Отговори
# 540
Тони, радвам се много за сърчицетео. Ако не бъркам, се беше притеснила на последния преглед, та днес с добри новини Simple Smile

Иначе аз си слагам Утрогестан - 2х2. Много ми е неприятно и се бях замислила да ги приемам орално, но чета, че може да доведе до гадене, а то при мен липсва и хич не ми се рискува Stuck Out Tongue Winking Eye

# 541
Аз слагах, понеже имах съвсем малко отлепване.
И аз бях на преглед днес Simple Smile Пусна ни да чуем сърчице. Аз понеже до преди 2 дни повръщах и все още ми се гади, ми изписа Утрогестан да слагам вагинално за всеки случай, заради напъните. Някой слага ли си? Реално спрях да повръщам поне към момента ама...

# 542
Аз също пия утрогестан заради отлепване , при мен беше с кървене и после със зацапване та опция за мен е само оралният прием .

Saki_90 колко отлепяне имаше ? Имаше ли кървене/зацапване ? За колко време  всичко се нормализира ?

# 543
Тони, радвам се много за сърчицетео. Ако не бъркам, се беше притеснила на последния преглед, та днес с добри новини Simple Smile

Иначе аз си слагам Утрогестан - 2х2. Много ми е неприятно и се бях замислила да ги приемам орално, но чета, че може да доведе до гадене, а то при мен липсва и хич не ми се рискува Stuck Out Tongue Winking Eye

Хихи, не съм била аз, но няма проблем. Да, май вагиналния "прием"еи за мен сега е по-добрия вариант 😁 Simple Smile))) Просто си викам, че спрях да "напъвам" толкова от 2 дни, но превантивните мерки понякога не са излишни и ги започвам от тсзи вечер:)

# 544
Извинявай, обикновено проверявам преди да пиша, но този път ме домързя да ровя назад в темата Ill
Дано е попреминал този период с повръщането. Blush

# 545
Даниел Георгиев е доктора, не че не съм доволна но не е много приказлив. И аз слагам утрогестан още след доказана овулация 2х3. Но се чувствам добре, нямам оплаквания.

# 546
И аз съм на Утрогестан, 2х1 през устата.
За всеки случай ми го изписа още в началото, не съм имала проблеми.
Питах доктора днес до кога трябва да го пия, той каза до 12 г. с. включително.

# 547
Здравейте и от мен! Simple Smile
На 27г. съм и това ми е първа бременност. От днес съм в 9 г.с. и до момента съм ходила на един преглед, на който се чу сърчицето Simple Smile
До момента нямам по-изразени симптоми, освен подуването на корема.
Вчера бях с болки в гърлото, които отминаха за един ден и на тяхно място се появи лека хрема Confused
Имам известни притеснения понеже съм с доста нисък ръст, около 153-154 см, но АГ засега не го е коментирала.
Пожелавам на всички лека бременност Hug Blush

# 548
Изписали ли са ви но-шпа? Ако да, каква доза?

# 549
Здравейте и от мен! Simple Smile
На 27г. съм и това ми е първа бременност. От днес съм в 9 г.с. и до момента съм ходила на един преглед, на който се чу сърчицето Simple Smile
До момента нямам по-изразени симптоми, освен подуването на корема.
Вчера бях с болки в гърлото, които отминаха за един ден и на тяхно място се появи лека хрема Confused
Имам известни притеснения понеже съм с доста нисък ръст, около 153-154 см, но АГ засега не го е коментирала.
Пожелавам на всички лека бременност Hug Blush

Ръстът няма значение. Проблем би бил недоразвит тесен таз, ако има наличие на такъв. Лекарят щом не е коментирал, значи не е водял такъв.

Лека бременност!

# 550
На мен ми изписаха като докторът ми каза, че той не вреди, но да го пия, когато усетя втвърдяване на корема или болка. т. е аз не го пия всеки ден. Почти през ден ми се втвърдява корема и то за продължително време. Обикновено от 1 хапче ме отпуска, но веднъж, когато се чувствах много преоморена и ме придърпваше ниско долу, коремът ми беше много твърд, се наложи да изпия общо 3 хапчета, с интервал от  2 часа между хапче. Така бях и с първата бременност- от втория месец с нош па и твърд корем, но всичко бе наред на финала. Надявам се и сега при всички ни да е така.
Изписали ли са ви но-шпа? Ако да, каква доза?

# 551
Не ми каза точен размер, каза че е било много малко, имах малко кафеникаво зацапване, което беше след първият преглед, и на следващият ден още мъничко затова отидох пак на преглед(но бях в друг град и съответно, при друг лекар, на който нямам доверие, понеже отказа да ми даде амбулаторен лист), затова го слагах около 1 седмицаи го спрях.
Аз също пия утрогестан заради отлепване , при мен беше с кървене и после със зацапване та опция за мен е само оралният прием .

Saki_90 колко отлепяне имаше ? Имаше ли кървене/зацапване ? За колко време  всичко се нормализира ?

# 552
Здравейте момичета,
Записвам се в темата с термин 1.12.2019. Втора бременност ми е и ако съдя по първата няма да издържа до термин. Вече бях на лекар и се видя малка точица към 7 или 8г.с ще ходя да видим сърчице❤.

Лека и успешна бременност ви желая!

# 553
Здравейте момичета, някой има ли проблем със сухота в устата и гърлото нощем? От самото начало съм така и няма спасение. Чудя се дали няма някаква хомеопатия по въпроса.

# 554
Cats, аз съм така с гърлото. Смуча хомеопатични бонбони Кофлет на Хималая. Загряват и облекчават.

Общи условия

Активация на акаунт