Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 52 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
До момичетата на естрофем и у трогестан. Вие напълнявате ли. Аз съм станала като дроб.

# 601
  • Sofia
Колко трябва да е прогестерона при смесен трансфер,без да са назначавали утрогестан? И 4-те таблетки дуфастон в деня на трансфера,кога се изпиват,преди или след като се даде кръв за прогестерон.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 10:30 от PetraDi

# 602
  • София
преди изследването се пие дуфастона.

# 603
До момичетата на естрофем и у трогестан. Вие напълнявате ли. Аз съм станала като дроб.
На мен по никакъв начин не ми се отразяват на апетит или напълняване..Но аз като вляза в процедура и се активирам да спортувам. Още декември като започнах с Естрофема и поднових бягането на пътека. Един вид противодействам на всички негативни последици от хормоналните. И да ти кажа съм много доволна от себе си. След всяка тренировка имам чувството, че организма ми се подновява 😁. А и имам да сваля едни последни килограми от предната бременност, та съвсем се надъхвам. Според мен всичко е до психика и мотивация.
На мен стимулациите ми се отразяваха зле. Много се изнервях и ревях...и само търсех за какво да сдъвча мъжът ми.

# 604
Информацията ми е от д-р Стаменов. Вредно и опасно е да се натоварваме и спортуваме особено след пункция заради  вероятността за усукване на яйчниците.

# 605
  • София
това е за жени с много фоликули.
тия със скромните бройки не ги грози такава опасност.

# 606
Въобще не говорим за след пункция. А и в книгата му той самия е казъл колко често и колко активно може. Аз в спор не искам да влизам. Все пак всеки има достъп до лекар и може да си пита и да върши това, което е преценил. Аз специално ставам дроб с всички тия химии, които пием и спортуването ми доставя онова успокоение, че правя нещо полезно и противодействам на страничните ефекти от лекарствата. Но все пак не се боря за световна титла. Бягам средно по 4ри км, което е със средна скорост 8км/ч през 2-3 дни. На всеки активен спортист ще стане ясно, че това дори е за аматьори..

# 607
  • София
Информацията ми е от д-р Стаменов. Вредно и опасно е да се натоварваме и спортуваме особено след пункция заради  вероятността за усукване на яйчниците.

На мен даже ми казват да внимавам с обръщането в леглото, но аз образувам 20+ фоликула. А и това се отнася за последните дни преди пункция, когато фоликулите станат големи, както и за след пункцията.

# 608
Аз три фоликула усещам...а с 20+ сигурно няма да мога да се движа.

# 609
Като стана въпрос за "усещане на фоликули ", да попитам какво усещате?
Аз след много лека стимулация, направих  2 доминантни и докато дойде следващия цикъл, имах неразположения-постоянна тежест в мехура, често уриниране с болки и изобщо не бях на себе си. Само уринал акут ме облекчаваше, а изследванията ми бяха чисти -без бактерии и левкоцити.
Според док. е случайно, ще видя този месец.

# 610
Някой беше питал назад в темата за
Налко-
Сиропът Налко, който Стаменов изписва е за намаляване на NK клетките. Току-що ми го изписа и ми обясни.

# 611
Като стана въпрос за "усещане на фоликули ", да попитам какво усещате?
Аз всеки месец си усещам доминантния фоликул. Чак се чудя дали е нормално... Лека болка, засилваща се точно преди овулация+ подут корем.

# 612
Здравейте! На стимулация съм с Мериоферт 150 за 4 дни и Летрзол 2*1 за 5 дни. Викат ме в петък за преглед и изследвания, тогава ще ми е 6ти ден от цикъла. Дали ще има още стимулации или ще следва пункция според Вас?

# 613
Това Налко е отвратително на вкус. Аз нали правилно съм разбрала, че трябва да се пие, а не да се боде?!?!?!? Щях да повърна..Няма такава гнус..Изпих и употребих всичката химия на тоя свят

# 614
  • София
Някой беше питал назад в темата за
Налко-
Сиропът Налко, който Стаменов изписва е за намаляване на NK клетките. Току-що ми го изписа и ми обясни.

На мен ми е изписал Налко, поне така ми каза акушерката като се обади за резултата от биопсията. Уж била ОК имунологичната биопсия, уж сироп за клетките изписва. Другата седмица като се видя с него и аз ще го питам.

В стари теми във форума четох, че момичетата си го смесвали с натурален сок, за да могат да го изпият. ( пие се да, не се боде Satisfied )

Общи условия

Активация на акаунт