Отговори
# 480
А аз си мислех, че няма да има прокървяване, явно съм била в заблуда.

Лили, аз вече не знам кога са ми евентуалните дати на цикъла Grin Вкарала съм си календара в режим на бременност Blush

# 481
Здравейте мами и моя термин е през ноември, искам да попитам понеже се водя на временен трудов договор( по заместване-,майчинство), имат ли право като разберат че съм бременна да ме уволнят  питам понеже не съм запозната.. Благодаря предварително Simple Smile

Да, могат. Аз така загубих работата си с предната бременност. Ако обаче успееш да опазиш тайната до 4ти месец и после да си пуснеш болничен, то по време на болничния не могат да направят нищо. Аз за жалост стартирах с тежка бременност, болничният свърши седмици преди 45-дневния и веднага ме отстраниха от работа.
Има безплатни консултации в Агенцията по трудова заетост (май така се казваше). Иди да ти дадат съвет как да постъпиш.

# 482
И аз . А пия в големи количества ... оказа се отлепено леко сакче и хематом , който трябва да се изтече . Въпреки наистина пак казвам големите количества прогестерон ... утрогестан , дуфастон и ампули .

А аз си мислех, че няма да има прокървяване, явно съм била в заблуда.

Лили, аз вече не знам кога са ми евентуалните дати на цикъла Grin Вкарала съм си календара в режим на бременност Blush

# 483
  • Наблизо
Моята докторка каза,че е напълно нормално боклите в корема,тези които приличат на корти менструация.Не се шашкайте,това било до 4тия месец.

# 484
Моята докторка каза,че е напълно нормално боклите в корема,тези които приличат на корти менструация.Не се шашкайте,това било до 4тия месец.

Не само. Аз ги имах цяла бременност. Особено около датата, когато трябваше да ми е цикъла.

# 485
  • Наблизо
Хаха чудно.Дано да свършат хахаха.
Аз реших да не се шашкам вече за храната.Внимавам колкото е нужно,ям всичко добре препечено и толкоз.Надявам се да ни е писано да сме здрави с бебетата и толкова. Иначе направо се побърках - това не яж,онова не яж , то нищо не остана да ям! Само препечено като подметка месо и картофи и спагети.Ами мерси съм.

# 486
Здравейте, момичета. Аз тази вечер ядох като за 5-ма, толкова вредни неща изядох-сладки и тестени, че след това и 2 луканкови пръчици /знам, че не трябва, но не Издържах.. /сега корема ми е като бременна в 5 м. 😀😀😀

# 487
    То и аз днес не се спрях и направо се чудя как още не съм качила килограми. Иначе и моето коремче е доста голямо, но то от голямо си тръгна...
    mmoira, освен прогестероновите препарати какво друго ти изписаха?

# 488
И но шпа , аз накрая лежах и в болница на системи .

То и аз днес не се спрях и направо се чудя как още не съм качила килограми. Иначе и моето коремче е доста голямо, но то от голямо си тръгна...
    mmoira, освен прогестероновите препарати какво друго ти изписаха?

# 489
  • Варна/Благоевград
Здравейте момичета за мое съжаление окончателно се описвам от темата за жалост, макар че ще ви чета. При мен след зацапването и отрицателния ми тест се оказа биохимична бременност... За бога дори не знаех, че съществува такова нещо... Цикъла ми обаче още не е дошъл и се разбрахме с лекаря да изчакам 15 дни и ако не ми дойде ще го предизвика. Единственото хубаво е, че каза че всичко ми е наред, нямам кисти или някакви други проблеми и каза, че щом от първия месец съм забременяла значи и аз и мъжът ми нямаме проблем и съм обнадеждена... Disappointed  Дано скоро се получи и този път остана бременна до края.... Има ли от вас някоя с подобен случай?

# 490
Сисонка, съжалявам!
Желая ти скоро отново да се запишеш в някоя отчетна тема и всичко да е наред до края.

В темата за бебеправещите има много дами с биохимични бременностти и дами, изчакващи преди отново да започнат с бебеправенето. Темата е динамична и много приятна. Препоръчвам ти да се запишеш при тях за кураж, раздумка и утеха.❤

# 491
Сисонка, съжалявам! Моята първа бременност беше биохимична. Приключи в началото на 5 г.с.  На 02.02 прокървих, на 04.02 се изчистих, и на 24.02 видях двете чертички. Гинекологът ми ни даде зелена светлина, нямаше нужда да правим пауза в опитите.

Обаче сега съм много притеснена...от днес не усещам гърдите ми така тежки и наляти Sad На преглед съм чак в сряда и ми минава най-лошото през акъла Sad

# 492
Сисонка, много съжалявам! Стискам палци и ти пожелавам успех. Дано скоро видиш пак така желаните 2 чертички!

Шоколадче, обаче и ти си паника като мен... Hug Спокойно, и мен вече не ме болят така гърдите, четох, че е нормално симптомите да се появяват и изчезват. Четох и темата на октомврийките, и те към 8-9 г. с. се оплакваха от същото.

Мен пък и днес лекичко ме наболява корема. И вече втори ден няма гадене, няма повръщане...

# 493
Аз съм с отрицателен резус фактор, мъжът ми е с положителен. Не е голяма работа (вече, по времето на баба ми е било зле). Биха ми инжекция след раждането, надявам се да е свършила работа. Четох, че в 28 седмица също се бие, но моето аг каза, че няма нужда.

# 494
Паника съм, Лили 😄 Надявам се да е нещо временно. Иначе продължавам да нямам други симптоми

Общи условия

Активация на акаунт