МАЙСКО бебче се кокори, усмихва ни се, сладко си бърбори!

• 13 643
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ох, а днес пък ми се обадиха от работата да ме питат кога съм мислела да се връщам Rolling Eyes Не че ме притеснявали или форсирали, ама да си направели сметката дали да се вземе нов човек (в момента ме замества колежка) или не. Та малко се притесних, обаче ще гледам да съм с бебо възможно най-дълго, а после май ще се търси детегледачка, защото на ясли ги взимали след година и половина. Вие замисляли ли сте се по тия въпроси?
И мен ме преслушаха още миналата седмица - какво съм смятала да правя. При мен за съжаление изборът е или се връщам на 1 септ. или нямам работа... Тъй както гледам - май в някакъв момент в бъдещето ще си търся нова работа, просто не мога да си представя да оставя мъничето на някого, а и както се кърмим на поискване и не мога да се изцеждам... Имам някакви надежди да върша част от нещата от вкъщи, но дали ще стане - само шефката ще каже!

В тая връзка - какви 10 минути сучене, бе момичета, ние откарваме към 40 -60 всеки път, минимумът ми е 20  #Crazy #Crazy #Crazy

Кейт, и ние ще пропуснем почивката - освен всичко друго нашия тати си "изхаби" отпуската да се тревожи у дома 2 седмици и повече преди да родя, докато бях в болництата и сега - няма!!! Cry

ЗА СРЕЩАТА
на СОфиййските май-чета - момичета, аз заминавам, ако всичко ни е ок с бебчо след консултацията на 13-ти, на село, така че хайде да се срещнем този уикенд - какво ще кажете в неделя към 10:30 в Mall-a на третия етаж? Че кой знае кога ще се върнем - ако мине както си го представям, може да е след мнооого дълно време

# 256
  • В сърцето на любимите мъже!
Иги-браво твоя Момчо е голям мъж и на едната снимка как само си е сложил ръцете на кръста/в коритото/  Joy А на едната снимка пише Момчо с баба си-ми тя много млада  Thinking Наистина ли  е баба му??

Хе-хе, майка ми е страшна мацка (за разлика от мен в сегашния ми вид), тя навърши 49 години преди месец и много държи на себе си...

Вече нямала търпение да ми сподели някаква си диета... ама като съмн спряла да кърмя... демек след две години...  Wink

# 257
  • видин
здравейте мами и бебчовци!
многосте продуктивни - цял час ви чета и май нямя да мога да пиша, защото ще огладнеем.
при нас нищо ново -  три дни имахме ужасен рев вечер он 19 до 21 часа. дано да се размине довечера, че тати е на работа и трябва да се оправяме самички. имаме голям проблем сега с кърменето - млякото ми хич го няма. пия всички видове чайове, но няма ефект. дори овесни ядки проядох, а определено не ги обичам. налага се да дохранвам - но е това не става . госпожицата не обича мляко от шише. вече сменям трета марка - НАН, ФРИЗОЛАК и МИЛУМИЛ. вода също не пие. първата седмица на втория месец наддаде 350 гр, втората - само 200. не зная какво да правя вече.
днес напишкахме спалнята. наложи се да я оставя на леглото за малко докато я преобувах и тя издебна момента. малка, а вече прави пакости!
отивам да поразтребя малко, че цял ден сме навън и не съм домакинствала днес.
привет на новите мами и честито на всички празнуващи!  bouquet

# 258
maria ra -  350 грама за седмица е много. Това си е 1.400 за месец. 200 грама са си съвсем в нормите. Ти си знаеш. Но ако наддава само толкова от кърма хич не додавай. Да нямате колики и затова да мислиш, че е гладна?

Ох - ужасно ме е яд. Щях да правя пица с останалото тесто от вчера. Но съм го забравила на печката и се е в вкиснало. Вчера пък Макси правеше сам палачинки и е сложил 3 лъжици сол. И пак хвърлихме сместта. Нещо съм изнервена и нищо не ми върви. Карат ни да се местим в Плевен и не знам какво да правя. То този разговор се води от както се оженихме. Но сега ми идва в повече.

