АПРИЛско бебе расте и дебелей а мама в люлка го люлей

• 12 316
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Ох за съжаление ние с малчо и тати му ще ходим да му избираме климатик иначе исках и аз да дойда на протеста!
Надявам се все някога да се видим с Варненските мамчета....
Айде и стискам палци да е успешен и резултатен протеста Hug
А снощи спахме в количката на първия етаж в хола и малчо стана чак 5,30 а майка му се изкриви на дивана Joy
После ще пиша какво сме си взели Mr. Green
Целувки Heart Eyes

# 196
Данче,а защо се е наложил  въпросният форцепс тогава при теб? newsm78
На мен ми праснаха една ножица и бебо изхфърча като тапа newsm78
Ние до сега нямахме ток от 2 през ноща.То бяха такива гръмотевици и бури #Crazy #Crazy #Crazy.....Добре ,че не ми се е размразила кърмата hahaha
приятна ви срещаааа  bouquet

# 197
  • София
Еййй, как се развали времетоооо #Cussing out
Дано да не са се провалили протестите!Трябва да гледам новините... newsm78

# 198
Пу да се разпиша първа!
Бяхме на протеста в Б-с
Бяхме повече от миналия път имаше и бременки
Около 25-30 човека + децата отгоре
айде че ме търсят

# 199
Тамън се връщаме с Вики от Протеста в Плевен.Много малко хора имаше-някъде около 30 човека.Като се има предвид колко плакати налепихме и колко флаери раздадохме.Всичко мина добре.Дойде кмета и зам.кмета и говориха относно проблемите на майките в Плевен и за това какви мерки се взимат и отговаряха на въпросите ни.Нас със Вики ни снимаха и ни взеха интрвю от БТВ.Но аз толкова се ошашках,че забравих какво да говоря и блещих едни глупости. EmbarassedИскренно се надявам да ни отрежат,че голям срам иначе.

# 200
Хайде и аз да се отчета Hug Бяхме на протеста, видяхме се с мама g_genova, тя ме познала по снимките, дето сме си разменяли, много се зарадвах Hug нейната бебка е голям бонбон Heart Eyes
ама много малко майки бре....срамота #Cussing out, после ги гледам насядали по барчетата другите, 5 пъти повече от тези на протеста.... Twisted Evil Close...ей, много се ядосвам така, все чакат на готово #2gunfire

мама79, кажи после какво сте си купили  Hug а някой ден ще се видим Peace

Цвети, Ицката голям мъж, да го нацелуваш Heart Eyes Ние в края на 2ри месец бяхме 41 см глава и 43 см гърди, на 14ти ще се мерим пак Crazy

май и тук ще вали, дано да разхлади малко Praynig

# 201
За Джулай сабахлен да ви информирам че тука не валя сигурно е имало купон ама слънцето никакво го нямаше така че не знам колко изгрев са посрещнали

# 202
ХДМ (екс диабет мама, така ще ти викам за по-кратко), радвам се, че съм ти ощастливила деня Wink

Тъкмо щях да питам как са минали протестите, ама гледам вече има отзиви. Остава Софийските ( и къде другаде са правили) мамчета да кажат как е минало при тях.

