Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 694
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
За Елинор забелязах, че двата парфюма, които поръчах са с различни срокове за доставка.Да видим как ще се справят.

# 571
Малко са нещата, на които има сериозно намаление в Елинор. На повечето се движи между 10 и 20 процента.
Отчетох се де с едни римски нощи на булгари, които отдавна все се каня и така и досега не купих и някакви ферарита за малкия.

Виждали ли сте някъде на изгодна цена по добрите сайтове  cuir beluga на герлен.

Тия два бранда ланком и герлен постоянно ги бъркам, може би дащото рядко ги заглеждам.

# 572
Направих поръчка в Елинор. Оказа се, че от парфюма, който харесах, остана 1 бройка и трябваше бързо да взема решение. В крайна сметка взех всичко, което си бях набелязала Simple Smile. Много исках и montale да взема, но избрах mugler. И двата не са ми познати, дано не сън сгрешила.
Кой Монтал и кой Мюглер?

За монтал не съм имала конкретен фаворит, просто гледах най-намалените Simple Smile. Четох за тях отзиви и реших, че няма летен аромат, и взех Mugler Extraordinary, който се води лек Simple Smile. Иначе главната ми цел на поръчката беше пантера на cartier.

# 573
  • София
Има изгодни неща в Елинор, но още се колебая какво да поръчам. Моля да ми препоръчате Монтал, който става за пролет/ лято.

Според мен, отличен избор е Montale  Embruns d'Essaouira - https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Embruns-d-Essaouira-3760.html

Свеж, хубав летен океански тип, като звучи автентично. Намирам го за най-добрия монталски в тази морска посока и за мен си заслужава притежанието, защото носи усещането за минерален бриз, за онези душгелове, на които пише, че са с морска сол или там някакви водорасли, и макар да звучи не толкова лицеприятно, описвайки го така, всъщност парфюма те пренася веднага в някое отдалечено и тихо морско местенце Simple Smile  Добре е направен - признавам го и даже се сега, докато пиша тези редове, му се замислям Laughing

Montale Fougeres Marines - https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Fougeres-Marines-3761.html - този не е лош, но за мен е по-труден и няма това щастливо усещане за морски бирз, както Embruns d'Essaouira. Но също като цяло ми харесва и го намирам за много приятен, особено като се понамести, след 30тата минута.

Vetiver Des Sables - https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Vetiver-Des-Sables-3769.html
Този пък е по-зрял и мъжествен, мирише привлекателно, но признавам, особен е - усеща се и дървесното, усещат се и подправки, и ветивер сух... Мирише си морско, но е с доста нетипичен прочит на темата. Сякаш това е парфюм обединяващ в едно две противоположни посоки - от една страна морската позната тематика, а от друга чисто формалното, сериозно и по-строго излъчване.

Santal Wood - https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Santal-Wood-14842.html  - този категорично е рисков и то много! Независимо, че е показана морската нотка като водеща, за мен този парфюм е невъобразимо ужасен във всяко отношение и нищо лятно, свежо, акватично и тн не виждам.

# 574
Забравих да добавя, че гледах само аромати за жени, защото не харесвам unisex Simple Smile.

# 575
  • Sofia

Виждали ли сте някъде на изгодна цена по добрите сайтове  cuir beluga на герлен.

Ексклузивите на Герлен и Шанел не се продават къде да е. Само в официалните бутици и сайтове на брандовете  плюс някои оторизирани магазини. И намаления не правят. Можеш да купиш от физически магазин, когато имат % отстъпка на всичко.

# 576
Deetron, много ти благодаря за изчерпателното мнение. Точно към първия Монтал се бях насочил и аз, но не ми се рискуваше много без да го познавам. След твоя коментар вече ще поръчвам, винаги ме насочваш в правилната посока. 🙂

# 577
Не се търпите, ей, поръчах и аз един парфюм от Елинор. Някои неща са много изгодни. JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Провалих си великденското решение да не купувам парфюми по празниците...Flushed

# 578
Simple Smile))
Аз съвсем прекалих Simple Smile. Тръгнах да проверявам цената на bvlgari aqva pour home, отдавна търся за подарък и чакам нещо изгодно да излезе. И като видях 56лв. за 100мл. не можах да повярвам. После излезе cartier последна бройка за 72лв и така направих поръчка за 200лв Grinning

# 579
  • София
Аз поръчах 4 парфюма от Елинор.
Естествено най- евтиния е с най-дълъг срок на доставка.
Сега остава да си ги чакам.

# 580
Аз се колебая между Пантерата, LANCOME MIRACLE и Армани код - Тюркоаз... Кой от тях е подходящ за пролет-лято и кой бихте ми препоръчали? Или някой друг подходящ за сезона от намалението в Елинор.

# 581
С това намаление няма как да се въздържа, поръчах Narcisso for her, Calvin Klein Euphoria intense и Bvlgari Omnia coral.Grinning

# 582
  • Бургас
Инес,аз съм за Миракъл,Пантерата е жесток парфюм,но не е за предстоящите топли дни според мен.Боже,Куатре е без пари в Елинор,30-ката само за 29лева,препоръчвам ти него.

# 583
  • Пловдив
Пантерата в никакъв случай насляпо. Аз не мога да го търпя,адски ретро ми е и твърде остър и силен,макар да нося тежки аромати.

# 584
Благодаря! Поръчах LANCOME MIRACLE, TRUSSARDI MY NAME и BVLGARI MAN WOOD ESSENCE. Wink

Общи условия

Активация на акаунт