МАЙСКО бебче се кокори, усмихва ни се, сладко си бърбори!

• 13 664
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Здрвейте мами и бебоци!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
Честити 2-ри месец на Станислав (Adi02) и Мартин(nadia_777)!

welcome на новата мама и бебчо!
   smile3501 Iggiberry ! Като гледам и друг рекорд ще поставиш - най-много взети изпити с 1-месечно бебче! Как успяваш???? #Crazy
Крейзи,  coolcool страшна си!!!! Разби ме с тези баби!
Stryper, и на теб ти се чудя - кога намираш време, че чак и рецепти и готвене и ..........  - предлагам ти да оглавиш класацията за най-добра мама домакиня!  newsm64
По въпроса за ваксините - мисля, че преди го писах: на у-щето 9 месеца точно това ни обясниха - с живите ваксини се вкарват точно вирусите в организма на бебоците и те сами си изграждат имунитет, затова след поставянето им има неразположение, т.е. бебето е заразено с вируса. Никъде по Европа, Америка, даже и в арабския свят (това ми го каза педито) не поставят вече живи ваксини, но нашта Здравна каса има други приоритети, а не здравето на бебетата. Затова се препоръчва поне първата да бъде нежива, защото бебето е малко и по-трудно понася живите ваксини.
Много  Hug по дупетата на бебоците!

# 61
   Здравейте!Честито на всички именици!Да са живи и здрави!
  Честито ма бебета,които ставам днес на 1 месец,да са много весели и здрави!
   Добре дошла на новата мама и бебчо!
   Ох,тия жеги ни ракзаха играта!Само иска да суче,после връща и така,става затворен кръг.И като го гледам как се е рапънал на легото!И май сме на път да се раглезим,все на ръце иска,а се поти и му е жега,абе.....жив и здрав да е.Много обичаме да се чипкаме,ама после рев,едвам го намазвам и обличам!
     Тези упражнения,които е дала Катя,при секцио от кога да се почват?И въобще,от кога при секцио упражнения?Знам,че за коремни преси е рано,но за други?
     Лека вечер и дано малко се рахлади PraynigЦелувки по дупетата на бебоните! Heart Eyes

# 62
 Moйто бебче се кокори, усмихва ми се и бърбори....през ноща Shocked Два дни така прави, събужда се в 1:00 и до 3:00 ми се хили, а аз две не виждам smile3507Крейзи аз толкова се радвам, че вече спим до 7:30 с две ставания(до миналата седмица ставахме в 4-5 часа), ама ти до 10:00 направо ти завидях Party Ох и аз се посмях с твоите патила Joy
 Утре сме на консултация и ще пиша по-вече. И на нас ще ни поставят 4 ваксини, дано понесем геройски боцкането Praynig
 welcomeна мама Селина, редовно да се отчита Naughty Grinning
Честит празник на всички именници!

# 63
Селина,добре дошла!Много се радвам на нови мами,които пишат!И аз не обичам да ми пипат бебето.Не за друго,ами защото не знам колко са им чисти ръцете.Много са малки още малчовците за толкова много ръце.Е,то зависи кои де.Ако са ми близки приятелки с радост я давам.Вчера имахме кошмарен ден-цял ден плака.Беше уморена и изнервена и стана съвсем зле.Направо ми идваше да се гръмна от умора.Ладида,честит ти именик-да ти е жив и здрав!И моят мъж е Петър и сега отивам да се подмазвам с манджа.че в нас вече като готвя си е празник!

# 64
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Добре дошла на новата мама- САЛИНА.ЧЕСТИТ ПЪРВИ М. НА БЕБЧОВЦИТЕ!!
На мен за ортопеда мои близки д-ри и 1 ортопед познат ми казаха че е добре да се отиде след 3-ти м. иначе не е точна диагн.-много е рано и е подвеждащо..Май не го обясних както трябва Thinking
КРЕЙЗИ-голям образ си особено онова за сектантката  hahaha

# 65
Ех..аз пък как се не наскитах днес  Whistling ooooh!  Mr. Green
Дошла си е една приятелка, дето живее в Турция вече, че мъжът и е от там. Та ходихме тук наблизо в едно заведение и се прибрах преди малко  Blush Нейното бебе е на 5 месеца и го извеждахме с 2-те колички, дето го купих от форума наведнъж  Party Ама то не е като нас и се прибраха, че му стана време за баня и сън.
А ние нали се къпем, когато искаме...ядем когато искаме... спим когато искаме и мама си дояде картофките сама  hahaha Ама нямаше как. Който има режими и графици си ги спазва, а ние ходим където си поискаме и правим каквото ни душа иска.
За първи път почувствах предимствата на НЕ-режимното гледане на бебе  newsm68 smile3503
Искрено се радвам, че разбих режима, наложен от болницата. Така сме спокойни и щаствливи и аз, и бебето и хората около нас Hug

ААААА, туку що ми каза АГУУУ АГУУУ  Heart Eyes Heart Eyes newsm44 Heart Eyes
Отивам да вечерям с бебето, че неще да спи  Crazy

# 66
Тук прегледа при ортопед е задължителен на 5 тата до 8 мата седмица след раждането. Аз чакам да ми се обадят другата седмица от болницата, за да си уговоря час за преглед. Това, че момченцата нямали луксация въобще не е вярно.

Да ви се оплача - имам запушен канал на едната гърда и така болиииии  Sad. Сега ще чета в кърмаческия какво се прави при това положение, че хич незнам.

