Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 52 197
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Днес ми взеха кръв за РВМС, в петък ще е втория път. В такъв случай трансфера май ще се падне в неделя. Ще има ли кой да го направи тогава? И има ли вариант според вас да го изместят за събота или понеделник, как се решава това?

# 616
  • София
всеки ден правят трансфери. ще го направят точно когато си трябва.

# 617
  • София
Днес ми взеха кръв за РВМС, в петък ще е втория път. В такъв случай трансфера май ще се падне в неделя. Ще има ли кой да го направи тогава? И има ли вариант според вас да го изместят за събота или понеделник, как се решава това?
Днес ли е овулацията?
Ако е днес и ембрионите са 5 дневни, трансфера трябва да е в понеделник

# 618
В понеделник трябва да е трансфера Simple Smile

# 619
Някой беше питал назад в темата за
Налко-
Сиропът Налко, който Стаменов изписва е за намаляване на NK клетките. Току-що ми го изписа и ми обясни.
     Този сироп е най-мултифункционалното лекарство на света.На мен ми каза миналато година че е за подобряване качеството на яйцеклетките.Само дето даже на ЕЦ нямах яйцеклетка и Е2 беше трагичен.
да пълен отврат е на вкус,ама поне да вършеше работа.

# 620
Някой беше питал назад в темата за
Налко-
Сиропът Налко, който Стаменов изписва е за намаляване на NK клетките. Току-що ми го изписа и ми обясни.
     Този сироп е най-мултифункционалното лекарство на света.На мен ми каза миналато година че е за подобряване качеството на яйцеклетките.Само дето даже на ЕЦ нямах яйцеклетка и Е2 беше трагичен.
да пълен отврат е на вкус,ама поне да вършеше работа.
Стаменов май доста си експериментира с пациентките. Simple Smile Що така на мен нищо не ми предложи? Joy Освен зарзиото, разбира се Wink!

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 14:16 от bubastet

# 621
Днес ли е овулацията?
Да, днес е овулацията, а ембрионите са замразени на трети ден.

# 622
Лигавицата, която правя с Налко с нищо друго не мога да докарам. Но го започвам 2 месеца преди трансфер. Откакто го пия започнах да виждам + тестове. Друг е въпроса, че не съм стигнала до края все още

# 623
Може ли да споделиш с какво го приемаш, така че да убиеш тоя гаден и гнусен вкус?
От сега се настройвам за довечера с какво и как да го глътна..😂

# 624
С водичка Blush

# 625
Здравейте момичета, включвам се и аз относно Налко. На мен ми го даде Стаменов след доказана бременност в 6 г.с. Това ме навежда на мисълта, че не е за качество или имплантация. По-скоро си мисля, че е нещо имунологично - да не изхвърли организма ембриона или нещо подобно. Може и да греша, но бремеността ми протече без проблеми.

# 626
  • София
Днес ли е овулацията?
Да, днес е овулацията, а ембрионите са замразени на трети ден.
Въпроса е на кой дали ще ги трансферират тридневни или ще ги чакат 2 дни.
Ако ще са тридневни - трансфера ще е в събота, ако ще ги чакат до бластцист - в понеделник.
Като ти сложат РВМС доктора ще ти каже

# 627
Със сок от банан ставал за пиене сиропът Налко. Дори доста подтиска горчивия вкус.
Търся някаква информация за него в нета, но не намирам никаква.

# 628
Със сок от банан ставал за пиене сиропът Налко. Дори доста подтиска горчивия вкус.
Миналата година една съфорумка беше писала,че съдържал количество НАЛТРЕКСОН. Този налтрексон се използвал за автоимунни заболявания и за зависимости. Ето:

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 12:28 от bubastet

# 629
Момичета,

Да се включа и аз за Налкото, което дълбоко ме заинтригува и го проверих.

По всичко изглежда, че д-р Стаменов е забъркал Налтрексон с нещо за неговите пациентки.
Да, Налтрексон изглежда е най-новото лекарство чудо, което лекува най-вече автоимунни заболявания, но и доста други. Понеже е евтино и в него няма големи пари за фармацевтичните компании и лекарите, затова не е широко известно.  Ето тук има и цяла книга по въпроса:
https://www.amazon.co.uk/Ldn-Book-Little-Known-Naltrexone-Revolu … 3586644/ref=nodl_

Как знам за него? Моя приятелка от Лондон, която има автоимунно заболяване, следи ВСИЧКИ новости за лечението на автоимунните по планетата Земя, ходи на консултации в Щатите и е клиентка на клиника в Лондон, с дъъъълъг лист на чакащи, го взема отскоро и нейната клиника го е пригодила за нейните си клиенти. Някаква клиника във Варна го е пригодила за ракови пациенти.

Т.е. това лекарство има много потенциал и приложения и аз съм много впечатлена, че д-р Стаменов вече го е пригодил за ин витро пациентки и ние имаме достъп до него без да сме в Лондон, Щатите или другаде на гребена на вълната....
Но понеже сме в България, естествено липсва прозрачност какво точно има в този сироп, за какво се прилага и за кои случаи е подходящо.... 🙄

Сега като и аз имам един неуспешен трансфер зад гърба си, ще питам за Налко и в кои случаи се изписва. Ако някоя от вас има час по-скоро при д-р Стаменов, ще се радвам да пита и сподели тук, а не да гадаем. Една казва за “събуждане на яйчници”, друга казва “за задържане на плода”. Колко е сложно да напишат някъде и да не гадаем, но поне тук е събрана много колективна мъдрост и съм сигурна, че няма да ни се опре и ще го разгадаем 😆💪🏻

https://zdravivsekiden.com/naltrexone-naj-vajnoto-terapevtichno- … ednite-50-godini/

Миналата година една съфорумка беше писала,че съдържал количество НАЛТРЕКСОН. Този налтрексон се използвал за автоимунни заболявания и за зависимости. Ето:

Общи условия

Активация на акаунт