На пазар във Варна - Тема 52

• 44 211
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Момичета, къде във Варна, освен в мола, мога да намеря сутиени за кърмене?

# 556
Момичета, къде във Варна, освен в мола, мога да намеря сутиени за кърмене?
Взех от Хиполенд, предполагам в бебе борсите на Чаталджа и Колх. Пазар също има

# 557
  • Варна
gqa, благодаря,  а в тези бебеборси дали има възможност да се пробва?

# 558
  • Варна
Мисля, че в Рошко има сутиени за кърмене, за пробване не знам.

# 559
Не, няма възможност да се пробва.
gqa, благодаря,  а в тези бебеборси дали има възможност да се пробва?

# 560
Аз като купувах от Хиполенд, понеже не знаех кой размер ще ми е добре, питах дали мога да заменя, жената каза, че ако има проблем ще ми го замени. Но си улучих размера за подгръдна, е сега ми е леко широк, почнах да смъквам. Но и не го ползвам много. Повечето пъти като излизам съм си с обикновените сутиени. В къщи не го слагам, няколко пъти като сме нанякъде на гости и ще има възможност да кърмя. Навън не съм кърмила, не съм фенка Grinning

# 561
Аз взех комплект от НМ, два за 45 лв. Никога не съм кърмила навън и не съм ги ползвала по това предназначение, но продължавам да ги нося, много са удобни Grinning Съвсем забравих за старите ми сутиени.

# 562
  • Варна
Аз също бях с памучните в комплект на Н&М. Много бях доволна.

# 563
  • Варна
Благодаря, и там ще отида значи...не мога да рискувам без да пробвам, защото са се променили нещата определено Simple Smile

# 564
  • Варна
в магазин Perfect има,но е само един модел Simple Smile

# 565
  • Варна
Аз имам няколко от НМ и съм много доволна .
Сега последно си взех с твърда чашка, че на вън с тези меките не си е работа.

# 566
Здравейте, може ли някой да ми каже къде в града мога да открия парфюмите Сансиро, Лорис или Заг зодиак? Благодаря, ако някой се отзове 💖 Хубав ден

# 567
Малките и средни твърди куфари в гранд гепард гранд мол на какви цени са, някой знае ли?

# 568
  • Варна
В сайта на Гранд Гепард  има цени, нямам идея обаче колко се различават от тези в мола.

# 569
В сайта на Гранд Гепард  има цени, нямам идея обаче колко се различават от тези в мола.
Понякога имат намалени модели, които в сайта не са. По коледните празници от там купихме за подаръци модели, които не бяха показани в сайта

Общи условия

Активация на акаунт