ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Честити 2-ри месец на Станислав (Adi02) и Мартин(nadia_777)!
на новата мама и бебчо!
Iggiberry ! Като гледам и друг рекорд ще поставиш - най-много взети изпити с 1-месечно бебче! Как успяваш???? 
Крейзи,
страшна си!!!! Разби ме с тези баби!Stryper, и на теб ти се чудя - кога намираш време, че чак и рецепти и готвене и .......... - предлагам ти да оглавиш класацията за най-добра мама домакиня!

По въпроса за ваксините - мисля, че преди го писах: на у-щето 9 месеца точно това ни обясниха - с живите ваксини се вкарват точно вирусите в организма на бебоците и те сами си изграждат имунитет, затова след поставянето им има неразположение, т.е. бебето е заразено с вируса. Никъде по Европа, Америка, даже и в арабския свят (това ми го каза педито) не поставят вече живи ваксини, но нашта Здравна каса има други приоритети, а не здравето на бебетата. Затова се препоръчва поне първата да бъде нежива, защото бебето е малко и по-трудно понася живите ваксини.
Много
по дупетата на бебоците!
Целувки по дупетата на бебоните!

Ох и аз се посмях с твоите патила 

Нейното бебе е на 5 месеца и го извеждахме с 2-те колички, дето го купих от форума наведнъж

. Сега ще чета в кърмаческия какво се прави при това положение, че хич незнам.
Здравейте и от нас.Първо да честитя на всички бебенца които правят своя 1-ви месец и да им пожелая малко да плачкат и много да слушкат мама и тати
.
.Много сладко детенце имаш.
.
.
.Аз не обичам кисело мляко ама ето на прияде ми се.И сега трябва да я направя,а ако излезе сполучлива и мъжо като се пребере и него ще огрее.
.
, пак аз
Няма ли начин да ти го оправят, че това си е мъчние... 
Влюбена съм безвъзвратно в нея! Моля да споделите откъде и как сте се сдобили с това удоволствие

...не искам да ме боли вече,аааа! Някоя от мамите със секцио ходила ли е вече на такъв преглед да разкаже как е минало....? Каза ми и че е време да помислим за различните контрацептиви, че 2 години не трябвало след секцио да забременявам. Вие мислили ли сте вече как ще се пазите...споделете мнение, моля...