Отговори
# 255
Аз съм на Омега 3, Витамин Б12, Витамин Д и фолиева киселина. До онзи ден приемах и магнезиев оротат, но в друга тема писаха, че било вредно в начална бременност и го спрях за момента. Ще се консултирам с АГ-то преди да продължа.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 20:38 от Dark_Chocolate

# 256
Аз съм на pregnacare от 2-3 месеца, с първата ги пих цялата бременност и с тази ще продължа сигурно.

# 257
Dark, какви са тези черни мисли...имаш ли основание за притеснение? От сърце ти пожелавам всичко да е наред Hug

# 258
Ема, благодаря, дано! Редактирах се, за да не става много черногледо Ill

# 259
Ема, благодаря, дано! Редактирах се, за да не става много черногледо Ill

Мислех, че само аз съм така... И аз като теб все се притеснявам и си мисля най-лошото понякога.... Направо се ядосвам на себе си, ама пусти страх.... Утре съм на преглед, надявам се, че всичко ще е наред!!!!

# 260
Лили, Дарк, разбирам ви, момичета. Нормално е, сигурна съм, че всички имаме такива помисли, но се опитваме бързо да ги прогоним. Стискам ви палци утре за прегледите.

# 261
Момичета, кратък въпрос - имате ли проблем със стомаха? Аз нямам гадене, но пък ме приболява стомах и малко корем; а хранителният режим не съм го променяла.

Относно добавките - само фолиева. Преди пиех ДХА, но го спрях като разбрах.

Успех на всички! Дано чуем силни сърчица! Heart

# 262
  • Наблизо
При мен ми е тежко след някои хранения,ако съм била много гладна преди това.Изобщо не държа на глад сутрин и по обяд,иначе се почва отвратително къркорене.
Появи ми се и обсъждания запек..
Иначе като цяло съм добре,гърдите ми също не ме болят от няколко дни..
Дарк,защо говориш така - дали има още бременност?Зле ли ти е?

# 263
С предната бременност много ме болеше стомаха. Особено след като хапна беше ужас. После ме хвана запека. Временно е всичко.

# 264
И аз като хапна след това ми е много тежко, а като количество си е същото като преди Sad. Иначе аз и с първата си имах диария и сега няма да ме подмине.

# 265
Момичета, съжалявам за черногледството. Обременена съм от една биохимична бременност, оттам са ми притесненията.

Аз май предпочитам диария пред запек. Поне се причистваш Joy

River, защо си спряла ДХА-та? Аз пък четох, че е добре за развитието на бебето и умишлено си взех Омега 3 с повече ДХА

# 266
  • Наблизо
Няма да се шашкаш Дарк! Всичко ще е наред! Simple Smile
Аз пия някакъв комплекс витамини с всякакви Бта,С и т.н. от миналата седмица. Тази седмица съм на лекар и ще попитам дали е добре.
Стискайте палци да го видим и да имаме сърчице - ще вляза в 7ма седмица.

# 267
Ами аз ще си чакам прегледа при доктора, при който ходя на частно.
Днес ходих при една лекарка в моя град само заради болничен, но апаратурата ѝ е под всякаква критика просто.... На нейния ехограф се виждаше толкова размазано и мъгливо..... И прегледа беше точно 1 минута, не ми даде снимка, каза само всичко е наред, ще чакаме ембриончето да стане по-голямо, за да го видим по-хубаво.... Ама дали е видяла ембрион, дали не е, аз нищооо не успях да видя.... Просто съм без коментар.
Затова прегледи на частно, за да съм спокойна и това е. Ще си чакам другата седмица и ще се моля да се чуе пулс тогава вече, и ще гледам да съм по-спокойна.

# 268
И аз май предпочитам диария, след мъките ми от последните дни...
Иначе от снощи и мен доста ме понаболва корема ниско долу. Втълпявам си, че е нормално. Дано е така.
Гладът и при мен се появява внезапно и не се търпи ако не хапна нещичко. Но и бързо се засищам.

# 269
  • Варна/Благоевград
Момичета всички вие ли вече отидохте на доктор? Аз влязох в 6 седмица, разбрах събота, но още не съм ходила. Ще се прегледам на частно при определен лекар?  Мислех да отида другата седмица към сряда, четвъртък късно ли е? Тогава по мой изчисления ще съм 7 седмица към средата май. Като изключим киселините, който ме тормозеха, но изчезнаха от два дни и това, че спя много неспокойно съм много добре, уж.  Имам една специфична лека тежест в корема от време на време, но казват че е нормално. Много се наплаших, че в 5-6 седмица някога не се виждало още нищо и като се знам каква съм паника, затова реших да изчакам с доктора ... Много ли ще закъснея ако отида тогава?

Общи условия

Активация на акаунт