МАЙСКО бебче се кокори, усмихва ни се, сладко си бърбори!

• 13 650
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Днес виртуалната почерпка е от мен, че правим цели 2 месеца!!!
 Misc Baby Bottle newsm38 beer cheers Drunk Wine Glass eat  food010 cook
За срещата утре, много бързо го решихте нещо  Cry, аз пак ще трябва да я пропусна  Rolling Eyes- първо защото още съм болна и не съм за срещи, и второ - нашият тати е рожденник утре и няма как. За следващата среща обаче вече ще гледам да сме на линия. Praynig
Приятен ден на всички ви! Kissing Heart

# 271
И ние ходим на консултация по веднъж на месеца. То повече не ми и трябва. Ако има нещо я питам по тел.

Аз днес ще имам гости за обяд и сега отивам да се вихря в кухнята. Татито докато разхожда Ивко.

Олче честити ви 2 месеца.

# 272
Честити 2 месеца на Велизар, Красимира и Борис!   bouquet
Честит рожден ден на Лаура06 със закъснение! Много е сладка малката Лауричка
   Heart Eyes
Да са ни живи и здрави всичките празнуващи, както и техните семейства!  Hug  bouquet

Кате, питаше за сайта, дето ме вдъхнови да шия - ЕТО ГО
Ревю-то на дрешките го чета рядко, гледам повече снимките. Но се убедих, че няма нищо сложно в една кройка. Сложното е после, че аз редовно зашивам някоя страна на обратно  hahaha Ама ще свикна.
Аз обещах да снимам бебето в новия тоалет, ама все не смогвам да го облека. А снощи по едно време можех, но честно си признавам - забравих  Embarassed

# 273
Майското човече с глас ни се усмихва вече!

това е идея за тема

# 274
Браво, А н и !
Страхотно заглавие, благодаря  bouquet

# 275
  • София
Майското човече с глас ни се усмихва вече!

това е идея за тема
Само малко да го по променя, да не ми се расърдиш - Майското човече с глас ни се смее вече!

# 276
Като почна да го променяш, може ли да дам идея - Майското човече с глас ни се смее вече!
За да станат сричките 6 на 6. Сега са 6 на 7  Rolling Eyes
Ама щ го запиша както ти го промени, пък моята идея - евентуално  Wink

# 277
черпим  party023 newsm38 smile3510 с торти морти,ама без свещи, че баткото каза не може да "духа бебето"
мерси за пожеланията
Честито и на другите двумецечни бебоци, да са живи и здрави.

# 278
Здравейте и от нас   bouquet !Мама bebita 23 и бебе Виктория родена на 13 май с термин 20 май. 2,850кг и 48 см.Много ще се радвам ако ни приемете във вашето голямо семейство  newsm03 !

# 279
Добре дошли bebita 23 и бебе Вики!   bouquet
Записах ви в новата темичка. Пиши честичко, тук с радост споделяме всичко.  Heart Eyes

# 280
Здравейте Simple Smile
Виждам, че съм забравила данните на моето съкровище:
Стефани Елизабет, родена на 08.05.2006 с термин 12.05, 3450г и 51 см

А и днес правим точно 2 месеца и виртуалната почерпка е и от нас   chef Simple Smile

Целувки за всички

# 281
Честито и на Стефани Елизабет! Страхотно име, а и много интересно. Аз ти писах на лични за даннит, но не бях сигурна дали съм го изпратила съобщението. Сега съм почти сигурна, че не съм, защото и ти не ми писа  Rolling Eyes
Добавих и вас в новата темичка.

Като стане събота и в темата настава тишина...  newsm78 Пък мойто дете точно днес е решило да не будува. Сутринта се събуди в 9 за 20 минути. После към 12 пак за толкова и оттогава като е заспало..  smile3506 smile3524

# 282
Ха ха и тя спи, а и тати я наглежда  Laughing
А името е такова, защото нашия тати е британец, та е кръстена на майка ми (Стефани) и на другата баба, която е Анн Елизабет, а и за да се върже с фамилното Джеймс  #Crazy
Да не ви разказвам как сума време обяснявах на таткото защо в името на малката ще има и неговото първо име (той съответно има само име и фамилия), голям смях падна- в име на момиче да има и мъжко, абе ужас за него  Laughing

# 283
 Най-после и аз си спретнах тортата на Сладка Хапка, с мюсли. Стана страхотна  chef
   Страйпър точно от Wollmart мислех да видя някакъв плат и да пробвам. Сега ще прегледам и това форумче, мерси много   bouquet Всъщност как трябва да се направи слинг newsm78 Аз си представям някакъв плат дълъг, да речем 4-5 метра и широк около 70см. И никво шиене не му трябва, а просто според указанията го връзваш и тва е. Аз така простичко си го мисля, ама дали е така Mr. Green??? Иги ти сама си го прави слинга, имаше ли нещо сложно, че аз никак не съм по шиенето. Крейзи, да покажеш наистина твоите творения и аз не знам едно копче да зашия Embarassed, та ти се чудя как си успяла да ушиеш на детенце, браво на теб smile3501

# 284
Ей, момичета, няколко дни не съм влизала и сега не мога да Ви изчета. То и няма как, тъй като Стела е все будна. Вече започвам да се притеснявам. За деня и се събират има - няма 3 часа съм, а за ноща най-много 7. Иначе е добре, но това неспане ме притеснява. Има ли други майки с такива бодърстващи деца?
Мариа ра, че каква е тази педиатъра? Нашата ли не е в час? Ние за 25 дни бяхме наддали 860 гр. Само на кърма сме и докито каза, че сме съвсем в норма и ни насърчи все така да си наддаваме. Това прави по-малко от 370 гр. за седмица  Thinking
Разбрах за срещата в Mall-a, но ние няма да можем да дойдем - поканили сме си гости. Хайде като се организира следваща ще се включим.
  bouquet Добре дошли на всички новодошли МАЙски майчета.
 Simple Smile Поздрави на всички двучесечни бебета и на всички, които имат какво да празнуват.
Усмивки от бебе Стела и мама.

Общи условия

Активация на акаунт