МАЙСКО бебче се кокори, усмихва ни се, сладко си бърбори!

• 13 669
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мими, МНОГО СЛАДЪК ТОЗИ НАШ АДАШ БЕ!!! Grinning
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Погледни туккак се надписва линк.Успех!
 Hug

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 09:10 от ol4eto

# 76
Здравейте и от нас.
Докато ви изчета и сте започнали нова темичка,направо ви завиждам че успявате да пишете и то все интересни неща . А ние почти по цчл ден се носим на ръце и на тия жеги е постоянно кисела, добре поне че нямаме колики, миналата седмица си мислех че вече са почнали ама явно й е било топло.
Добре че всяка събота и неделя се изнасяме на село хем е по-хладно,че тук сме южно и почти цял ден ни пече, хем и аз си почивам,че още се храним през нощта но вече успява да изкара пауза от 6

# 77
  • Пловдив
Добро утро и от нас Hug

Искам на чеситя на всички бебешоци който навършват 1 месец днес
Добре дошла на новата мама - САЛИНА welcome
Ние тези дни сме съшто доста време навън, но вече стана много топло и днец ще избягаме на планина за няколко дни. Моята принцеса явно по добре понася жегите от мен, спи без проблем детето. От две нощи прави по 6-7 часов сън и аз като несвикнала се събуждам да я проверявам дали диша, явно си променя сама режима, тйи като и ние сме без режим, ядем когато сме гладни и навсякъде.
Относно ваксините ще слагам 5 компонентната, която си донесохме с нас като се прибрахме. Педиятърката ми каза че са умаломощени вируси и е по пречистнена от другите ваксини, затова и бебешоците по лесно я приемат. Освен тожа ще сложим и допълнителна ваксина Пневмококи (предпазва от плевмонии, менингит).
Ние вече сме будни и оитиваме на разходка докато не е станало много топло.

Много    Hug по дупетата на бебоците!

# 78
Олче, нещо не мога да го направя. Излиза ми само името, но когато се опитам да отворя албума, той не се отваря.

# 79
Здравейте,
Направо ви се възхищавам на дългите постове.....ще ми се повреди скрола Simple Smile ...... ама и аз ще попиша повече сега,че Мони заспа.
Браво на Игги за взетите изпити
Добре дошла на мама Салина
Честито на всички които днес правят месец или два Simple Smile

Ние сме супер......все още Simple Smile ....ще видим от утре,че днес на Габи и е последен ден на детска градина та чак до септември.....
Склоних да я пратим при свекитата за 2 седмици ама няма да е веднага......въпреки че предпочитам да не я пращам изобщо, ама ще му съкратят на Светльо живота ..... и без това откакто изгоних майка му са сърдити му звънят всеки ден......ама нали не звънят вече на мен.....дано се сърдят повечко Simple Smile
Иначе ние започнахме гимнастиката.....Мони е много доволен от това....само се хилоти Simple Smile .....излизаме рано сутрин и късно следобед заради жегите и се къпем по 2-3 пъти на ден.Излизаме наблизо, че на всеки час се цедя ......ама нали целта е да премахнем адаптираното мляко, което даваме......оставила съм си удоволствието да давам един път на ден АМ....вечер....като изленем на дълга разходка....че и аз съм човек Simple Smile .....ама само ако се разсърди много и се разреве че е гладен.....иначе сме си на кърма
Мими .....сложете си рафтче нависоко и няма да имаш подобни проблеми......ние така направихме......е  Габи не се е бръснала.....ама миеше мивката с четката си за зъби.......кой знае колко пъти после си е мила зъбите....докато я хванем какви ги върши ......а с пастата си миеше лицето......това бързо го разбрах като ми замириса Simple Smile ... беше се напръскала и под мишниците с дезодоранта за банята...сега всичко е нависоко и стол не може да и помогне да стигне до рафта ......то аз едвам го стигам , че нали съм нискостеблена Simple Smile

Май наистина прекалих с писането
Срещата утре остава ...... аз поне ще съм там
Неденце.....ще се радвам да те видя...... а и всички които дойдат
Не забравяйте УТРЕ 1ЮЛИ 10:00 Фонтана на Президентството

# 80
  • Varna
  чЕСТИТО НА ПАТЕРИЦА НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ - мЕСЕЧНИ И ИМЕНИЦИ.
   ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА.
  не ми остава време от този хотел нито да чета нито да пиша та днес докато чакам да дойдат да ме вземат  набързо прегледах темичката.
   Вчера дойде  от русе Зълвата и тя ще гледа до края на лятото Бетка. А тя милата толкова е спокойна папка спи гука  за плачене изобщо не става и дума. Трябва вече да тръгвам Чао от мен и приятни разходки

# 81
  • София
Здравейте и от мен. При нас нищо ново. Дали от жегата, но бебка спи почти непрекъснато, само за папнето се буди и вечер на кафето. Тази нощ спа от 21.00 до 5.30 с едно междинно папане в 3.00. И сега пак спи.
Аз днес съм при гинеколожката на преглед. И мен малко ме е шубе ама не от прегледа, а какво ще каже. Не че имам оплаквания.
Крейзи не е трябвало хич да им мълчиш на бабишкерите. Аз мойте вече така съм ги дресирала, че като ме видят и млъкват. Всички си знаят от преди, че моите бебета са най-голите и най-гушканите в квартала.

