На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 403
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
В Марги, Айдън работи. В събота имаше поне 10 човека които чакаха за свободна маса.
Другият Айдън също работи, само, че е в уличката. Миналата седмица там вкусничко си хапнахме тавук тава с разнообразни мезета и вкусно хлябче, които не влизат в сметката. Стояхме почти до 22:30 и никой също не ни даваше зор, даже имаше още доста клиенти по масите, след като ние си тръгнахме

# 106
Инфо от вчера - Айдън на центъра си работеше. Тъй като прочетох тук, че не работи, обядвахме в този в Марги, обаче като минахме след обяд си работеше с традиционните опашки

# 107
  • Стара Загора
Работи си Айдън.
А иначе мога да препоръчам и Осман.

# 108
Момичета, споделете от къде сте купили тенджерите на Караджа, че ми останаха очите в тях.

# 109
  • Стара Загора
Момичета, споделете от къде сте купили тенджерите на Караджа, че ми останаха очите в тях.

Вероятно от Караджа. Simple Smile  (KARACA)
Има магазини в мола, в Марги, мисля и на главната.

# 110
  • Димитровград
Да Karaca има в МОЛ Ераста, в Марги аутлет и на Чилингер кадеси в центъра.

# 111
  • Пловдив
Работи си Айдън.
А иначе мога да препоръчам и Осман.

Пфу, ама съм шматка съвсем забравих, че този път ходих в неделя.
Хем ви слагах снимки от женския пазар. Така де, да си знаете - в неделя не работи
Извинявам се за недоразумението.

# 112
  • Варна
Макаче, глобена си! Солено!
Отидохме в Марги, изобщо не спряхме на центъра...
В Марги за втори път се убеждавам, че не са толкова добри. И джигера, и тавука бяха меки и не така добре приготвени. Порциите по традиция там са по-малки. Утре ще опитам да проверя дали това вече не важи и за централния. Октомври имаше подобна тенденция.
Междувременно се сдобихме с комплект прибори от Караджа - 24 бр. (вилици, лъжици, ножове и десертни вилици) за 129.90 (намалени от 399.90, което е маркетингов трик за мен, но...). За 44 лв. е супер.

# 113
Към всички решили да пазаруват,да се разходят или да свършат нещо в Турция:Не минавайте през М.Търново.Вали сняг,пътя е лош а снегорините само чистят,но не е опесачени!

# 114
Здравейте, изчела съм всичките теми. Информацията която споделяте е уникална. Предстои ми пътуване до Одрин с мъжо и приятелка, която иска кожено яке с голяма пухена яка - естествена кожа. Къде да търсим в центъра или по моловете? Благодаря ви

# 115
  • варна
Минавам само да се запиша в новата тема! На всички приятно прекарване и успешен пазар ! 🌹🍀

# 116
Здравейте! Да попитам някой може ли да ме упъти за магазини за плочки в Одрин и дали е Чорлу има такива. Предварително благодаря 😊

Миналата събота купихме плочки и гранитогрес за баня от тук:
https://www.google.com/maps/place/TRAKYA+BORU+SAN.+T%C4%B0C.+LTD … 5772188,18z/data=!4m12!1m6!3m5!1s0x0:0x3c6f6aed670ca2f3!2sTekzen!8m2!3d41.6585825!4d26.5764488!3m4!1s0x14b325626939d061:0xcd0a781557e723c8!8m2!3d41.6581931!4d26.5766888

Плочките са много добри - имитация на мрамор, релефни, изглеждат супер луксозно и са на цена 35ТЛ/кв.м. Такива плочи в България сигурно ще гонят 40-50 лв. Преди време бях купила от същия този магазин батерия за кухненската мивка - също с много добър дизйн с 5 години гаранция. Казаха, ако има проблем нося я и направо я сменят. Засега работи перфектно.

# 117
Моля, ако някой е ходил до Музея на здравето да ми каже откъде да минем. Гледах на Гугъл картата. Ще влезем от Свиленград. Може ли да се отиде до музея околовръстно, без да влизаме в града?

# 118
  • Димитровград
Ами то не се влиза  в града. На 7 минути от магистралата е :Виж

# 119
Към всички решили да пазаруват,да се разходят или да свършат нещо в Турция:Не минавайте през М.Търново.Вали сняг,пътя е лош а снегорините само чистят,но не е опесачени!

Ами....прибрахме се снощи в 18.00 точно през М.Търново...да, имаше смяг, но почистваха непрекъснато и нямаше никакъв проблем.Просто карахме малко по бавно!

Общи условия

Активация на акаунт