Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 655
  • 761
  •   1
Отговори
# 690

Здравейте,
от кой сайт бихте ми препоръчали да си поръчам BOUCHERON QUATRE. От parfimo имам няколко поръчки, но не съм убедена в качеството им. Последно си поръчах Armani SI, но сякаш не е толкова траен иначе си има четеч и баркод на опаковката и всичко.

Преди малко получих бушерон куатре от Елинор.Познавам парфюма и нямам съмнения за оригиналност.Така,че поръчвай смело.

А имаше ли 100ml когато поръчваше, защото в сайта има само 30 и 50, и незнам дали си поръчвам ли 50 или да изчакам, защото предпочитам 100ml.
Не помня,аз рядко вземам 100мл.Сега поръчах 50мл.за майка ми.

# 691
А, по моята поръчка от Елинор от 27.04 няма никакво движение. Чудя се да им звъня ли? Rolling EyesОще си стои в профила, като Нова поръчка и няма никакви дати за доставка...

# 692
А, по моята поръчка от Елинор от 27.04 няма никакво движение. Чудя се да им звъня ли? Rolling EyesОще си стои в профила, като Нова поръчка и няма никакви дати за доставка...
Те са работили само вторник,и чак днес са започнали пак да обработват,така че едва ли има проблем просто не са стигнали до нея.

# 693
И при мен нямаше никакво движение по поръчката, звъннах им и казаха, че ще опитат да я пуснат днес с доставка за утре.

# 694
  • Стара Загора
И аз им звънях днес, т.к. пуснах още една поръчка вчера и помолих да ги обединят. Момчето беше много любезно, каза че няма проблем и т.к. надхвърля 200 лв, разбира се няма да плащам доставка. Уточнихме и за датата на получаване, защото единият продукт е с дата 10.05. Очаквали го от склада в чужбина. Потвърди ми, че ще получа имейл, когато пуснат пратката със Спиди. Първата ми поръчка от тях покрай Черния петък се забави, но хамалогията тогава беше голяма и очевидно ме забравиха. Но след като звъннах, на следващия ден изпратиха парфюма. Така че нямам забележки.

Вчера къде пак тръгнах да разглеждам и отнесох един комплект на Nina Ricci Rose Extase с 50 мл и боди лосион за 68 лв.

Слаб ми е ангела. Поръчах насляпо, дано ми допадне. Бутилчето много ми хареса и не се сдържах. Sunglasses

# 695
  • Шумен
Моля ви, "Бушрон" се произнася!

И не куатре, ами катр...

# 696
Моля ви, "Бушрон" се произнася!

И не куатре, ами катр...
Аз пък ще продължавам да го произнасям „куатре” Simple Smile

# 697
https://youtu.be/rFSNX_71UCw
Много го харесвам. Моят е от Notino. Но го комбинирах с друг с безплатна доставка.
Според мен е трудно да се напишат на български повечето френски думи, нито "r" е "р", нито  "a" е "a" в думата.
И аз съм доволна от обслужването в elinor, остана и парфюмите да са OK Grinning

# 698
  • Sofia
И при мен нямаше никакво движение по поръчката, звъннах им и казаха, че ще опитат да я пуснат днес с доставка за утре.

И аз така, ама ми е все тая дали ще успеят, не ги бързам.. Grinning

Абе то и Живанши е Живонши, ама к'во от т'ва...Joy

# 699
И моята поръчка от Елинор дойде. Обадих се да кажа, че имам още една, която беше за обединяване и веднага ми предложиха безплатна доставка за нея. Ще я изпратят днес или утре. Много съм доволна и нямам търпение да помириша парфюмите, че всичките са на сляпо Simple Smile.

# 700
Здравейте,
Мисля да направя поръчка от Parfimo.bg , но досега никога не съм пазарувала от тях и исках да ви попитам колко време отнема обикновено доставката. Виждам, че уж е от надеждните сайтове, макар че цената на парфюма е супер ниска,чак съмнителна. Прави ми впечатление и че 90 мл. е по-евтин от 50 мл- дали има някаква уловка?

# 701
  • Пеликания
Здравейте,
Мисля да направя поръчка от Parfimo.bg , но досега никога не съм пазарувала от тях и исках да ви попитам колко време отнема обикновено доставката. Виждам, че уж е от надеждните сайтове, макар че цената на парфюма е супер ниска,чак съмнителна. Прави ми впечатление и че 90 мл. е по-евтин от 50 мл- дали има някаква уловка?

Поръчвала съм 5 пъти от там, всичко дойде много добре опаковано, и качеството отговаря на цената. Първият път и аз бях много колеблива, но не съжалявам за поръчката. Поне аз съм доволна. Опаковани в оригинални опаковки, имат си баркор, дори залепен четец. Естествено, че има и недоволни, но засега аз не съм от тях. А за доставката преди чаках около 8 дни, но сега гледам са по бързи. Последната поръчка я направих на 18.04 и дойде на 24.04. Предполагам ако го поръчаш понеделник, до петък ще пристигне.
Тук можеш да прочетеш много коментари https://www.pazaruvaj.com/stores/parfimo-bg-s88715/#mneniq

# 702
Получих си пратката от Елинор.На първо четене всичко е ок,два от парфюмите познавам ТФ Черната орхидея и Boss са ок,като аромати ще видим трайност как е.ТФ noir поръчах на сляпо така,че освен че не ми харесва на първа проба друго не мога да кажа.Omnia paraiba също на сляпо за нея мнение нямам набързо ги прерових и нещо не я усети хубаво.Довечера ще ги поразгледам ,но на първо четене всичко е наред.

# 703
  • София
renji, TF Noir (дамският) и на мен не ми харесва, да те успокоя, че не си единствена. Само съм пръскала, не съм купувала аромата - реших, че не е моят.

# 704
renji, TF Noir (дамският) и на мен не ми харесва, да те успокоя, че не си единствена. Само съм пръскала, не съм купувала аромата - реших, че не е моят.
Дано да се разберем ,но от първо фъс усетих само мед нищо друго,хич не знам има ли го в пирамидата,но само това ми се наби първоначално.Ноо който поръча на сляпо ,ще си сърба попарата😀

Общи условия

Активация на акаунт