# 82
  • София
Момичета днес ставаме на един месец,затова ви черпя виртуално cheers Misc Baby Bottle newsm38 :
Честит първи месец  и на Антон на мама duhi_puhi,на Лаура на мама Laura06 и на Мая на мама rien newsm51
Нашите пъпки се увеличиха и днес смятам да ходим при педи да  изкаже мнение,че нещо се притесних дали не е от АМ,ще я питам и за направление за ортопед.А д-р Драганов работи ли с касата?Много ще съм благодарна ако някоя мама ми даде неговия телефонен номер,защото съм решила и аз да заведа Иван при него.Имам и едно питане относно 5-компонентната ваксина:От къде се купува,дали всички аптеки я предлагат?

# 83
тел. на Драганов е 0898503010 работи със ЗК
Ваксината можеш да си я купиш от Аптечна Лига

# 84
  • Русе
   Привет и от мен!
   Аз все не успявам да стигна до компютъра, да не говорим за четене и писане във форума Sad Тази сутрин имах малко време, четох, после писах, писах и спря тока! #Cussing out Затова сега ще карам по-накратко.
   Първо искам да благодаря на Крейзи за информацията за ваксините Hug Тъкмо се чудех къде да се ровя из темите и гледам-тя обяснила всичко най-подробно Simple Smile
   Вчера на консултацията кантарчето  отчете, че Дари вече е 4 кг Heart Eyes Сложиха ни и ваксината против Хепатит В.
   Аз сигурно съм единствената майка-калпазанка дето дохранва Sad Опитах да я кърмя по-често, давам й винаги двете гърди, ама търси още да суче Cry Пих чайове, течности - нищо не помогна. И така, вече я дохранвам 3 пъти на ден с по 60 мл НАН 1. И открих, че не плаче от колики, а е била гладна Sad
   Целувки  на всички  бебенца по босите петички Heart Eyes

# 85
  • Бургас
Здравейте мацки. Аз вчера направих  сефтето на морето  help Водате беше направо чай. И хич не ми пукаше, че изглеждам като баба меца по бански.
Аз като по-наясно с луксациите да ви кажа, че момченцата също страдат от луксация и колкото по-рано отидете при специалист, толкова по-добре. Докато са по-малки нещата се оправят по-лесно и по-бързо. Жасмина е с ортопедични гащи за 1,5 месеца. Сестра ми беше с колани от 6 месец, после на апарат. А като ходихме в болницата имаше и оперирани деца. Тъй че водете ги с време да не патите после.
Честито на всички, които правят 1 месец. Да слушкат, да папкат и да спинкат вечер.

# 86
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 87
Иги- браво за изпитите Simple SmileГерой си.
Честито на всички бебоци ,които празнуват1,2 месец и т.н.
Момичета много от Май-ските не пишат -Риен,Жаки ..а Гуендолин къде изчезна?????????
Момичета обадете се и кажете поне ,че сте добре. Praynig
МИМИ-виждат ти се вече снимките.Личи и на твоята Дамяна ,че е дяволче  GrinningМного са ти сладки дечицатаV.
Кате -оправи ли си каналчето?Видя ли  какво ти писах за ЛЕЦИТИН-А?????

# 88
  • видин
здравейте мами,
ние имаме проблем - склерите на очичките на ани все още са жълти. вчера направихме изсладвания на кръвта. взеха й венозна кръв от китката на ръчичката. няма да ви описвам колко много плака милата. не течеше кръв и се наложи да й стискат цялата ръчичко за да изцедят 4 капки кръв и сега пръстите на лекарката си ги носим с нас. но всичко това мина . лошото е ,че билирубина й е повишен. май ще трябва да спра да я кърмя за няколко дни. ще видя какво ще ми предложи лекарката.
ако някоя знае нещо по въпроса, моля нека сподели.
стойностите на билирубина са - общ 139,93umol/L и директен 10,18umol/L.
иначе на е сънлича, бодърствува според мен достатъчно.
просто трябва да изхвърли този билирубин.

# 89
  • София
Здравейте мами и бебоци,
Честит празник на всички бебета, които правят 1 или 2 месеца, и на техните мами! Честит рожден ден на всички! newsm51 Gift[/glow]
maria ra в кърмаческия четох, че билирубина се изххвърля с акото-колкото по-често пълни памперса толкова по-добре-, а кърмените бебета акат по-често. Според мен недей да спираш кърменето, но зависи какво ще ти каже педито.
Бебка вчера издаде един доста странен звук. Беше гладна и сърдита, че се бавя ръмжеше и сумтеше докато докопа манджата, а като захапа продължи да издава звуци и се чу следното Ей я, ей я. Много се смях макар,че е несъзнателно беше много сладко.
Лек ден и целувки на бебоците.

Общи условия

Активация на акаунт