На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 529
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
Не помня какво препоръчвахте за киселини?И този шампоан Зетион,за пърхут дали има балсам?

А от границата до Одрин има ли пътни знаци указателни за там?

Няма никакви знаци - не разчитайте на тях. Просто има един път в нивата и нищо друго. Ако се движите покрай реката няма начин да объркате. Няма ли река наоколо, значи сте тръгнали към друг град.
Упътването е много просто - следвайте следните стъпки
1. Напишете в гугъл - гугъл мапс
2. Влезте в гугъл карти
3. В горния ляв ъгъл мига маркер и чака да напишете къде искате да отидете
4. Напишете Одрин
5.С въртене скрол-ът на мишката увеличете изображението колкото е необходимо
6. В долния десен ъгъл на екрана ще видите малко жълто човече
7.  Представете си, че това сте вие . Вземете го с мишката и го сложете на улицата, която ви интересува.
8. Разгледайте знаците, магазините намерете интересни неща и споделете тук
9. Просто е, необходимите действия са точно толкова, колкото са необходими да влезете в този форум
10.Ако сте направили всичко описано в деветте точки , вече знаете, че се шегувам за написаното над тях. Турците имат невероятна организация на движението и перфектна маркировка - стига да има кой да я спазва. Като влезете в страната - изгасете дневните светлини- не са необходими.
За киселини вземам Rennie - по-ефикасно е от талцид, и по спомен беше по-евтино.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 19:38 от AnMary

# 451
Здравейте.Вчера от синия пазар си взех масло,но без да го опитвам на място .Днес ,когато го опитах ,вкусът му е различен от нашето домашно масло,тяхното е солено и не се топи в устата.Може ли да споделите какво масло си вземате от Одрин и какъв вкус има.Имам усещането ,че това което съм взела е смесено с нещо друго,а може и да бъркам все пак за първи път вземам от пазара.

# 452
Здравейте. Искам да ви попитам къде мога да разгледам брошурата на Кипа, търсих в сайта им, но не мога да намеря ?

# 453
1 стр ---- > Одрин ----- > има  линк към сайт за всички брошури

# 454
Здравейте.Вчера от синия пазар си взех масло,но без да го опитвам на място .Днес ,когато го опитах ,вкусът му е различен от нашето домашно масло,тяхното е солено и не се топи в устата.Може ли да споделите какво масло си вземате от Одрин и какъв вкус има.Имам усещането ,че това което съм взела е смесено с нещо друго,а може и да бъркам все пак за първи път вземам от пазара.

От Синия пазар купувам от вакуумираното на топки масло, мирише си точно на масло, вкусно и без добавена сол. Купувала съм и пакетчета от Мигрос на Sütaş. И това ми харесва. Досега не съм попадала на солено или с някакъв особен вкус или мирис.

# 455
Здравейте. Искам да ви попитам къде мога да разгледам брошурата на Кипа, търсих в сайта им, но не мога да намеря ?
Кипа вече не съществува. Кипа е купен от Мигрос. Така,че разгледайте брошурата на Мигрос.
https://www.migros.com.tr/money-indirimli-urunler-dt-5?sayfa=1

# 456
Кипа вече не съществува. Кипа е купен от Мигрос. Така,че разгледайте брошурата на Мигрос.
https://www.migros.com.tr/money-indirimli-urunler-dt-5?sayfa=1

Много благодаря за отговора

# 457
  • до едно тепе
Масло последно купих от Мигрос. На Torku. 1 кг пакет. На някаква промоция беше мисля около 45 лири. Нарязах на 4 парчета и мушнах във фризера. Много беше хубаво.

# 458
Здравейте! Другата седмица в събота сутринта, ще пътувам за Одрин, там ще съм 3 дни. Интересува ме има ли някакъв пазар за дрехи, кога е, на добри пари ли са дрехите сега и има ли реплики. Освен разходка бих искала да го съчетая с малко шопинг, а знам че има доста неща на добри цени. Бихте ли ме постветвали къде да отида Simple Smile)
Къде отседнахте и доволни ли сте?

# 459
Здравейте,имам въпрос към тези,които са отсядали в хотел Unisite.Пише,че настаняването е от 14 часа,но може ли да отидем по-късно или трябва предварително да се уведоми хотела?Докога е прието да се запази резервацията?
Настанявали сме се и в 10 сутринта Simple Smile стига да има свободни стаи не правят проблем. Когато обаче ще се настаним по-късно обикновено използвам формата през booking и пиша кога ще се настаним - последния път беше около 20.30 ч.

# 460
  • Пловдив
Интересна тема, благодаря за всичко споделено в нея! Flowers Hibiscus

Прочетох цялата последна тема. Като много от новопишещите и аз ще попитам заслужава ли си човек да отиде на пазар в Одрин или Лозенград, за да си купи златно бижу, освен другите стоки за ежедневна употреба - зехтин, течен сапун, прахове за пране и т.н.? Златарски магазини предполагам има доста, поне аз имам такъв спомен от далечната 2002 година и Кушадасъ, но в мол ли е по-сигурно да се пазарува или пък в магазин на търговска улица?
Предварително благодаря!
Заслужава си - за златното бижу, но трябва да знаете малко поне турски, да се разговорите с продавача, и да се спазарите. Също така ще е добре да имате интернет и да видите колко е курса в момента.
С тези две условия гарантирам сполучлива сделка, иначе може да ви излъжат.

# 461
  • до най-прекрасния мъж
Аз купувам масло само от Мигрос - Sutas, Sek, Pinar, Icim, Torku - пакети по 1 кг в зависимост от това кое към момента е намалено. Всички са много хубави и миришат на истинско масло. Точно снощи довърших един пакет Sek и започнах Icim. Съхранявам във фризер и вадя по малко, колкото ми е необходимо в момента. От пазара може и да е хубаво, но аз избягвам.

# 462
На пазара може и да има хубаво и истинско,но аз попаднах на нещо между маргарин и масло ,понеже беше ванумирано нямах възможност да го опитам.Снощи ,когато реших да правя баница(корите на пазара са страхотни) се оказа ,че не чисто масло.Ако имате възможност опитвайте всичко ,което пазарувате от синия пазар.

# 463
С мъжът и детето ми искаме, да идем до Одрин с две нощувки по Великден ,препоръчайте ми хотел,  моля! Държа на чистота и паркинг.
Здравей,
аз препоръчвам RYS.

http://www.ryshotel.com/

# 464
Дадоха ми карта за отстъпка в магазина на US Polo , който е Мол Ераста.
Някой може ли да ми обясни каква отстъпка се ползва с тази карта и важи ли тя и за магазина, който е в Марги аутлет?

Общи условия

Активация на акаунт