# 67
КАТЯ- от кърмаческия научих за запушен канал-ЛЕЦИТИН.По 3 хапчета дневно  и като се оправиш по 1 профилактично..Аз така се оправих,питай ХЕДРА..
И ЖУЛИ от няколко дни се смее съзнателно и гука ,а от вчера и с глас се смее. Crazy

# 68
Здравейтае майчета,
Първо да честитя на всички празнуващи без да изброявам, за да не объркам нещо.
Напоследък все това правя. Обърквам нещо. Тея жеги вече съвсем ме изсушиха и спъружиха. Уф Whistling
Важното е, че детенцето е добре. Доста и е топло, но все успявам някак да я успокоя. Напоследък хитринката ни е измиването. Ако не мога да я изкъпя измивам личицето по няколко пъти на ден, също изминавам вратлето и каквото мога да докопам със салфетка напоена във вода. Определено детенцето се успокоява и е спокойна през целия ден.
Дао се похваля, слънчицето на мама започна да се успива през ноща за 6 часа и така като я приспя около 21.00 часа с едно хранене изкарваме до 06 - 07.00 сутринта  Hug
Дано така да продължаваме. Или поне известно време да е така, за да мога да се наспя. Пожелавам и на мамите с малки почивки скоро дечицата им да спят непробудно поне 5-6- часа.
Приятни сънища

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 23:34 от nadiaD

# 69
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm53Здравейте и от нас.Първо да честитя на всички бебенца които правят своя 1-ви месец и да им пожелая малко да плачкат и много да слушкат мама и тати newsm51.Добре дошла и на мама Салина  bouquet.Много сладко детенце имаш.
На Ирка и Ладида-честито ви именници,да са ви живи и здрави и мноооого да ви обичат  loveuuu .
Крейзи ти си страхотна,още от началото ми допадна,голяма базикня ей smile3532.
Що се отнася до ваксините-аз ще слагам мъртва.Всичко излизало около 180 лв.Поне така ми казаха.
Ееее Ели миличка каква е тая вкусна рецепта  cook.Аз не обичам кисело мляко ама ето на прияде ми се.И сега трябва да я направя,а ако излезе сполучлива и мъжо като се пребере и него ще огрее.
Айде лека нощ,отивам да лягам,че кръкът ми пак стана огромен.Уф писнами smile3514.
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 00:14 от ndv

# 70
 wavey , пак аз  Mr. Green
ndv и аз си те харесвам от самото начало  Hug  bouquet
Как ти е кракът? Не се ли подобрява, бее  Cry Няма ли начин да ти го оправят, че това си е мъчние... Praynig

Момичета, като се включи новата мама Салина забелязах нещо  Wink

Още като се появи Сиската в подписа на мама FY си харесах шапката, но не предполагах, че ще има толкова фенове  Joy
Искам и аз такава шапкааа  Crazy #Silly Влюбена съм безвъзвратно в нея! Моля да споделите откъде и как сте се сдобили с това удоволствие  Praynig И колко струват горе-долу, та да сметна колко дни ще трябва да агитирам мъжо отдалече  Money  Wink Mr. Green
Благодаря ви предварително!   bouquet

Кате, нещо за много кратко се включваш напоследък...всичко наред ли е при вас?  Rolling Eyes

И все забравям днес..  ooooh!
Да ви почерпя - направихме 40 дни!
 eat cook beer
Колко бързо минаха, брей!  Crazy Heart Eyes

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 00:43 от crazybrat

# 71
  • Бургас
Добро утро, дами!
Влизам само, за да се похваля набързо: днес дребосъчка спа 8 часа!!!  newsm44 (като я преспах в 21ч. се събуди сега в 5ч! Просто още не мога да повярвам, че ме споходи и мен това щастие. Най-накрая да се наспя и аз като белите хора! Laughing А ако вземе да стане номера да спи от 21 до 9 сутринта ще направя купон на плажа, обещавам!!! dancing dancing
Вчера вечерта срещнах гинеколожката ми и ми каза, че вече е време да отида при нея на профилактичен преглед и че ме чака. Да ама мен като ме е страх да не ме бърка и да боли?! newsm78 ...не искам да ме боли вече,аааа! Някоя от мамите със секцио ходила ли е вече на такъв преглед да разкаже как е минало....? Каза ми и че е време да помислим за различните контрацептиви, че 2 години не трябвало след секцио да забременявам. Вие мислили ли сте вече как ще се пазите...споделете мнение, моля... Hug
Айде, отивам да се цедя, трак-трак, трак-трак с помпичката сега, пфууу, писна ми вече с таз помпа да се разправям.... smile3516
Сладки сънища на тези, които нанкат сега, а на бебунковците- целувки по дупаците!  Heart Eyes

# 72
  • София
Добро утро
LaDiDa, аз не съм секцио, но ходих вече на профилактичен преглед (в болницата където раждах) и да ти кажа въобще не боли. Поне при мен де. Вярно е че нямам и нито един шев.
Така, че спокойно отивай.
Хайде Чао отиваме на разходка  baby_neutral

# 73
Добро утро, аз се заредих с кафе и ако малкия ми позволи днес ще релаксирам. Дамяна ще е при свеки до неделя и аз ще се отдам на почивка.
Моята щерка да ви се оплача взе че си обръсна лицето. Shocked Докопала на баща си самобръсначката и решила да се бръсне, и сега е нарязана по едната буза. Просто вече незнам как да я озаптя в главата са и само бели.

Можете ли да ми обясните как да си кача снимките под подписа. Аз съм направила албум, но съм до там......... newsm78

# 74
Опа, май успях със снимките, но ако ми кажете вместо адреса на снимките да пише Вилезар?

Общи условия

Активация на акаунт