На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 440
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,някоя от вас да е срещала някъде препарат против мравки?! За Одрин става въпрос,а и къде?! Благодаря.

# 151
  • Стара Загора
Здравейте, искам да попитам за табла за игра дали знаете от къде може да се купи в Одрин.
Търся я за подарък и ми се иска да е една идея по-хубава и качествена от масовите, които се продават тук.

Предварително ви благодаря Simple Smile
Поздрави,

В Ераста най-долу, където е химическото чистене и шивача има магазин за всякакви джунджурии.
Там има страхотни шахове, не съм гледала специално за табла, но предполагам, че има. Проверете там.

# 152
Лалка, благодаря ти!

Може ли също да споделите кординати на магазини А101, понеже в гоогле ми излизат 4броя за Одрин, но нещо не ми съвпадат с адреса на този, който имам?

Мерси.

# 153
  • Димитровград
Изпреварвам въпросите за дежурните аптеки за месец март: Laughing
2,3 март
Скрит текст:
9,10 март
Скрит текст:
16,17 март
Скрит текст:
23,24 март
Скрит текст:
30,31 март
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 22:35 от papaone

# 154
Здравейте на всички! Предстои ми пътуване до Одрин в събота и неделя.Моля, да ме ориентирате къде се намира неделния пазар?
Благодаря, предварително!

# 155
Пазара в неделя /събота /е зад мол Марги.

# 156
Благодаря Ви!
Там дрехи , домашни потреби продават ли?
Или само за хапване има работи?

# 157
Здравейте, набързо да питам за хотел с ропъл вътрешен басейн в Одрин и отзиви, благодаря предварително 🌼

# 158
  • Тополовград
Моля ако някой е купувал от Баргело малки парфюмчета като писалки да сподели цената.

# 159
  • там където има винаги вятър
Благодаря Ви!
Там дрехи , домашни потреби продават ли?
Или само за хапване има работи?

Събота - в дъното на пазара домашни потреби, на 1-2 места май  имаше  newsm78 дрехи - гледаш нагоре... виждат се закачени  Peace

# 160
Някой купувал ли е медицинска козметика в Одрин и от къде? Имам предвид, кремчета, шампоани и други подобни продукти за деца и големи от марките Bioderma, Sebamed, Mustela.

# 161
  • Пловдив
Някой ще ми каже ли къде е Одрин?
Ееее,минавам уж за търпелив човек,ама ....

# 162
  • до едно тепе
Някой купувал ли е медицинска козметика в Одрин и от къде? Имам предвид, кремчета, шампоани и други подобни продукти за деца и големи от марките Bioderma, Sebamed, Mustela.
Има една много заредена аптека на центъра с мед.козметика. Цените са по-високи от тези в БГ. Себамед има в Гратис и Мигрос, но също не излизат по-евтино от тук. Освен ако не хванете някоя промоция. Аз лично си купувам от тук на децата Мустелата. От гела за къпане там имаше само на Стелатопия, а ние ползвахме обикновения.

# 163
Увеличението на лекарствата от кога се очаква, всички ли ще поскъпнат или определени групи?

# 164
  • Стара Загора
Лекарствата поскъпнаха от 19.02.

Общи условия

Активация на акаунт