Отговори
# 60
Съжалявам много, Tulipany! Confused
Дано скоро се похвалиш пак и всичко бъде наред!!! Успех! Hands Pray

От това и от кухо яйце засега най-много ме е страх и мен....

# 61
Много съжлаявам, че така се развиха нещата при вас! От все сърце ви желая още следващия месец да се запишете в отчетната група и всичко до края да е безпроблемно!❤

Лили, ти оздравяваш ли?

# 62
Памперс, да, пооправям се вече. Ама съм се вкарала в някакъв филм... Тая сутрин гърдите не ме болят толкова много, както досега и се чудя нормално ли е, или има някакъв проблем.... Започнах да се шашкам...

# 63
Радвам се.
И моите не са толкова напрегнати вече.

# 64
Радвам се.
И моите не са толкова напрегнати вече.

Надявам се тогава, че е нормално. Аз и без това днес ще ходя до личната, та ще питам Grinning

# 65
Tulipany, Mimi, много съжалявам! Стискам палци скоро да се похвалите отново и всичко да е наред! Hug

Памперс, Лили, и аз се шашкам когато стана сутрин и не усещам да ме болят гърдите, но вечер двойно ме болят. Явно е нормалнода има моменти, когато малко се отпускат. 

# 66
Още от сега започнах да не търпя нищо на корема си. С предната бременност бях пак така и издирвах все памучни дрехи с ниска талия. Към момента нямам такива в гардероба и ми е голяма мъка обличането. Като ме стиска панталона и още повече ми се гади. Ще вадя роклите май въпреки студа.

# 67
  • Сливен
Здравейте момичета, днес видях 2 чертички след 6 дни закъснение. Малко ме е страх, защото имам момиченце на 1 година и 1 месец. Това не ми беше в плановете, но добре е дошло. Мисля другата седмица да отида на лекар, по мои изчисления терминът ми е на 04.11.2019 г. Лека бременност на всички.

# 68
natasha1987 и аз съм с момиченце на 1 година и 1 месец. Купона ще бъде пълен!

# 69
Няма да ви е лесно, но поне всичко ще отмине на куп. Аз тъкмо се почувствах човек и хайде пак всичко от начало...Едно десетилетие ще ми мине залепена денонощно за някой ревльо с всички прилежащи "екстри". 😂

# 70
Точно това исках докато съм хванала вълната, че после свикна ли на поспиване край..няма навиване 😀 Има ли вече група във фейсбук?

# 71
Няма ФБ група.

# 72
  • Наблизо
Здравейте. Да се включа и аз. 5 деня закъснение и положителен кръвен тест.
Не сме го планирали,леко съм се паникьосала,но мъжът ми е много щастлив и ентусиазиран и аз покрай него се освестявам.
Засега ме боли кръста като при цикъл и гърдите ми са напрегнати.Нямам никаква представа какво да пия като витамини - ако някой може да ме осветли.
Благодаря!

# 73
Хубаво е да повториш кръвния след 48 часа Simple Smile и може да пиеш фолиева киселина

# 74
Здравейте, момичета! Аз видях двете чертички на 28 февруари. Закъсня ми с два дни, но усещах че "нещо става". Направих теста и се оказаха две ясни черти. След два дни го повторих и резултатът беше същия. Не бързам да се радвам, защото имам един спонтанен аборт, та приемам,че нещата са динамични... Ако всичко е наред, смятам да родя второто си детенце в "Селена" - Пловдив,където се роди и първото ми детенце. Имало нови АГ по здравна каса там. Някоя от вас знае ли кои са? Освен Петрова, Ставрев-младши, Георгиев, Станева, имате ли информация кои са другите?

Общи условия

Активация на акаунт