"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 33

• 53 220
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Аника, 🤗 а знаеш ли серията ли се нарича Янтар или само тази книга и цялата ли е на T.Y. Mazer?
Алекс нямам никаква идея, тази дама и автор. Не успях да намеря никаква информация.
https://www.instagram.com/p/BRIJLZhF85h/?utm_source=ig_share_she … hid=1uor7wi6v4rn4

# 106
И аз мисля че фрага не е това което ще видим в серията... Пак Санем ще се дръпне от новия сакън да не нарани с нещо Джан...и пак тя ще остане гонещата за жалост.

# 107
Цитат
Този Джан Яман с  тази разпусната коса ми иде да го роша, роша... Imp

Славе🤗 и не само ти... мераклийки бол, особено от Латинска Америка са луди по косата му!🤣

Аника,🤗 благодаря, Джан е само на обложката , главният герой има сини очи, но и той е впечатляващ!🤩

Ооо, мама се е постарала да ни просветли...

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 19:23 от alex_94

# 108
То хубаво да се гордееш с детето си, но мама Гюлден доста прекалява.

# 109
# 110
Славе, Hug поредицата на тази дама,  TY MAZER ,излиза още от 2017г. , може би по една книга на година издава и както писа Аника,  обложките на всички са със  снимки на Джан.

Предполагам , че се познават отдавна и с мама Гюлдем, а сега предстои представянето на последната книга Янтар, та няма нищо лошо,  според мен ,мама да я рекламира.Thinking  

Джан е сложил в профила си в Инстаграм началната сцена от последния епизод , харесва я, явно е доволен от играта и на двамата.. Blush

Глезльо...Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 21:14 от alex_94

# 111
Последната книга май се казва Амбър. От мамашите разбрах, че преди две години е подписал договор с писаталката за лице на корица. Но не разбрах дали има негов протопип в съдържанието.

# 112
Аника, Hug амбър/английски/ ,  кехлибар /френски/  и янтар имат едно и също значение, ароматна смола, но образувана по различни начини.  

В книжарниците - март 2017г.

Джан не е прототип на образа, но пак става дума за впечатляващ мъж...

Eхааа, казах аз , че са ни изрязали целувката... феновете го доказаха!:angry:

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 21:44 от alex_94

# 113
  • Stara Zagora
И още Демет 👌🏻😘

# 114
Защо любовта се променя? Няма е искрата ,нежните погледи дори и смс-те? Защо започнаха да се държат точно като приятели? Преди да си признаят един на друг че се обичат и като бяха уж приятели? Имаше повече любов отколкото в последните серии! Дали найстина един отговор може да промени чуствата на един човек? Липсва ми желанието един към друг! Да сега са наранени! Но и преди бяха наранени и се търсиха с поглед и вечер мислеха един за друг и сега това го няма! Аз ли не разбирам епизодите последните или след като не прие предложението му той се учужди към нея?

# 115
Здравейте момичета,супер сте,настроението в темата е супер ,а фрага е много  ама много супер.Поискахме си и ни дадоха  ревнуващ и бесен Джан  и уверена и отстояваща позициите си Санем.Новият персонаж  изглежда и стои много добре на екран-млад , атрактивен ,стилен, уверен в себе си и най - важното изобщо не е респектиран от Джан бей-перфектната конкуренция и достоен противник .Ето тук вече на Джан ще му се наложи да се потруди и да даде всичко от себе си за да се справи с новата ситуация.Стига Санем да успее да устои на любовта си и да накара Джан най- накрая да признае ,че тя е всичко за него ,и че единствено когато са заедно ще са истински щастливи.

# 116
Докато бяха "приятели" всичко беше да не покажат, че се обичат. А копнежът им един за друг ставаше все по-силен. Когато си признаха пред себе си и пред другите, че се обичат - напрежението спадна. Остана сам онова червейче, което гризеше душата на Санем . Неказаната истина за парфюма-спасител. И когато това се случи - взривът стана. Всичко стана на парчета, хаосът в душите и поведението им е огромен. За всичко реагират на max...Защото се обичат на max. Revolving HeartsГоркият Нов герой - ще изгори за 2 серии в тази огнена любов. BlushBlush

# 117
Добро утро ви пожелавам с този прекрасен клип и песен:
https://www.youtube.com/watch?v=te-3hRQ8dOQ

Когато човек пожелае да се откаже от себе си в името на друг, когато се съгласи да наруши всичките си принципи, когато  направи усилие над себе си да разбере, когато искрено прости - тогава и само тогава истински обича!
На Джан Бей му е време да научи този урок.

И едни прекрасни Джан Яман и Демет.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 08:14 от dariVale

# 118
  • Stara Zagora
Добро утро и на теб Hug Дари и на всички останали Hug ☕🍮
Благодаря за клипчето и хубавата песен Hug

Реших да сложа Демет вместо Фабри мисля че е по красиво 😍

Още няколко от мен за групата 😍

Спорна работа и хубав ден! 💚☘👌🏻

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 08:44 от Stoqnova26

# 119
Добро утрооо! Wink Hug Hug

Благодаря на всички за снимките,видеата и интересното инфо от вчера! newsm51 Страхотни сте! newsm10

Вале Hug,за чудесното събуждане с музика! newsm10

Желая ви приятен ден!  Flowers Four Leaf CloverFlowers Sunflower Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт