На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 95 871
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Прави сте, обаче хората не знаят и искат да се ориентират кое как е...кво като попитат? За стоките е същото. Темата е ьа споделяне на опит и мнения Simple Smile

Това Пейнирли е кашкавала на конци...поръчах да ми донесат.

# 646
  • Varna
Голям фен съм на Муратбей фирмата и никога не съм се разочаровала.

На първа страница с дебели червени букви май трябва да се напише, че чакането на границата не е по график, а както се случи. Близо е до акъла, че се чака повече през почивните дни, щото масово се хуква на пазар тогава. През седмицата както сме писали много пъти, положението е спокойно и се минава много набързо.

Абе, тази първа страница където са дадени толкова добри упътвания, що така народа масово я подминава newsm78 Rolling Eyes

Дойде ми и на мене времето за Едирнето, но обещавам, че първо ще мина през първа страница Simple Smile ако случайно съм забравила нещо за четири месеца.

# 647
  • Русе
DELTA_DELTA, че кой ли чете първа страница? То, много неща има написани там, ама...

# 648
  • ...живея на последния етаж...
Вие пък, първа страница. Всичко ,като курса на лирата, прогнозата за времето, цените на нафта и бензин, брошури, че и преводача даже, го има в гугъла. Ама някой трябва да го прочетееее.....

# 649
Лично на мен първа страница ми върши чудесна работа. Питам само в краен случай.

# 650
  • Варна
Как стои въпроса с картите за мигрос/кипа? На наши познати са им взели картата и цените са били без отстъпката на етикета. Отказали са да им издадат карти...

# 651
  • у нас
Как стои въпроса с картите за мигрос/кипа? На наши познати са им взели картата и цените са били без отстъпката на етикета. Отказали са да им издадат карти...
Къде се е случило това?

# 652
  • на морето
Вие пък, първа страница. Всичко ,като курса на лирата, прогнозата за времето, цените на нафта и бензин, брошури, че и преводача даже, го има в гугъла. Ама някой трябва да го прочетееее.....
Е ми то в такъв случай от темата няма голям смисъл, всеки да се рови в гугъл. Съгласна съм, че трябва да се чете първа страница, но и когато някой попита за стотен път нещо или подминете, или препратете към първа стр. Лично аз попитах за МТ дали има по-засилен контрол, отколкото друг път, защото шофьорът ни иска да обикаляме през Лесово.Благодаря на момичето, което ми отговори.
И да попитам за това лекарство, има ли го, искат ли рецепта и цена, ако може

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 14:22 от dodi

# 653
Това пейнирли на конци, не е ли същото, което продават насипно на Синия пазар. Ние миналата година си купихме два килограма от пазара, но го излапахме за отрицателно време..

# 654
  • Варна
Къде се е случило това?
В Мигроса на мястото на Кипа в Къркларели

# 655
  • ...живея на последния етаж...
dodi, прочети все пак по-внимателно какво съм писала. Става дума за променливи неща, които се променят и няма как да получите точен отговор. А с написан точен  въпрос в гугъл, веднага получавате точния отговор на конкретна страница в съответната тема в бг Мама.
Понеже повечето не могат да четат цяла тема назад, за тях го пиша.

# 656
Днес една приятелка ми каза, че някъде зад нашия хотел /Алтън хан/ в центъра до фонтана...май , че русалка беше....та зад хотела имало някаква жива риба, чистели ти я пред теб и я приготвяли както искаш и аууууууу, ама даже и бира в книжни пакетчета можело да си поръчаш. Имате ли информация за този ресторант, защото тя от 2 години не е ходила...

# 657
  • на морето
На границата на Малко Търново лири мога ли да купя с карта? Сто пъти съм купувала, но не съм обърнала внимание дали имат пост терминал.

# 658
  • Пловдив

И да попитам за това лекарство, има ли го, искат ли рецепта и цена, ако може
...............................................

има го, не искат рецепта, 118,94 лири
http://www.ilacabak.com/xigduo-xr-5-mg-1000-mg-56-film-kapli-tablet-19970

/И още нещо да допълня, въпреки че не питате за това/

Но, не го поддържат в наличност, защото диабетиците в Тр. го получават безплатно
Трябва да поръчаш в аптеката и да чакаш да ти го доставят . .... около 30 мин.

# 659
  • до едно тепе
Бяхме днес. Сутринта хванахме смяната на нашата граница и там почакахме, но на турската част минахме бързо. За КА става въпрос. Някак по- спокойно ми се стори навсякъде. Дали заради изборите или просто си е бил такъв деня, не зная. И в Кипа и после в Ераста нямаше много хора. Картата ми беше изтекла и на касата касиерката говореше перфектен български. Понеже беше маркирала вече един продукт, ни поиска да го платим и след това ни даде нова карта за остатъка от покупките,който хич не беше малко. Каза че в момента вече картите важат около месец.
На връщане чакахме 20 мин на турската граница и 45 на нашата. Масово колите, които минаха заедно с нас не ги ровеха, но една сръбска ги караха да извадят всичкия багаж и го преравяха чанта по чанта. Та може би е на късмет дали ще те нарочат нещо.
Лошото е, че отново нямаше на детето лекарството и дори не ми предложиха да ми го доставят, даже отказаха като попитах може ли. Аптеката беше на главната, за разлика от нея предния път в една малка и супернезаредена, намираща се в странична уличка, щяха да го направят, ако можеше да чакаме 1 час. Явно обаче си е до човек. Здраве да е, ще му го купя от тук.

Общи условия

Активация на акаунт