# 259
ИРА-Д какво стана с крачето на ЕЛЛА??Ходихте ли на д-р наред ли е всичко??Дано да е наред  Praynig

# 260
Здравейте! Моята педиатърка продължава да ме учудва и май ще я сменям. Днес отивам да и занеса картона да ми издаде нов болничен и тя като ме видя ми вика:"Как понесе детето ваксината?" Не стига че щеше да ми го окепази, ами и не помни. Вече си мислеше че я е сложила.
Крейзи , браво за ентусиазма ти да шиеш. Аз съм завършила дизайн (средното ми образование), и машини имам всякакви, но вече така ме мързи да шия, че само ремонти правя и то ако съм на кеф. Не ми се работи с шевни машини.

Иги, справям се аз с фитнеса и работата , защото мъжа ми поема бебо вечер. А през деня ако се наложи да ида на работа имам 2 баби под ръка. Но само това че търча като луда през 2-3 часа. А и някои неща мога и от нас да ги работя, защото от нас влизам в служебния сървър. Ама днес ми се провали фитнеса и ъм бясна.  #Cussing out Отложих го защото ни поканиха на рожден ден на барбекю, но като отидохме се оказа не само че сме първите гости , ами и рожденника го нямаше. Егати  и номера. Аз се мъ4а тука секундата на две да цепя , а той си кани когато му е кеф и си идва когато му е кеф. Сега се пребрахме да изкъпем детето и пак отиваме (ама не заслужава да ходим вече). Утре съм си поканила гости на обяд и след това вместо да си почистя , ще търча до фитнес залата веднага, че не искам да си развалям дисциплината. Така, оплаках ви се и малко се успокоих, че преди малко всичко мъжа ми отнесе, милия!  Wink

Страйпер, защо в Плевен се местите бе душа?

# 261
maria ra , не се шашкай, че не ти стига кърмата. Това, че първата седмица е наддало бебето 350гр., не означава, че и втората трябва да надддаде толкова, пък и такова наддаване е много добре. Вечер почти всички бебета плачат, това не означава, че е гладна. Аз никога не съм се замислила дали му стига млякото, ако не му стига ми виси повече на цицата сигурно, там все пуска мляко, нямам и АМ в къщи.

Качих снимки на моя слинг в албумчето при бебетата.

# 262
Иги, и аз не бях много навита за този с халките и ти много ми помогна в умуването, мерси  bouquet  bouquet Права си, че са доста парички и мойто каквото е , не се знае дали ще стои в слинга. Ако бях у нас в БГ, щях да наизвадя купищата платове от шкафовете и да пробвам първо, но тук нямам нищо под ръка Confused Сега си мисля да отида в най ефтиния магазин и да купя някакъв плат за проба newsm78 , видях размерите в една темичка. ИначеСтрайпър и аз вече сънувам тези шарени слингове, страхотни са Heart Eyes
  Кате итвоя слинг е як, цветовете са хубави, а бебо изглежда му е удобно вътре.
 Бобси Христ, успокои ме за сукането, значи си се нахранва мъничето.
мария Ра и аз мисля, че сте си много добре с колограмите и няма нужда да дохранваш, хич не се тревожи. бебетата качват скокообразно. Йоанка първия месец качи 1 350кг, а втория 950 кг
 Лек ден на всички!

# 263
 newsm59 на Лаура 06 Много здраве и щастливи мигове с малката , сладка Лауричка!

# 264
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛАУРА 06!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet
Абе момичета къде са снимките със слинговете и аз да ги видя??

# 265
  • В сърцето на любимите мъже!
Аз съм за среща на МОЛ-а в 10:30 в неделя!

Ще дойда самичка с колата, дано да има къде да паркирам, после вкравам Момчо в слинга и съм там! Simple Smile

П.П. Абе мацки, я кажете как да си кача снимка в аватара, моя снимка!

Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 23:23 от Iggiberry

# 266
Аз съм за среща на МОЛ-а в 10:30 в неделя!

Ще дойда самичка с колата, дано да има къде да паркирам, после вкравам Момчо в слинга и съм там! Simple Smile

П.П. Абе мацки, я кажете как да си кача снимка в аватара, моя снимка!

