АПРИЛско бебе расте и дебелей а мама в люлка го люлей

• 12 279
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
Мамо меца, така като гледам картинките, ширината за дидимос ми се струва около 70-100см някъде. Само че се споменават два вида възли, а няма указание как се правят???

Ето още един адрес, на който са дадени указания за връзване на слинг без халки. За съжаление не видях никъде дължината на плата каква трябва да бъде: http://kari-me.com/Images/manualC.pdf . Указанията за връзване почват на 7 страница, преди това е само бла-бла.

# 241
Юлче страхотен файл! дължината като гледам пак трябва да е около 4-5 метра, според ръста на носещия. то това си е същото като дидимоса, а ако някой се интересува повече от този тип слинг, имам координати на мама която има такъв и може да даде инфо, а и на кърмаческите срещи може да се уговори с някоя мама да си го донесе и да го заеме да го пробва няколко дни, това си е обичайна практика.

# 242
Извинете, че ви се намесвам в темата, но искам да кажа за тези слинг-кърпи на Дидимос. Аз имам такава 470 см. Дължината е според начина на вързване. Моят ми идва точно, когато нося бебето в това положение   или това . На гърба още не съм го ползвала, но съседката ми каза, че моята дължена тамън ще стигне.
Значи ако си шиете кърпа, гледайте да е най-малко 470см. Платът трябва да е много здрав, но в същото време мек, за да може да се вързва. Майка ми търси в Пловдив плат, но не можа да намери подходящ, за това аз си купих Дидимос. Сега ми казва, че в някакъв магазин са пуснали много хубав и здрав лен, от който би могло да се ушие слинг (аз й бях пратила парченце плат от тук, за да може да сравнява), ако някой се интересува, ще я питам кой е този магазин.

# 243
  • Русе
Привет мами в този мрачен ден!
И не мене ми е едно такова мрачно напоследък..., че си мъкна отрочетата по доктори само.

galiabalq, щом сте само на кърма - 4-5 дена неакане не се счита за запек ако "акото" е нормално (кашаво), а не твърдо и на топчета. И ние сме така - пробвах овесена вода, разхлабващ чай Блевит-Л, за мен  - череши, "Активия" и ...никакъв ефект. Бебето или усвоява почти всичко, или вече започва да не му достига кърмата (това е фалшив запек). Не го мъчи с термометри и мушкато, за да не си докарате лениви черва.

Подкрепям протеста виртуално, щото и у наше село май нямаше, а и аз съм донякъде ощетена...Сега вместо да вземам 90% от заплатата си като болничен, вземам минимална заплата, защото 6 месеца назад съм била в предишното си майчинство, сиреч наказват ме, че толкоз рано съм родила второ  #Cussing out...а, за мамите с близнаци, самотните родители и т.н. не ми се мисли просто как я карат. #2gunfire #2gunfire

# 244
  • София
И на мен ми е едно криво  Sad Изкарахме си страхотен предиобед и си мислех, че и следобеда ще е така, прибрахме се уж само да ядеме, а ето, че въобще неизлезнахме  Sad Много мразя такива недели, ето е мрачно, тъжно, спящо  Sad за малчо - ревящо  Sad Уф! Дайте да си направиме виртуален купон, веселба! Ама като гледам и тук има май почивен ден  Sad

Иленка, мила, какво им има на дечицата ти? Кажи, че ме притесни много.

# 245
Момичета подготвям една тема за детските колички,но незная как точно се превежда на руски и англйски,даже ако може и на немски "детски колички" Моля ви за малко помощ Rolling Eyes

# 246
На немски е Kinderwagen  Wink

# 247
Деичка, на руски е детская коляска, на англ - baby-carriage
това знам аз Peace

# 248

Благодаря ви златни сте   bouquet

# 249
Много ви моля да добавите и нас.Инес е родена на 06.04.   2500кг  и 46 см блсгодаря ви  bouquet

# 250
  • София
Слънцеее, къде да те добавиме?  Mr. Green

# 251
Aми аз съм нова и малко не ги разбирам тия работи Embarassed.Ако може кадето на парвата страница са писани децата кога са родени Laughing

# 252
Привет,
elizabeth - добре дошла при нас.  Hug Не се впрягай на Данчето. Тя само се шегува. По-добре пиши на Цачи да те включи.

За протеста - аз също дойдох, но малко позакъснях и вече никой нямаше.  Embarassed Тъкмо тръгнахме и малчо се размрънка.

# 253
Благодаря ви много Heart Eyes

# 254
Деичка, на английски количка не е baby carriage, ами е stroller в САЩ, pushchair или pram в UK. Освен ако канадци и новозеландци не използват това baby carriage, не знам, но се съмнявам. По принцип carriage е за превозно средство, което се тегли (вагон, файтон), а не което се бута - сори за оф-а.

Общи условия

Активация на акаунт