На пазар във Варна - Тема 52

• 44 358
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Има ли някоя бебе борса или подобен магазин с пюрета по центъра? Нелепо е, че живея почти до бебе борсите на Колхозния, а не мога да стигна с количката до там с тези ремонти.
Та ми се иска поне като се разхождам по центъра, ако има някъде да вляза и да си накупя пюретата.

# 211
Има ли някоя бебе борса или подобен магазин с пюрета по центъра? Нелепо е, че живея почти до бебе борсите на Колхозния, а не мога да стигна с количката до там с тези ремонти.
Та ми се иска поне като се разхождам по центъра, ако има някъде да вляза и да си накупя пюретата.

В DM има избор и е на центъра.

# 212
Искам да е директно от производителя.За краве мляко имаме фермер,но за овче не.
Може ли координатите на вашия фермер? Ако трябва ми го пратете на ЛС. Благодаря!

# 213

В DM има избор и е на центъра.
Няма избор в ДМ, поне според мен Simple Smile и в Лили също. 80% са слатки пюрета

# 214
  • Варна

[/quote]
Няма избор в ДМ, поне според мен Simple Smile и в Лили също. 80% са слатки пюрета
[/quote]

За DM не съм съгласна, изборът поне в магазина на Тракия или в Гранд Мол е много голям, за Лили - да.
В Била също има избор.

# 215
На Чаталджа срещу Горнооряховската скара има бейби депо и още една бебе борса срещу бейби депото. Има голямо разнообразие на пюрета и цените са като на колохозния Simple Smile

# 216
  • Варна
бЕх у молА, у новия, вижте кво ви носА
 Joy

# 217
  • Варна
В Аксаково има производител на овче мляко, ако не се лъжа, същият ходи и на фермерския пазар в мол Варна в събота.

# 218
  • Варна
Олеле, изтървала съм ви изобщо не включвам, че няма нови известия темата Flushed

Има ли някъди хубави промоции на слънчеви очила?

За биволско, овче и козе мляко, сирене и кашкавал купувам от магазина/заведение по път за Старо Оряхово.
От Аксаково са, "Автентика".
Оставям кординати от етикета. Някой, ако взема от там нека сподели, че и директно вероятно ще е по-добре и същия продукт на по-ниска цена.
Иван Борисов Иванов, гр. АКСАКОВО, тел:0885 858 464

# 219
  • Варна
Хубави слънчеви очила имаше в магазина на Морска гара, не са от стари колекции. В последно време ползвам онлайн магазин eyerim, всичко си е автентично, правят добри намаления на маркови очила. Детски модели имат също доста. По-изгодно съм купувала само от Amazon buyvip, но той отдавна не съществува.

# 220
  • Варна
Как да си поръчам очила без да пробвам?...

# 221
  • Варна
Аз си знам размера на лицето, каква форма на рамката предпочитам, размери има дадени за всеки модел. Някои имат опция виртуално огледало. Както с дрехи и обувки- понякога е проба- грешка. Връщам и ми възстановяват сумата. Пазаруването в реални БГ магазини вече не ми е опция (не само за очила). Ползвам ги понякога само за проба и после си поръчвам онлайн.

# 222
Здравейте, моля помагайте. Търся магазин за стъклени чаши,с по голям избор. Трябват ми за сключване на брак, за ритуала. Сватбените магазини ги знам. Те остават последен вариант.

# 223
  • Варна
Здравейте, моля помагайте. Търся магазин за стъклени чаши,с по голям избор. Трябват ми за сключване на брак, за ритуала. Сватбените магазини ги знам. Те остават последен вариант.

Има тема за сватбите 2018 и 2019 -  Варна, където доста момичета писаха за цялата подготовка за сватбата и доста неща се споменаха за чаши. Ние взехме сервиз от 6 чаши от магазина на Кристал Трейд на гарата/има доста голям избор/ и сами си ги украсихме в цвета на сватбата. В тези теми повечето от булките съветваха да се купят 1 или две резервни чаши, че всичко се случва в суматохата.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 16:11 от Nell999

# 224
Благодаря много, в понеделник ще отида до магазина. И аз искам сама да ги украся.

Общи условия

Активация на акаунт