На пазар във Варна - Тема 52

• 44 294
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
На първо четене се сещам за Барите, с. Чернево

# 376
+1 за Барите ,Шерба.

# 377
  • Варна
Барите е супер, не съм нощувала, но е много приятно място, храната не е много впечатляваща, но не е и тотално зле, Шерба ми е много любимо, храната е била вкусна винаги. В село Аспарухово има доста варианти, край язовир Цонево, не съм била, но може да разгледате: Дебелец, Белведере, Лейкхаус. За Осмарски къщи съм чувала хубави отзиви. Може са видите Трите воденици, Долище, на хубаво място е, също Калимански хан.
Препоръчвам и една къща под наем, дават я на много добри условия, страхотен двор, но ще трябва да си готвите вие: Генерал Кантарджиево, вила Пролет. Има маса с навес на открито, страхотна е.

# 378
Хотел Изгревът в село Аспарухово до  местността Чудните скали.

# 379
И аз търся невролог, но за възрастна жена и някъде в центъра или до Окръжна, Чаталджа, Червения

# 380
  • Варна
Момичета, някой има ли инфо дали д-р Пенев ( лазер) е започнал работа отново  и къде приема в момента

# 381
И аз търся невролог, но за възрастна жена и някъде в центъра или до Окръжна, Чаталджа, Червения
Прочети по горе инфото което съм дала. МЦ Св Анна е в двора на МБАЛ Св. Анна, демек окръжна болница.

M.D., ако става дума за д-р Юлиян Пенев кожно-венерически болести вече не преглежда в ДКЦ Св. Марина. Проверете тук: http://tritonlaser.com/proceduri

# 382
  • ВАРНА
Виждали ли сте какаото на Hershey в града?

# 383
  • Варна
Аз искам да попитам колко най-много процента масленост сте виждали при заквасената сметана и къде мога да намеря такава с над 20% масленост?

# 384
Виждала съм На баба - 35%

# 385

M.D., ако става дума за д-р Юлиян Пенев кожно-венерически болести вече не преглежда в ДКЦ Св. Марина. Проверете тук: http://tritonlaser.com/proceduri

Не отговаря на телефона в сайта.

# 386
  • Варна
Заквасена сметана над 20% купувам само на Хармоника- 30% е, малка кофичка. На Алфатар е хубава, продават голям стъклен буркан, но и тя е 20%. Това за ВМНВХ ли е? Трудно е с намирането на качествени продукти по режима.

# 387

Не отговаря на телефона в сайта.
За сигурна информация звъннете утре на 052/665 281. Това е регистъра на РЗИ Варна на всички лечебни заведения във Варна и област Варна и поискайте актуална информация за доктора. Те ще ви я дадат.

# 388
  • Варна
Да, Блу, за тоя режим. Наистина е трудно.

# 389
  • Варна
Да, ама пусто работи режимът! Струва си. Когато почнеш обаче да четеш етикетите, лошо ти става какви боклуци ядем! Хармониката ужким е органик.

Общи условия

Активация на акаунт