загора
Тези от elinor.bg са големи аматьори Close
Миналия месец бях поръчала парфюм и след 10 дни, когато трябваше да пристигне ми отказаха поръчката, защото не бил наличен. Днес видях, че пак е наличен, но на по-висока цена и звъннах да попитам може ли да го закупя на предишната цена- не можело. Добре, поисках обяснение защо предишния път не ме уведомиха навреме, че парфюма не е наличен в склада, а чак след 10 дни ми го съобщиха и отговора беше, че в деня на поръчката е бил наличен, но после се изчерпал. Попитах на тото ли ще играем- поръчвайки- има наличност, докато стане време да пристигне- изчерпана наличност? И отсреща мълчание. За пореден път се разочаровам от тях.

# 484
  • ново
Когато сайта на Елинор не работеше тайничко се надявах да работят по оправянето му, но не. Секция промоции пак не работи.

# 485
  • София
Елинор са ми тотално разочарование. След  black friday 2018,  нямаше нито една промоция - визирам поводите Свети Валентин, Осми март и сега около  Великден. Няма разнообразяване на асортимента. Надеждите за нов фаворит на онлайн пазара са ми напълно съкрушени newsm11

# 486
Доволна съм от makeup.bg. Теракотата на Герлен е поръчания парфюм, забележки нямам.Flowers Hibiscus

# 487
Някой поръчвал ли е от Парфимо,без регистрация?Направих поръчка преди 2-3 дни,но нямам имейл и се чудя,дали ще я получа..

# 488
Отдавна исках да кажа и все забравям. Проверявайте фирмите и в сайта на НАП, в електронни услуги със свободен достъп  може да се провери дали има регистрация по ДДС. Сериозните фирми са с голям оборот и няма как да не са регистрирани по ддс. Това не ни спасява от ментета, разбира се, но е един начин да се отсяват. Отнася се за търговците от европейския съюз.

# 489
  • София
sasi6, провери в папка "спам" в пощата си. Колежка поръчва без регистрация няколко пъти и си получи продуктите.

# 490
Влизам да се оплача от Parfimo- имам чувството, че следят кой какво качва в кошницата и след това променят цените. В момента има доста уж намалени неща. Вчера разглеждах и сложих в кошницата намален с 29% тестер на Rochas Mademoiselle oт 65лв на 45лв, но после се отказах и реших да го оставя за днес. Днес влизам и изненадааа- парфюма вече не е намален, а дори е  на 70лв.Anguished

# 491
Някой поръчвал ли е от Парфимо,без регистрация?Направих поръчка преди 2-3 дни,но нямам имейл и се чудя,дали ще я получа..
Поръчвам без регистрация и винаги имам e-mail за приета поръчка.

vasivena, и на мен ми се случи с един парфюм да се промени цената в кошницата  в рамките на 1-2 часа, след поръчката стана на цена по-ниска от първоначалната.
Днес ми направи впечатление, че много неща са леко нагоре. Мисля, че постоянно сменят цените и трябва да се проверява.

# 492
Влизам да се оплача от Parfimo- имам чувството, че следят кой какво качва в кошницата и след това променят цените. В момента има доста уж намалени неща. Вчера разглеждах и сложих в кошницата намален с 29% тестер на Rochas Mademoiselle oт 65лв на 45лв, но после се отказах и реших да го оставя за днес. Днес влизам и изненадааа- парфюма вече не е намален, а дори е  на 70лв.Anguished

И аз имам такива съмнения. Даже подозирам, че вдигат цените като следят не кошниците, а броя кликвания. Колкото по-разглеждано - по-скъпо, като самолетните билети.

# 493
https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Tygar-41222.html
това случайно да се предлага някъде в онлайн магазините?
рових и не намерих, но винаги в възможно да съм пропуснала
в статия от 2017 г. четох, че в Бг. се предлага в реален магазин само в notosgalleries в ринг мол  - дали там все още се намира?

# 494
  • До сърцето...
... в Бг. се предлага в реален магазин само в notosgalleries в ринг мол  - дали там все още се намира?

Има ги в Нотос почти всичките от Le Gemme серията, но аз дамските гледах. За мъжките не съм сигурна, но настина само там съм ги виждала.

Общи условия

Активация на акаунт