# 203
За протестите! В София този път имаше много повече майки, отколкото миналия. И не само майки, ами и татковци - тамън 3-ма от априлските бащи се опнаха заедно с нас. А, всъщност и на Надето Евро дойде мъжо, та станаха 4-ма! Аз съм зле с броенето и ориентацията относно бройката на количките, но някъде...колко да са били?...около 40-50 колички + много деца проходили + коремчета. Хората бяхме доста, поне аз така мисля.
Факт е, че повечето майки обичат да се вайкат, но предпочитат да не си нарушават мира и спокойствието и да се замъкнат насам-натам, протестите друг да ги прави.Ако е да реват, че нямат пари - реват, но ако е да се замъкнат до центъра -оооо, къде ти! Ние взехме колата на бабата и дядото, сипахме с едни от последните си пари бензин и отидохме. Ма аз не съжалявам, защото се видях с Екс-диабъл мама, Мецанка, Ивка, Роси и Надето Е.Или само ние сме недоволни от парите, или просто другите татковци от Априлските изкарват яко кинти и на другите мами нищо им няма от временната нетрудоспособност newsm78 И така да е, аз мъжа си не го давам. Hug И на протест с мен дойде момчето! Ако усещате критика в писанията ми да знаете, че я има. Защото ако си говорим за Макси Кози и Куини, за фризьор и килограми, за солариум и фитнес  сме първи, но да подкрепим една добра кауза никви ни няма...и аз нямам близнаци, но това не ми пречи да си представя 160 лв за майка + 2 бебета, а ако имаш и едно преди тях...  #2gunfire гръмвам се!
Е, на тези на които майчинските са им джобните пари, халал да са им! Живи и здрави!
А едни рояци от туристи спряха и не стига, че ни пляскаха на шествието ами ни скандираха "Браво!"! Peace Peace Peace Ето това е , но те са европейци, и то истински, а не като нас ориенталци , да ме прощавате! /те понеже по-ленивички си падат, иначе нищо против Ориента/
Имаше много журналисти, надявам се да отразят подобаващо протеста, а не да лъжат, както миналия път, че сме били 3 колички на кръст едва ли не.... Naughty

А нахалните депутатки да не трупат после актив за чужда сметка, защото такива като Масларова изтупана в нов костюм да ми дават акъл как да се осигурявам или топя пред властимащите шефката си /после сякаш тя без работа ще виси/ , или да обяснява как майките масово искат на 6 месец да се връщат на работа видите ли, такива са ми черни пред очичките! Аз да я питам нея внучето си какво ще го прави на 6 месечна възраст и ако има щерка ще ли я праща на работа за 300 лв... Crossing Arms

# 204
  • София
Аги е яхнала метлата  Grinning С червено да сложиш и мамитата, които са били на протеста, но в другите градове  Mr. Green Защо си мислиш, че недошлите са го направили, защото не се интересуват и неискат да вземат отношение? Дали ще отидеш да се срещнеш с целия форум в хубав, летен ден или просто ще премериш улиците на центъра немислиш ли, че повечето биха предпочели първото? Няма да обяснявам защо недойдох, защото би прозвучало като оправдание, нооо принципно си права. И аз както и повечето не взех отношение, а така не се постигат цели. Жалко. Tired

# 205
Здравейте  и  от  нас!Аз  също  отдавна  не  съм  писала,но  нямам  време!Бях  на  протеста,но  то  имаше  около  десеттина  майки,които  разговаряха  с кмета  и  другите  се  шляеха  из  морската  градина!

# 206
  • София
Чаено момиче, недей напада и съди така хората.  #Cussing outТака са сметнали за необходимо, така са направили. Поздравявам те, че се опита да насърчиш априлките, ама защо ги критикуваш като не дойдоха на протеста. Тяхна си работа!Не бива да се съдят хората така. Това, че ти си решила да участваш в някакъв протест, не означава, че и другите трябва да го направят.

# 207
Момичета, съжалявам че не дойдохме с мъжа ми  след протеста с вас, но в крайна сметка решихме да побързаме да се приберем. А и мъжът ми идваше от 48 часова смяна и нали видяхте как изглеждаше. Дано не ми се сърдите. Следващият път обещавам да дойда. Много се радвам, че се запознахме наяве. Страхотни сте!

# 208
Мацки, стана една беля   Cry  Играех с Милена на нейната постелка (килим4е) на zемята, бях я сложила по корем и тъкмо я обръЩам обратно по гръб да лежи и да се иzплъzне от ръцете ми някак си и....бум главата на пода     Shocked (не от високо, може би 5 см но се 4уваШе удара  Cry )   Идва ми се да се гръмна zа това 4е не внимавах пове4е     #2gunfire   Заплака раzбира се, но се успокои много бърzо (zа по малко от минута). Да ли да я водя на лекар? Сега е добре (беШе преди 15 минути някъде), ниЩо видимо й няма а днес мога само да я водя в спеШния кабинет на болницата. Да ли да ида?? 

# 209
за твое успокоение я заведи никой няма да те върне
по-добре да я заведеш и нищо да й няма отколкото да има и да се усетиш късно
и да пишеш какво е станало Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт