"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 33

• 53 257
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Stara Zagora
Снежна Демет Stuck Out Tongue Winking Eye

Не е турско но да ви поздравя Hug

# 586
Нещо ми се завъртя като идея в главата Crazy #Crazy Whistling

Скрит текст:
Последен работен ден във фирмата на Санем. Джан е стегнал раницата и вечерта отлита за Лондон. Всички са тъжни. Появява се Полен, с мазната си усмивка за да отлеят заедно . Санем се мота някъде около масите в офиса с гръб към кабинета му. Виждайки Полен, той става, на забавен кадър минава покрай нея, едва ли отвявайки я без да я погледне дори. Сграбчва Санем и:
- Санем, омъжи се за мен...
Всички погледи към тях, Полен замръзва на място, мама Дивит точно влизаща с тържествена усмивка в този момент изтърва чантата си, но никой не я отразява. След нея бърза Ийт, виждайки че е загубил битката се оттегля тихомълком. А всъщност какво се е случило? Просто Джан е получил по мейла си дневника на Санем от неизвестен подател .... Ама няма кой да ме прочете от комшиите Sick

# 587

Нещо ми се завъртя като идея в главата Crazy #Crazy Whistling

Скрит текст:
Последен работен ден във фирмата на Санем. Джан е стегнал раницата и вечерта отлита за Лондон. Всички са тъжни. Появява се Полен, с мазната си усмивка за да отлеят заедно . Санем се мота някъде около масите в офиса с гръб към кабинета му. Виждайки Полен, той става, на забавен кадър минава покрай нея, едва ли отвявайки я без да я погледне дори. Сграбчва Санем и:
- Санем, омъжи се за мен...
Всички погледи към тях, Полен замръзва на място, мама Дивит точно влизаща с тържествена усмивка в този момент изтърва чантата си, но никой не я отразява. След нея бърза Ийт, виждайки че е загубил битката се оттегля тихомълком. А всъщност какво се е случило? Просто Джан е получил по мейла си дневника на Санем от неизвестен подател .... Ама няма кой да ме прочете от комшиите Sick

😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

Slawe,🥰 още когато написа, че имаш някаква идея, знаех, че ще удариш сценаристите в земята!👏

Намери начин така да стресираш Джан , че да се върне в обичайното си състояние!😜

# 588
Алекс Hug, друг начин не виждам, освен мама Мевкибе да го цапне по главата с най тежкия си тиган или нещо да го разтърси из основи и стария Джан Дивит да се появи отново. Този от последния епизод не ми харесва. Пък и така мама Дивит и Полен ще си го получат пред всички... Пепелянки такива. А Ийт дойде, даде ход на нови събития и се оттегли с достойнство / макар да не знам сц какво са подготвили за него/. Оттук нататък има поле за изява на толкова комични и романтични ситуации, че поне до края на сезона няма дa е скука.
Продължението: Санем се стряска, в момента в който полита напред Джан я хваща здраво, а тя поглеждайки победоносно към Полен и мама му, която вече е до нея и недоумяващо я пита какво става, кихва силно и казва " ще си помисля Джан Дивит...две секунди..." .

# 589
  • Stara Zagora
😂😂😂😂

# 590
Момичета, знам, че няма да сте съгласни с мен, но аз продължавам да подкрепям Джан в решението му да тръгне.
https://vk.com/video-132999259_456242650?og=1&fbclid=IwAR0_T … A3eVm28vzBmPjkaiU
Тези думи на Санем са много истински, но и много закъснели. Първия път тя нямаше вина и Джан го разбра. Реши да и даде втори шанс. Разбра я и и прости. Предложи и брак. Прие странностите и. Започна да променя и принципите си. А тя пропиля този втори шанс. Отказа и на предложението беше дори унизителен. Той и това прие.
Тя не намери смелост да признае постъпката си, но очаква разбиране. Мевкубе беше права в думите си, че Джан иска да се отдалечи и да помисли, а след това ще се върне. Тя трябва да продължи напред и просто да почака. Трябва наистина да порасне. 
Джан също трябва да разбере, че решенията му, когато касаят други хора, водят след себе си последици неочаквани за него. Това е да се социализираш. Живота е това, което се случва докато си правиш планове! И той има нужда от порастване, поне в емоционално отношение!

Мъжете имат техните начини на протест, различни от тези на жените! Джан бяга с Полен, защото това ще нарани Санем, а Нихат пълни супата си с горчица, защото така наранява /обижда/ Мевкубе!

# 591
Привет момичета! 🤗🤗🤗

Рейтинга се е вдигнал снощи - супер! Прочетох в група във ФБ, че 44-та серия щяла да е последна за сезона, но не знам дали им е достоверна информацията.

Мими 😗 и аз в крайна сметка съм доволна че мама предотврати разговор между Санем и Джан. Стига се е молило и обяснявало това момиче. Да, сгреши, но трябва ли да е нещастна през цялото време?! Както казахте, в живота, съвсем нормално може да свърши една такава връзка след сцените в колибата и на паркинга.

Славе 🤗 и аз като Алекс още щом видях как започва поста ти, бях сигурна, че си се развихрила и ще е нещо гениално 🥰

Без да съм гледала епизода освен на онлайна на мен Ийт много ми хареса - много свежо попълнение ми се струва и мисля, че няма да играе с Полен. По-скоро ще се оттегли с достойнство щом разбере, че не е имал шанс със Санем. Това не пречи да подразни яко Джан Бей преди това. Много ми допадна как я гледаше като отиде първия път в агенцията - тя вървеше на забавен кадър, а той имаше един блясък в погледа... Дано не се окаже подлец - ще съм разочарована.

# 592

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Както се казва в темата кажи мъж и гледай реакции...

# 593
Режисьора няма ли да пусне пак някоя сцена с хилене зад кадър.

# 594
Те фрагман да пуснат...Какви са настроенията в ТТ и Инстаграм след снощния епизод, нека момичетата които следят да споделят.

# 595
  • Stara Zagora
От Аслъ Парлак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 596
Те фрагман да пуснат...Какви са настроенията в ТТ и Инстаграм след снощния епизод, нека момичетата които следят да споделят.

Славе Instagram нямам наблюдения, но в ТТ са горе долу като тук. Общо взето почти всички нареждат сценаристката за проваления образ на Джан Дивит. Повечето сякаш са недоволни от епизода.

# 597
Това от кой епизод е, че нещо ми се губи?

# 598
Може ли да ме “светнете”- това с пуловерите на дупки мода ли е? Да не гоня молците...

# 599
Може ли да ме “светнете”- това с пуловерите на дупки мода ли е? Да не гоня молците...
Мода е да, всъщност ги обличат много стилно, просто такава е модата в момента.

Общи условия

Активация на акаунт