МАЙСКО бебче се кокори, усмихва ни се, сладко си бърбори!

• 13 632
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,благодаря за топлото посрещане   bouquet!Да ви попитам и има ли и други като нас- моята бебка по цял ден спи и после по цяла нощ се кокори с ей такива очи  smile3556 . А аз вече не зная на коя планета се намирам.Явно и тази нощ ще сме така-още от сега започва да гука и да си търси внимание за мохабет  lalalala . Лека вечер на всички спящи мами и бебоци!

# 286
  • Бургас
Еййй, браво на вас. Аз два дни нямах нет и вие добре сте се справили.
Честит втори месец на празнуващите!
Имам питанка: Смятате ли да правите пюрета или ще купувате? Мен нещо ме гони мерака да правя и вече започнах. Смятам да замразявам зеленчуците, които в момента са пресни, а после няма да ги има - днес правих от тиквички, за утре съм взела моркови.

# 287
Много хубаво заглавие измислихте всички заедно.  smile3501
Добре дошли на новите мами и бебетата им. Ние се радваме на всички нови бебета Simple Smile

Честит празник на тези, които празнуват 2-рия си месец.
И ние утре ще имаме гости. А и аз не бих могла да дойда до мола сама с бебето. Затова следващата среща може да я направим в Южния парк и да се видим.

tanya_79 - аз смятам и да купувам и да правя. Макси не ядеше купените зеленчукови пюрета. Засега сложихме няколко бурканчета с кайсии без нищо. Ако Криси не ги яде ще го ползвам за сладкиши.

Катя, забравих да ти кажа, че слинга ти е наистина много хубав. И Килиан изглежда съвсем спокоен в него. А ти как се чувстваш с него? Не ти ли тежи толкова много плат? А и не е ли по-неудобно от кенгуру? Можеш ли да кърмиш в него?

# 288
Добро утро!

Аз не мога да се оплача от моето детенце - много е послушно, през нощта спи, само се буди да хапва 2-3 пъти за по 5 мин.

За пюретата - и аз мисля да купувам и сама да готвя иначе излиза доста скъпо, а тука има био продукция, която е без никакви химикали, та ще купувам от нея за Килиан.

Стрипър, още не съм кърмила в кърпата, но мисля, че става. На мен ми е много удобна, не ме боли гърба и не ми тежи бебето. Георги съм го носила в кенгуру и то беше на Чико, но кърпата е 100000 пъти по-удобна.

Ние на обяд е ходим на Женевското езеро да се топнем, че така ми се плува и плацика   sport027. Ще си направим барбекю и ще се излежаваме под сянките   grinning039.

Добре дошли на новите майчета   bouquet!

Честито на всички, които имат повод да празнуват днес!

# 289
Майското човече с глас ни се усмихва вече!

това е идея за тема
Само малко да го по променя, да не ми се расърдиш - Майското човече с глас ни се смее вече!

И аз си мислих вместо "усмихва" да бъде "смее", но после реших че има по малки бебчета, които може би още семо се усмихват и затова. Но  така както Крейзи окончателно е редактирала заглавието, най ми харесва.  Simple Smile

bouquet Добре дошла на bebita23 и бебе Вики.

И мен ме сърбят ръцете да правя пюрета, но няма да е скоро. Имам една книжка с рецепти, от новя брой на сп.Моето бебе и аз и една книжка от един по стар Журнал.

Кате, то голям купон на това Жаневско езеро. Сложи една снимка да видим как си прекарвате там! Весело изкарване ви пожелавам. 

# 290
  • София
Като почна да го променяш, може ли да дам идея - Майското човече с глас ни се смее вече!
За да станат сричките 6 на 6. Сега са 6 на 7  Rolling Eyes
Ама щ го запиша както ти го промени, пък моята идея - евентуално  Wink
Не, не страхотно е така-промени го.. И аз го видях, че се връзва по-добре без "ни", но не ми се редактираше.

Общи условия

Активация на акаунт