, значи ще празнуваме заедно рожденните дни 
Вие колко кг. сте станали? ти коя ваксина ще биеш на 2-я месец ?мислиш ли да купуваш петкомпонентната ваксина?

Имам повече мляко, отколкото в родилния дом, когато то дойде за първи път. 

Страшно звуча, но така е като нямам акъл
, след дъжд качулка, но ще се пазя повече занапред.
, аз знам такава разновидност, но с нишесте.

и чаша

страхотни сте 
той за сега само се усмихва като започнем да му говорим нещо ,а преди беше само на сън
има напредък

А на мен ми остана една защита и вече цели 6год. се мотам. Моя мъж ми каза, че и пенсията ще ми дадат от университета. 
Изкъпах беб към 18,30 и спа до 10 сутринта, като се събуди само 2 пъти да яде
Вчера изхарчих 50 лв
Купх си 3 блузки, че от миналата година не ми стават. Пък от предишни години съвсем 
, педиатъра след 14,00 (а беше 12.00), викам си - тото ще пускам...Отивам - от 12 до 15,30 почивка
Айде обикаляй дотогава, че съм и обещала, пък Свекървище знаеш ли го какво ще го прихване
Хранихме се 100 пъти по градинките и по едно време сменявам наакан памперс и преобличам и като писна детето, че му беше жега..
Всички бабаички събра. Наобиколили ме и всяка дава акъл - Дай му вода, Гладно е, Топло му е, Завий го че му духа....Има една луда, сектантка, целия град си я знаем - Чети му, вика, Библията
Успокои се с гушкане и те почнаха да гадая какво му е
Незнам какви усилия положих, да не и отговоря
Още му е в акъла "обяснението" за секрета, ама и се размина.
, при което от нейна страна -
-Добре, МА, няма да ти го барам. Кажи как си?... Добре, че е проста селянка и е нормално да се говори на МА пред нея, та не се обиди
Ама и да се беше обидила ми е през левия косъм на десния кичур 
Милото, много жал ми стана, че трябва да го държа в такъв момент.. Така му я нахендри грубо, че чак се стресна
После писна много жално и аз го гушнах. Познайте кой плака повече
Много рев удатих, бееее, ужас
Хич няма да дам да му бият в гърба ваксини! Да си гледат работата.
Проучих какво може да се купи и какво да се замести, та ето резюмето:
Той е съпруг на личната ми гинеколожка, при която раждах. Страхотно семейство и се радвам много ,че са ни приятели 

за месеца стават общо 1350г. Педито много му се зарадва и ни похвали. Това което малко неодобрих е че започна забелване на пишата и сега аз трябва да довършвам, но карай и без това бях решила да го правя но малко по-натам. Не ни даде направление за ортопед, тя го прегледа и каза, че ще го наблюдава до 4месец и тогава ако има нужда ще даде направление - Но при момченцата луксация нямало!!!???? Стана ми интересно и затова ще проверя и други мнения.