Днес как си изкарах ангелите-Алексчето се обрина по челото и му се поду окото и аз веднага реших,че е алергия,нали е предразположен,а и аз вчера съгреших с едни бисквити с шоколад.......абе оказа се,че е местна реакция от нещо си,алергичния обрив бил друг и генерализиран,вече му мина на детето,ама аз бая се стреснах и нали и гузна,че не мога да си подтисна лакомията.От това детето е супер нервно,даже не яде нормално,нерви се,пуска гърдата,след малко пак е гладен.....,но важното е,че не е алергия.
За срещата-по-добре да е почивен ден,а къде зависи от времето и часа на срещата,ако е много жега или студено-в мола,а ако е готино-в някой парк,аз в парковете не съм веща-все си се въртя из квартала.Всъщност за кой мол става дума-на Опълченска или на Хемус?
За ваксините,аз ще слагам убита полиомиелитна ваксина,другите от касата,днес докторката ми написа рецептата,но ще започнем от третия месец.
Мари,честит рожден ден!
Добре дошли на всички нови мами!
на новите майчета!
, а на бебешоците
, че "кака " ви Жасмина стана на 3 месеца.
,
/ и така... 

...

(
Здравейте милички.Сега се освободих и преди да си легна си викам-Я дай аз да си се отчета.
на

Ще видим дали татито ще се навие да купим, не са ефтинки, а и трябва да видя за САЩ дали имат шипинг.
на Мери! Да си ни жива и здрава
.
.