Отговори
# 120
Здравейте, записвам се в темичката с положителен кръвен тест, все още не съм била на лекар, мисля в 6-та или 7-ма седмица да отида. Единственото неразположение за сега са болките в кръста Sad, някой друг има ли ги аз ако стоя права повече време и после ме боли много? С първата бременност не си спомням дали ме болеше толкова рано.

# 121
Добре дошла!

И аз съм така с кръста. Много ме боли, особено като се натоваря повече, като походя повече, като стоя права повече, особено пък ако съм седнала на някоя неудобна мебел... Не се търпи. И на мен ми е странно, че толкова рано започнаха болките.
 Иначв от няколко дни се опитва да ми се гади, но засега слаба работа.
А с хормоните какво става от два дни насам.... Станала съм изключително изнервена, избухлива и ревлива..

# 122
Добре дошла Saki!

Мен приятелка ме спаси със съвет да пия таратор (без чесън) и днес съм много по-добре от предходните дни. Дори успях да се надигна от леглото.

# 123
Памперс, радвам се, че си намерила някакво решение. Дано се поуспокоят вече нещата! Hug

# 124
Аз пия освен витамини и отделни магнезий, малко ме успокоява, но не за постоянно.
Добре дошла!

И аз съм така с кръста. Много ме боли, особено като се натоваря повече, като походя повече, като стоя права повече, особено пък ако съм седнала на някоя неудобна мебел... Не се търпи. И на мен ми е странно, че толкова рано започнаха болките.
 Иначв от няколко дни се опитва да ми се гади, но засега слаба работа.
А с хормоните какво става от два дни насам.... Станала съм изключително изнервена, избухлива и ревлива..

# 125
За гадене и повръщане. Едвам пиех по глътка вода. Вчера за целия ден успях да изям само една ябълка. Бях на път да се обезводня. Тараторът направо ме спаси.

# 126
  • Наблизо
Аз пък днес изядох едно парче чийзкейк в биосладкарница - печен във фурна,но се сетих после че съм бременна ... Мислите ли че може да има проблем?
Иначе и на мен малко ми се гадинот време на време но нищо особено.Имам нормален апетит,но поръчвам всякакво месо доста печено.

# 127
Момичета вие в коя седмица ходихте за пръв път на преглед?

# 128
Момичета вие в коя седмица ходихте за пръв път на преглед?
Аз ще ходя чак в 9 седмица.
В края на 6 седмица, най-добре 7, ще се види сърдечен ритъм. Преди това няма смисъл да се ходи.

# 129
Аз отидох при 1 ден закъснение, доктора ме викна, хем че му казах, че ми се вижда рано. Видя се плодно сакче. През седмицата ще ходя пак, за да видим ембрионче в сака вече.

# 130
Здравейте, момичета Simple Smile
Добре дошла Saki. Аз ходих седмица след закъснението и се видя малката точица. Миналата седмица пак ходих и се видя пулс. След 3 седмици пак съм на преглед и нямам търпение вече. Simple Smile

С гаденето е слаба работа и при мен. Два дни поред около обяд ми ставаше лошо, но вчера и днес нямам такива симптоми. Но пък съм с много лошо главоболие.

Pampers, таратор и на мен ужасно много ми се яде Simple Smile Важното е, че ти помага за гаденето. Дано бързо отмине.

# 131
  • Наблизо
На мен как ми се догадииии този следобед и веднага и главата ме заболя.
Отделно имам гадни болки все едно някой ме бута с пръст по корема,ако не е това все едно ми идва менструацията.Подула съм се и едвам си закопчаван ботушите,а по принцип са ми широки.
Аз не съм го видяла още, имам час за 19ти,тогава ще съм в 7ма или 8ма седмица и трябва и пулс да има.
Дано всичко е наред.

# 132
Момичета, вчера бях на преглед, чухме сърчице Heart  Беше прекрасно .
Днес влизам в 7 г.с. , обаче едно нещо много ме притесни, казаха ми , че бремеността ми се развива прекрасно, че нямам никаква база за тревоги, просто трябва да не вдигам тежко, да не водя полов живот и да пия 3 по 1 но шпа .
Имало някакво малко "отлепяне" , просто като чух думата "отлепяне" полудях и в ума ми кънтеше само и еиднствено тя , лекарката ми каза, че няма проблем няколко пъти. Вие какво мислите, случвало ли ви се е подовно нещо ? Нямам зацапвания , имам леки болки в корема ниско долу, които казаха , че са "нормални" в началото на бремеността ..

# 133
Здравейте, аз сега бях на преглед. Видя се сакче 2 см, термин 03.11, 6 г. с. Но не видяхме точица вътре и ми е притеснено. Питах доктора 2 пъти дали всичко е наред, той каза да, всичко било нормално, отговаряло си на седмиците, сакчето било с хубава форма, добре закрепено.... Но ми е притеснено въпреки това. Аз мислех, че вече ще се види точицата... На 26-27 март ще ходя пак, та дано всичко е ок.

# 134
Лили, аз за това не ходя на лекар още. Прекалено рано е да се види всичко хубаво, а не ми се разкарва през седмица и само да го мисля.

Никол, довери се на лекаря, изпълнявай каквото ти е заръчал и всичко ще бъде наред.

Аз още съм вързана за леглото. Чакам си утре срещата с личния с огромна надежда да ми изпише нещо, което поне да намали гаденето. Тази седмица съм сама с дребния и нямам никаква идея как ще го гледам като себе си не мога да обслужвам дори. Ще му се наложи да се оправя сам.

Общи условия

Активация на акаунт