Мисля че има подземен паркинг...
Ние ще дойдем с метрото
МОЛ-а на Стамболийски да уточним
Срещата е на 3 етаж ..... при масите Simple Smile
ТАЗИ Неделя 10:30 :О)

# 267
Здравейте,мамчета и бебчета!
Надявам се че не съм ви притеснила с липсата си-още повече ,че от няколко дни ви чета,но не можех да пиша...Важното ,е че вече всичко ни е наред- и баткото оздравя, и гостите си тръгнаха ,пък и нета ми оправиха/макар,че това е една друга тема-след като няколко дни имаше проблеми с връзката,заради бурите, се оказа ,че на всички други абонати им е наред,само при нас нещо не става работата и днес вече е издържах и такъв скандал вдигнах на доставчика...и познайте какво се оказа-повредата била в нашия "телевизор",т.е. компютър...абе,изложих се като кифладжийка,ама важното е че вече мога и да пиша/И питате ли ме как съм издържала почти седмица...но поне се убедих,че не съм тотално пристрастен към форума/все още/....Иначе сме добре,ангината на Сами се оправи за по малко от два дни-след радикалното ми лечение с хомеопатия,сладолед и кока кола/от което на бабите им се поизправиха косите/,аз стоически изтърпях да ми направят един зъб без упойка и сестра ми си заминаха за Англия,та малко се поразреди навалицата вкъщи...А бебе Ивайло се представи повече от отлично на финала на първия си месец-приключихме с +1.500кг и 5см,което ме кара да се гордея с него.Направиха ни и ваксина и той почти не плачка,макар,че ако мен така ме стискат и бодат направо бих ухапала някой...Нашето педи продължава да ми напомня за сокчетата, а аз пък продължавам да и развивам теории и се надявам все някога да се разберем...иначе и тя ни намекна деликатно,ако искаме дза си купим ваксина за следващия месец,но спомена нещо за 32лв/доколкото си спомням вие коментирахте нещо за 60/но аз все още се замислям,тъй като по принцип съм против ваксините и не мисля,че има по-добри...При нас коликите все още не са сериозни-по скоро нещо като колики/абе,ако съм по-точна си е ядосване се получава след като сме били при нови за него хора и са го помачкали повече/,но дадох на няколко пъти Инфакол,за което още съжелявам.Щото детето си е кротко и спокойно,пък и явно и без него можем да минем...но мама като е уморена и изнервена/основоно от обикаляне по улиците и от роднини.../
За слинговете- и аз смятам да пробвам първо с някакъв плат,,да видя дали Иво ще стои.А слинг така и не получихме,защото и на двете места дето бяхме поръчали не са намерили и ми донесоха кенгур-а,но затова пък бебо стои много послушно в тях и още повече,че татито основно го разнася и за мен това и невероятно улеснение...а за кърменето на открито-Пловдивската група се справя много удачно и вече изобщо не ми пука къде и как го правя-та може и без слинг да мина...
А сега да не забравя да поздравя всички новоприсъединили се и празнували по какъвто и да е повод.....Добре дошли и честито!

# 268
Честит Рожден Ден, Лаура 06! Бъди жива, здрава и много щастлива с малката Лаура. Преди малко ви гледах на снимките - страшна сладурана е малката.

Люба, радвам се, че се обади. Днес се чудих какво ли става с вас, но реших, че може да сте отишли при майка ти. Сигурно в Пловдив е доста топло.

ИначеСтрайпър и аз вече сънувам тези шарени слингове, страхотни са Heart Eyes

Grinning Ох, много са хубави.

Преди малко попаднах на един форум за слингове. За съжаление е предимно за САЩ и Канада.
Там видях много симпатични самонаправени слингове. И платовете са ги взели по $1-2 от Walmart.
http://www.thebabywearer.com/forum/showthread.php?t=12342

Ани - съпругът ми е от Плевен.

# 269
  • София
МОЛ-а на Стамболийски да уточним
Срещата е на 3 етаж ..... при масите
ТАЗИ Неделя 10:30 :О)

И аз смятам да дойда с бебо. Тая вечер се наспах, защото с таткото се сменихме кой да е в спалнята с бебето и сега много повече му се радвам. Друго си е да се е наспал човек. Само дето Румен продължава да повръща - май поема доста въздух при сукането, а хем го уригвам. Олива си ме без да му пука въобще, ще взема да говоря с педиатърката Confused
Момичета, вие на колко време ходите на детска консултация? Ние на всеки месец, а вчера една позната ми каза че тяхната педиатърка ги вика на 2 седмици newsm78
Аз пък си измайсторих едно слингче с халки импровизирано от един мой шал (ще кача снимки по-късно). Мерките не са стандартните - шалът е 170*70 и май няма да посмея да излязя навън с него, защото не знам колко е стабилен, обаче вкъщи понякога държа Румен в него като го кърмя пред компютъра и затова ми върши работа. Ама съм решила да си намеря готин плат и да си направя от типа wrap и ще си го нося навън.

Общи условия

Активация на акаунт