"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 33

• 53 245
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Stara Zagora
Това от кой епизод е, че нещо ми се губи?

Добър фотошоп а Grinning

# 601
Това от кой епизод е, че нещо ми се губи?

Добър фотошоп а Grinning
И аз така си помислих ама реших да попитам може да ми се губи нещо. 😀

# 602
  • Stara Zagora
Щяха да избухнат всички фенове ако не беше от някоя серия 😂 И ние сме в това число 😂

# 603
Да си помрънкам, не пуснаха и днес  фрагман... интересно къде закъсаха творческия екип....

# 604
Момичета, знам, че няма да сте съгласни с мен, но аз продължавам да подкрепям Джан в решението му да
Скрит текст:
тръгне.
https://vk.com/video-132999259_456242650?og=1&fbclid=IwAR0_T … A3eVm28vzBmPjkaiU
Тези думи на Санем са много истински, но и много закъснели. Първия път тя нямаше вина и Джан го разбра. Реши да и даде втори шанс. Разбра я и и прости. Предложи и брак. Прие странностите и. Започна да променя и принципите си. А тя пропиля този втори шанс. Отказа и на предложението беше дори унизителен. Той и това прие.
Тя не намери смелост да признае постъпката си, но очаква разбиране. Мевкубе беше права в думите си, че Джан иска да се отдалечи и да помисли, а след това ще се върне. Тя трябва да продължи напред и просто да почака. Трябва наистина да порасне.  
Джан също трябва да разбере, че решенията му, когато касаят други хора, водят след себе си последици неочаквани за него. Това е да се социализираш. Живота е това, което се случва докато си правиш планове! И той има нужда от порастване, поне в емоционално отношение!

Мъжете имат техните начини на протест, различни от тези на жените! Джан бяга с Полен, защото това ще нарани Санем, а Нихат пълни супата си с горчица, защото така наранява /обижда/ Мевкубе!

[/spoiler]

Аника, Hug нямам нищо против Джан да се усамоти и размисли, да замине да снима където иска и с когото иска...
Аз се подразних много от неговото отношение към Санем в последните две серии. Да , той и беше бесен , но нищо не му даваше право да я  унижава и пренебрегва, разпореждаше се , вземаше решения и нито веднъж да не я изслуша . И през цялото това време се ласкаеше от опитите и тя да го задържи...
И колко точно струват принципите  и правилата му, щом ги прилага съвсем избирателно и както му харесва?  
Мислех си, че признанието на Азис бей за изневярата ще го срине, защото това е човекът на когото е вярвал най-много през целия си живот, когото е имал за пример за подражание и когото е обичал безусловно.
Точно тази забежка го е лишила от майка в най-важния за него период от живота му, причинила му е най-голяма болка,  нанесла е непоправими щети на отношенията му с Емре и разрушила семейството...
И какво направи разстроения Джан , отиде и приготви вечеря на лицемерната си майка в знак на извинение и помирение.
Значи, Санем извърши два пъти непростимата  според него грешка да го излъже...няма значение , че  и се наложи  с това да спаси  първия път фирмата , а вторият път самия него.. той е човек с характер и  принципи, но ги прилага твърде  избирателно..
Той бе човекът , който и поднесе целият свят на тепсия, промени я, прекрои я, направи я чисто нова , но реши , че  вече нервите му са опънати като струни и трябва да си почине от нея, завъртя се и и обърна гръб...
Санем направи най-доброто , което можеше , каза му "Сбогом".
От  този сблъсък Санем порасна с десет години, но и битката е неравностойна , защото тя вложи любовта си , а той фалшивите си принципи!
Очаквам да си плати сметката Джан бей...

# 605
  • Stara Zagora
Как да не мрънка човек само снимки от сета фалан филан ама йок фрагман Grinning

# 606

Утре рано,рано ще пуснат фрага.
Лека

# 607
  • Stara Zagora
Както винаги Simple Smile
От Дилшан Селек Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека Hug

# 608
Настроенията в ИГ са много различни...някои дори пишат че искат Санем до се влюби в Ийт..Олмаз Naughty Развалиха хубавия образ на Джан Дивит.. Жалко! Други пък са много недовални от това че Джан дори не се е обадил на Санем вечерта след катастрофа да види как е...ако не искал да говори с нея можел да звънне на Лейля ...и като цяло феновете на Джан Яман роптаят за разваления образ на Джан Дивит... И са прави, и аз съм една от тях! При бразилките прочетох нещо което ми хареса "Ревността била признак на Любов, а загрижеността самата Любов!
Лека вечер мамичета.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 00:40 от deniz75

# 609
# 610
  • Stara Zagora
Добро утро къзлар! Hug

Спорна нова седмица за всички! ☘💚

# 611
Добро утроо,птичета! Wink Hug Hug Hug

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456246107%2F32ab509d … pl_wall_-60100797

Днес рано си очакваме фрагмана! Party Миналата седмица го пуснаха в понеделник! Peace

Благодаря на всички за споделеното! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Приятен зимен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 612
Green HeartGreen HeartGreen Heart
Добро утро къзлар! Hug

Спорна нова седмица за всички! ☘💚

Добро утро! Green Heart

# 613
Добро утро, момичета! Coffee
Дано пуснат фрагчето по-рано днес!
Чувствам се като вълк единак, май само аз напълно разбирам Джан и го подкрепям в действията му. Laughing
За мен неговият образ не олекна. За мен той започна да се променя и да вижда собствените си грешки.

Всъщност хаштагът беше многозначителен.

Сбогом на този Джан от тази Санем. Ще се видим отново, когато всичко се промени.

Хубава и щастлива седмица на всички! Heart

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 08:40 от Annika*

# 614
  • Stara Zagora
Славянка 💚 Добро да е мила 💚 Добро утро и на теб Annika Hug
Лейля 😊

Джей Джей 😊

Дерен 😊

Общи условия

Активация на акаунт