Отговори
# 555
Аз смуча лукчета, но не знам до къде ще се докарам, защото имат захар, а и без това липсата на слюнка предразполага към кариеси. С много четене, намерих един спрей за овлажняване на гърло Оливо кап, който е 100% натурален, но все пак не пише изрично, че може да се ползва от бременни. Писах едно запитване до производителя и ще попитам в аптеката. Добри отзиви има иначе. Ще взема и тези бонбони, благодаря Simple Smile

# 556
Здравейте,момичета! Искам да ви попитам кога пиете фолиевата киселина? Моята гинеколожка ми каза сутрин на гладно,но с това гадене и повръщане някак си не успявам и я приемам по обяд .

# 557
Здравейте,момичета! Искам да ви попитам кога пиете фолиевата киселина? Моята гинеколожка ми каза сутрин на гладно,но с това гадене и повръщане някак си не успявам и я приемам по обяд .

И аз така, изчаквам, докато ми мине лошото, че иначе я повръщам. Няколко дни не бях повръщала, но вчера и днес се започна наново. А вчера ми беше лошо цял ден, а обикновено ми минава по обяд.

Някоя от вас има ли проблеми с венците? Моите започнаха да кървят много неприятно, когато мия зъбите.
А кожата ми е станала изключително суха и се чудя с какво да се мажа вече...

# 558
  • Наблизо
Аз пък някой път забравям да я пия сутрин и пия като се прибера..Дано не е фатално.

# 559

И аз така, изчаквам, докато ми мине лошото, че иначе я повръщам. Няколко дни не бях повръщала, но вчера и днес се започна наново. А вчера ми беше лошо цял ден, а обикновено ми минава по обяд.

Някоя от вас има ли проблеми с венците? Моите започнаха да кървят много неприятно, когато мия зъбите.
А кожата ми е станала изключително суха и се чудя с какво да се мажа вече...

Относно венците, аз си имам този проблем и преди да забременея. Стоматологът ми беше предписал една вода за уста (изцяло билкова),леко неприятна е ,но доста стяга венците и на мен лично ми помага.Казва се "ALSYPIN", oколо 5 лв. е.

# 560
Това означава ли, че останалите марки вода за уста (които не са билкови) не са препоръчителни по време на бременност? Например Листерин?

Не ги поглъщаме, така че не се бях и замисляла, че може да са вредни...?

# 561
Това означава ли, че останалите марки вода за уста (които не са билкови) не са препоръчителни по време на бременност? Например Листерин?

\

Честно казано не съм се консултирала с гинеколога си, тъй като и преди да забременея и след това, ползвам тази.
Просто имам непоносимост/алергия към 90% от всички медикаменти и гледам всичко , което приемам да е на билкова основа, дори и устата за вода Grinning

# 562
Благодаря, Еni!

Аз ще попитам на следващия преглед и ще споделя тук ако док спомене потенциални вреди. Вярвам, че ще е полезно да се знае Simple Smile

# 563

Пия я когато мога.

# 564
Аз я пия към 11 и половина сутринта след като съм закусила. Нямам проблеми с венците, но мъжът ми вчера беше втрещен какъв дъх имам, а аз нищо не усещах 😁 Каза, че всичко такова странно го отдавал на бремеността 😁 Почвам да използвам една вода за уста на билка, дано помогне. Иначе не ми се гади, нито повръщам, но продължавам с вкусовите приумици. Днес ми се яде едно, утре вече не ми се яде..

# 565
  • Наблизо
Охапи и аз съм така с яденето.Онзи ден си направих баница,ядох - вкусно.Вчеря се опитах да ям пак и направо ми се гадеше то нея.Ще се хвърля Sad

# 566
Здравейте мами,искам да попитам имате ли проблем с гаденето и повръщането?
Сутрин е направо ужас и също така с извинение дали е нирмално да повръщам жълто и червено все едно кръв ?

# 567
Здравейте мами,искам да попитам имате ли проблем с гаденето и повръщането?
Сутрин е направо ужас и също така с извинение дали е нирмално да повръщам жълто и червено все едно кръв ?

Здравей!
Аз повръщам само сутрин и е много гадно, защото няма какво да повърнеш фактически... Повръщаш стомашни сокове най-вероятно. И аз съм така, без червеното, но хич не е приятно.

# 568

Здравейте, и аз съм много зле с венците. На мен ми предписаха червената астера
(не е билкова). Само, че зъболекаея ми каза 1 месец да жаборя и 1 месец да почивам заради бременността.

# 569
Аз с миналата бременност повръщах постоянно още от 6г.с и нещата се успокоиха чак към пети месец. Сега съм малко на тръни , че наближавам заветната седмица и дано ми се размине гаденето. Още ми държи влага как си бях сложила една кутия с пликчета за повръщане и салфетки в колата и само чаках да стигна до някой по-дълго държащ светофар 🙄😂
В този момент си признавам, че KFC ми помагаше , но само определени неща (не го повръщах поне). Ако много повръщате препоръчвам по една чаена лъжичка вода със сол и вода със захар против обезводняване🙂

Общи условия

Активация на акаунт