по дупетата на бебоците!
...... ама и аз ще попиша повече сега,че Мони заспа.
....ще видим от утре,че днес на Габи и е последен ден на детска градина та чак до септември.....
.....излизаме рано сутрин и късно следобед заради жегите и се къпем по 2-3 пъти на ден.Излизаме наблизо, че на всеки час се цедя ......ама нали целта е да премахнем адаптираното мляко, което даваме......оставила съм си удоволствието да давам един път на ден АМ....вечер....като изленем на дълга разходка....че и аз съм човек
.....ама само ако се разсърди много и се разреве че е гладен.....иначе сме си на кърма
... беше се напръскала и под мишниците с дезодоранта за банята...сега всичко е нависоко и стол не може да и помогне да стигне до рафта ......то аз едвам го стигам , че нали съм нискостеблена 
: 
Тази сутрин имах малко време, четох, после писах, писах и спря тока!
Затова сега ще карам по-накратко.
Тъкмо се чудех къде да се ровя из темите и гледам-тя обяснила всичко най-подробно 
Сложиха ни и ваксината против Хепатит В.
Опитах да я кърмя по-често, давам й винаги двете гърди, ама търси още да суче
Пих чайове, течности - нищо не помогна. И така, вече я дохранвам 3 пъти на ден с по 60 мл НАН 1. И открих, че не плаче от колики, а е била гладна 
Водате беше направо чай. И хич не ми пукаше, че изглеждам като баба меца по бански.
Герой си.
Много са ти сладки дечицатаV.
[/glow]Препоръчани теми