"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 33

• 53 205
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна

Скрит текст:

Гледам аз, гледам и пак гледам!  Rolling Eyes

Йок!   Naughty  Утко не е моя човек!  Naughty  Не може да е конкуренция на Джан!  newsm43
Здравейте, момичета и аз гледам гледам но мисля че Джан бей конкуренция няма..или съм много пристрастена към него или незнам.. Rolling Eyes Shocked
    deniz75   Hug  Добре дошла? 

На правилното място си! 

# 91
  • Stara Zagora
И една прекрасна Демет :*

# 92
Съжалявам ако тази информация, че ще е само за два епизода е вярна. Имаше нужда от повече интрига да бъде вкарана във филма. Много конфортно му беше на Джан бей.  Хем е прав, хем съм му ядосана.

# 93
  • Stara Zagora
От сторито на Демито Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
# 95
Цитат
А да не коментирам пуловера с бримките от болницата, сравнен със сакото и спокойното недоумение на Конкуренцията Simple Smile. /Баща ми едно време казваше - може да си с вехта риза, ама чиста и закърпена

Dari, Hug хич не и се нервя на Аслъ, тя просто е искала да подчертае душевното състояние на Джан Дивит.Stuck Out Tongue Winking Eye  
Душата на Джан  е цялата на рани/ разбирай дупки, като на швейцарско сирене/. Представям си аурата му в какви неонови цветове свети!:sunglasses:

Санем не стига , че го съсипа като даде техния аромат на Фабри, ами сега и ухажор си намери...иде му не Балканите да  хаване,  ами в Тибет да се запилее!
Но, той е борбена личност няма да я остави в лапите на тоя нахалник!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Ето и клипът ,  Демет се забавлява!:hugs: На предишната страница го качих като гиф.

Добре дошли  на всички нови момичета! Flowers RoseFlowers Tulip

Забавлявайте се,  тук няма скука!:tada:

P.S.
Скрит текст:
Stoqnova, Hugнищо лично , но искам да те помоля , ако можеш,  когато са малки по размер снимките да се опитваш да ги сложиш една до друга, че ще хванем ревматизъм от толкова скролване.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 17:48 от alex_94

# 96

По повод на горната снимка в ето този профил в инстаграм, в който е публикувана -  https://www.instagram.com/costumebydilsan/
е написано, че фотограф на снимката е Джан Яман.
Моля, който може да постне цялата страничка от Инста.

# 97
Дари, Hug заповядай!

За това ми е любимият фотограф...Stuck Out Tongue Winking Eye  

Преполагам, че и това е негово....Sunglasses

Ето ги Kissing Heartкато двойка в социалните медии.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 18:16 от alex_94

# 98
Здравейте, следобедно от мен! 🤗🤗🤗

Добре дошли на новите момичета! Дано си прекарвате в темичката супер като нас останалите 🐥🐥🐥

Еее, фрага е бомбааа! Това новото сладурче ме кефи. Ако се абстрахирам от Джан Яман според мен съвсем спокойно може и той да е в главна роля. Хубавец са избрали и дано изнерви повечко нашичкия, че да го наведе този вирнал нос! Санем искам да я гледам така в следващите няколко епизода. И Джан да и се моли, и тя да не го иска 😂

Алекс, благодаря за гифчетата 🤗 Лъва е пуснал гривата във фитнеса. Точно като анимационен герой ми е с тази необуздана коса. Най-вероятно си права и за видеото на Демет - когато се върти в спортното облекло е с долнището от Ава, така че май май 🤔

# 99
Дари, Hug заповядай!

За това ми е любимият фотограф...Stuck Out Tongue Winking Eye 

Джан бейййй, правиш страхотни снимки  😜 човека  се възхищава на любимата си и това е.
За новия - харесва ми ( не колкото Джан, разбира се 😁) първият,който му е достойна конкуренция. Нито онзи Левент нито Синан могат да му стъпят и на малкия пръст на Утку,  но ако е само за 2 епизода, наистина ще е жалко.
Не спирам да гледам фрага аз, толкова много да ми хареса. 😂😂
Както каза dari, Санем подава оставка веднага след новината, че Джан заминава, колата я блъска веднага след това, Джан разбира и веднага към болницата. Незнам коя ще е причината да реши все пак да отиде на работа. Дали катастрофата или присъствието на Йит около Санем.
А тая "Полен" не я ли пише колко епизода ще присъства, че нещо много ѝ станаха вече 😤

# 100
  • Stara Zagora
👌🏻😜

# 101
Обложка на книга с фотография  на Джан.😘

Демет.🥰

GQ

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 18:58 от alex_94

# 102
# 103
Аника, 🤗 а знаеш ли серията ли се нарича Тъмносин или само тази книга и цялата ли е на T.Y. Mazer?

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 19:59 от alex_94

# 104
Защо пишете толкова много и така развълнувани...не се подвеждайте по феага, той е за заблуда да си мислим едно, а те друго да излъчат....Stuck Out Tongue Winking Eye

Този Джан Яман с  тази разпусната коса ми иде да го роша, роша... Imp

Общи условия

Активация на акаунт