Отговори
# 570
Стомахът е раздразнен от повръщането. Колко пъти на ден ти се случва? Обърни се към лекар, защото нещата бързо се задълбочават, а стомъхът изключително бавно се стабилизира. Възможно е и да касае hypermesis gravidarium.

# 571
Стомахът е раздразнен от повръщането. Колко пъти на ден ти се случва? Обърни се към лекар, защото нещата бързо се задълбочават, а стомъхът изключително бавно се стабилизира. Възможно е и да касае hypermesis gravidarium.

Повръщам по един път само в деня пред два дни,понякога три не е често,но за втори път ми се случва да има червено приличащо на кръв

# 572
Здравейте, момичета. Току що бях на преглед, бебчето е пораснало 3,4 см. Отговаря си на седмиците 10 с. и 1 ден, много се радвам. Предписаха ми огестан

# 573
И аз започнах да имам проблеми със стомаха между 6-7 г.с. - страшни изгарящи болки и докато хапна ми е зле, после като ям ми стане тежко и още по-зле, и за фон ми се гади постоянно... чудо беше. Но до повръщане не стигнах. Едвам си превъзпитах стомаха и сега съм ОК (10 гс).

Иначе фолиева пия на обед, след като хапна, за да се усвои по-добре.

# 574
Здравейте и от мен. Късно се включвам, даже исках да си изчакам прегледа в понеделник, но не издържах 😊 В 8 гс. съм, първа бременност, след стимулация и дълга подготовка от репродуктивния специалист, че няма да се получи и ще стигнем до инвитро. С поликистоза съм и нефунциониращ яйчник. Моят тест никога не показа две черти 😊 Отидох в спешния кабинет с ужасни болки в корема и яйчниците, мислейки че имам спукана киста, където ми казаха, че съм бременна в 6 гс. Пуснаха ми изследвания, тсх ми беше 5,7 и спешно ме пратиха при ендо. И така, досега не успях да се зарадвам изобщо и на никого не споделих. Както се казва, тук ми е сефтето 😊

# 575
Noir elle, от сърце ти желая всичко да е наред и да имаш спокойна и здрава бременност! При кой ендокринолог ходиш, ако си от София?

# 576
Момичета Simple Smile бяхме писали по-рано ,но пак да попитам , че вече сме повече . Как мислите гел лака дали е безопасен за бебчо ? Има ли такива от вас , които спират да го използват след положителният тест или продължавате ?

# 577
Аз продължих,  даже вчера бях. Попитах маникюристката и тя ми обясни че ако лампата на печката е с Led осветление няма никакъв проблем, а другите облъчвали, но нищо сериозно.

# 578
Аз за лед лампата не съм чувала , четох за самият лак и проникването му . Макарче това е малко количество  , та се чудя .

# 579
Аз спрях. Засега ще ходя само да ми ги оформя, но просто имах нужда от почивка, тъй като 2 години не съм спирала с гела, а ноктите ми сега са станали съвсем тънки и чупливи. Малко да се поправят и ще ходя пак малко, до 9-тия месец и ще спра пак, че нали за раждане ноктите трябвало да са без лак.
Иначе и моята маникюристка каза, че не е вредно.

# 580
Момичета Simple Smile бяхме писали по-рано ,но пак да попитам , че вече сме повече . Как мислите гел лака дали е безопасен за бебчо ? Има ли такива от вас , които спират да го използват след положителният тест или продължавате ?

Ако не съдържа methyl methacrylate monomer, няма никакъв проблен да се ползва гел лак.

Аз започнах с гел лакове по време на предната бременност, от няколко години се правя сама и ще продължавам. Не почивам. Без лак ноктите ми се чупят и цепят. Само с лак са здрави.

Последния месец бях с френски маникюр, за да се виждат ноктите, ако се наложи по време на раждането. При промяна в цвета им се съди за определени проблеми.

# 581
Аз не съм имала проблеми. С миналата бременност ходих няколко дни преди да родя никой не ми е правил забележка.. Може би зависи от доктора.

# 582
Noir elle, от сърце ти желая всичко да е наред и да имаш спокойна и здрава бременност! При кой ендокринолог ходиш, ако си от София?
Много благодаря! Ще пиша пак в понеделник. От София съм - отидох при д-р Начев. Много внимателен и обяснява подробно, засега нямам други наблюдения.

# 583

Повръщам по един път само в деня пред два дни,понякога три не е често,но за втори път ми се случва да има червено приличащо на кръв
А да си яла нещо червено? Аз така си
изкарах ъкъла с необелена червена ябълка. Ако не си яла нещо очевидно червено, кажи на лекар. Ако наистина е кръв да вземе мерки.

# 584
Здравейте и от мен. От петък и аз съм с хрема и болки в гърлото- пия си само витамините които ми предписа АГ-то Елевит- съдържат рибено масло, и се надявам да ми вдигнат имунитета. Взимам витамин Ц + ZN, пръскам и капя в носа клеева тинктура. Надявам се да минава бързо, понеже комбинацията запушен нос, гърлобол, главоболие и гадене Хич не ме кефи 🤧😷
Относно гел лака не мисля че има някакви проблеми. Предната бременност през цялото време си ходих на маникюр, преди раждането пак се лакирах и само си скъсих ноктите, за да ми е по-лесно да обслужвам бебо 😉 Не се филмирайте излишно ✌🏻
Привет на всички нови мами!
И аз бих искала да вляза във Фейсбук групата 😊
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт